Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

 • Renault - Nettiauto

  Renault

  Osta tai myy Renault

  Renault on ranskalainen autonvalmistaja, joka tuottaa henkilö-­ ja pakettiautoja. Nettiautosta löydät suositut Renaultin automallit, kuten Renault Lagunan ja Meganen sekä monet muut vaihtoautot. Tutustu Nettiauton valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto arkikäyttöön tai vaikkapa tuunausta varten. Voit myös jättää myynti-­ ilmoituksen omasta Renault autostasi. Joka kuukausi useat Renault –autot vaihtavat omistajaa Nettiauto –sivuston kautta. Ole nopea ja löydä nyt unelmiesi ajopeli.

  Näytä kaikki Renault-ilmoitukset

  Renault automerkin historia

  Renault S.A:n perustivat ranskalaiset veljekset 1800 – luvun loppupuolella. Ensimmäiset Renaultin mallit olivat kilpa-­ autoja ja kilpailumenestyksen myötä Renaultin kysyntä mahdollisti massatuotannon alkaen 1905. Renault tunnetaan erityisesti 60 –luvun alussa esitellystä Renault 4:stä eli niin sanotusta ”tipparellusta”, josta kasvoi kaikkien aikojen myydyin ranskalainen automerkki.


  Renaultin maahantuominen Suomeen alkoi jo vuonna 1949. Vuosituhannen vaihteessa Renault kasvoi jo seitsemänneksi suosituimmaksi henkilöautomerkiksi. Renault valmisti aikaisemmin myös mm. kuorma-­autoja ja busseja, mutta on myynyt tuotannot muille yrityksille. Nykypäivänä Renault – konserni on maailman neljänneksi suurin autokonserni, omistaen mm. osio Nissanista, Daciasta ja Samsung Motorsista.

  Palvelut, Varaosat

  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettiauto.com
  mobiililaitteissa