• Renault - Nettiauto

  Renault

  Osta tai myy Renault

  Tutustu Nettiauton vaihtoauto valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto arkikäyttöön tai tuunausta varten. Voit myös jättää myynti-ilmoituksen omasta autostasi. Joka kuukausi sadat autot vaihtavat omistajaa nettiauto-sivuston kautta. Ole nopea ja löydä unelmiesi ajopeli.

  Näytä kaikki Renault-ilmoitukset

  Renault automerkin historia

  Renault S.A. on ranskalainen autovalmistaja, jonka tuotantoon kuuluvat henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Yhtiön perustivat ranskalaiset veljekset 1800-luvun lopulla. Menestys kilparadoilla poiki ensimmäiset tilaukset ja vuonna 1905 saatu 250 taksin tilaus käynnisti Renaultin massatuotannon.

  Renault tunnettaan erityisesti 60-luvun alussa esitellystä Renault 4:stä eli niin sanotusta tipparellusta, josta tuli kaikkien aikojen myydyin ranskalainen automerkki.


  Renaultin maahantuominen Suomeen alko jo vuonna 1949. Vuostuhannen vaihteessa Renault oli raivannut tiensä jo seitsemänneksi suosituimmaksi henkilöautomerkiksi mutta vajosi seuraavien vuosien aikana nopeasti. Parina viime vuotena automerkki on panostanut vahvasti uuteen nousuun ja esitellyt mm. Laguna -mallinsa.

  Pikahaku

  MEILTÄ LÖYDÄT ESIMERKIKSI:
  määräaikaishuoltokausihuoltoPakosarja
  m.nettiauto.com