• Jätä ilmoitus

   Lataa 1-15 kuvaa koneeltasi

   CTRL-näppäin pohjassa voit
   valita monta kuvaa kerralla.
   Kuvia ladattu 0/15

    Liitä video

    Ladatut kuvat

    Vaihda kuvien järjestystä raahaamalla kuva haluamaasi kohtaan

    Tallennamme IP-osoitteesi, mutta sitä ei käytetä julkisesti palvelussa.

    Ohjeet ja säännöt

    Nettiauto.com on yksityisille myyjille ilmainen palvelu, mutta kauppiaille maksullinen. Jos olet kauppias, tutustu hinnastoomme tässä: https://www.nettix.fi/hinnastot/#nettiauto Yksityisten ilmoitukset ovat voimassa 8 viikkoa, sen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa pyydetään uusimaan ilmoitus tekstiviestillä. Tekstiviesti on maksullinen ja se maksaa 1,90 e.

    Voit jättää oman henkilö-, paketti-, kilpa-, tai kevytkuorma-auton myytäväksi Nettiautoon. Kilpa-auto -osastolla riittää, että auto on kilpailuvalmis. Muille autoille, projekteille ja osille on omat osastonsa Nettivaraosan puolella.

    Ilmoittelua Nettiauto.com-sivustolla valvotaan. Asiattomat ilmoittajat tai ilmoitukset poistetaan palvelusta ilman ennakkovaroitusta. Asiattomia ilmoituksia ovat sellaiset, joissa kuva ei vastaa myytävää kohdetta, tax free hinnoilla kikkailu, väärällä hinnalla kikkailu, väärillä puhelinnumeroilla kikkailu, siveettömyys sekä yleinen asiattomuus. Nettiauto.com:lla on oikeus poistaa asiattomat ilmoitukset ja ilmoittajat palvelusta.

    Ilmoituksen jättäminen

    • 1)Tällä sivulla voit liittää 1-15 kuvaa ajoneuvostasi. Klikkaa "Valitse kuvat" -painiketta ja etsi kuvatiedosto(t) koneeltasi tai suoraan kamerasta. Voit valita kaikki kuvat yhdellä kertaa.
    • 2)Kun olet valinnut tarvittavat kuvatiedostot, klikkaa "Avaa" tai "Open" -painiketta.
    • 3)Kuvien siirto palvelimelle alkaa automaattisesti. Odota, että kuvat siirtyvät Nettiauton palvelimille.
    • 4)Kun kuvat ovat siirtyneet, näet ne pikkukuvakkeina "Liitä kuvatiedosto" sivun yläreunassa. Vasta sen jälkeen ilmoitus on valmis lähetettäväksi.
    • 5)Kuvien järjestystä voi tarvittaessa muuttaa lataamisen jälkeen klikkaamalla kuvien alla olevia nuolia.
    • 6)Lopuksi klikkaa Ajoneuvotietolomakkeeelta Tallenna.
    • 7)Jos ilmoituksen jättö onnistui, näet ilmoituksesi heti Viimeiset 30 sivulla, ja lisäksi sinulle tulee sähköpostilla vahvistus.

    Yleisimmät vikatilanteet

    • 1)Liian suuri kuvatiedosto: käytä vain alle 15 megatatavun kokoisia kuvatiedostoja. Kaikki kuvat esikäsitellään joka tapauksessa, jotta latausajat pysyisivät kohtuullisina.
    • 2)Malta odottaa, että kuvatiedostot latautuvat Nettiauton palvelimille.
    • 3)Jos ähellät liian kauan, palvelin herjaa jotain. Yritä uudestaan!

    Kuvat

    https://www.nettiauto.com -palveluun jätettävän aineiston, kuten logojen, bannerien sekä ajoneuvojen kuvien tekijänoikeuksista vastaa AINA ilmoituksen jättäjä. NettiX palveluntuottajana ei ota vastuuta palveluun jätettävästä aineistosta eikä niihin liittyvistä mahdollisista jälkiseuraamuksista. Suomeksi: jos käytät jonkun muun omistamia kuvia, hanki niihin lupa etukäteen!

    Laita myytävästä autosta vähintään yksi yleiskuva, josta käy ilmi auton väri, korimalli ja rekisteritunnus pois lukien Tax-Free autot.

    Yleiset ohjeet ja säännöt ilmoittamiseen

    Auton hinnaksi tulee laittaa sellainen hinta, jolla auton olet valmis myymään. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää merkintää ei hinnoiteltu. Tax-Free auton on oltava merkitty Tax-Free merkinnällä. Mikäli ilmoituksessa käytetään ALV-väh.kelp. / Sis. ALV:n merkintää on hinnan sisällettävä arvonlisävero.

    Tarkista, että auton tiedot on oikein esim. vuosimalli, varusteet, ym. tiedot. Myös ilmoituksessa käytettyjen hakusanojen tulee vastata myytävää autoa.

    Osto- ja vuokrausilmoitukset eivät toistaiseksi ole tervetulleita Nettiautoon.

    Ilmoituksen viite

    Kun ilmoitus julkaistaan Nettiautossa, se saa yksilöllisen viitenumeron, AjoneuvoID:n, esim.
    https://www.nettiauto.com/12345 Numero viitteen lopussa on ajoneuvoilmoituksesi yksilöllinen numero, jonka voit laittaa lehti-ilmoitukseen, webbisivuillesi, netin keskustelupalstoille tai kertoa ostajalle puhelimitse. Ilmoitukseen pääsee käsiksi syöttämällä ID:n siihen varattuun kenttään Nettiauton kotisivulla. Vaihtoehtoisesti suoraan selaimen osoitekenttään.

    Ilmoituksen muuttaminen ja poistaminen

    Kirjaudu sisään Nettiautoon
    Klikkaa Myynti-ilmoitukset
    Klikkaa "Muokkaa" -linkkiä muokataksesi ilmoituksen tietoja
    Klikkaa "Myyty" -linkkiä muuttaaksesi ilmoituksen tilan myydyksi
    Kuvia voi vaihtaa milloin vain klikkaamalla ajoneuvon merkki ja malli -kentässä oleviaa linkkiä.

    Ongelmia? Ota yhteys asiakaspalveluun palautelomakkeelta