Close
Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
MAINOS

"Kaiken ytimessä on asiakkaan kuunteleminen” - Toyota Professional pitää yrityksen pyörät pyörimässä

  • Toyota
  • Toyota
  • Toyota
  • Toyota

Ajoneuvojen valinta, varustelu ja ylläpito, sähköautoilun salat – kun yrityksen ajoneuvot on hyvissä käsissä, voit keskittyä liiketoimintaan.

Kaupallinen yhteistyö: Toyota

Räätälöity palvelu ajoneuvon valinnasta alkaen

Toimiva kalusto on avainasemassa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Siihen liittyy ajoneuvojen valinta, varustelu ja tietenkin laatu. Toyota Professionalin yritysmyyntivastaava Marko Hartikainen kertoo, että keskustelu asiantuntijan kanssa kannattaa ajoneuvojen hankinnassa ja suunnittelussa.

“Meillä Toyotan hyötyajoneuvojen myynnissä jokaisella yrityksellä on oma yhteyshenkilönsä, joka auttaa rakentamaan juuri sopivan paketin”, hän sanoo. “Joskus voi käydä vaikka niin, että asiakas on ajatellut neljäovista tavara-autoa, mutta jutellessa käy ilmi, että viisiovinen toimisi parhaiten.”

Erikoisvarusteluja saa miltei kaikkiin tilanteisiin.

"Hyllyt, auraus- ja hiekoitusvarusteet, kylmäautot, matalalattiabussit, ja paljon muuta”, Hartikainen listaa varusteluvaihtoehtoja. “Kaiken keskiössä ovat asiakkaan tarpeet. Vielä ei ole tullut sellaista pyyntöä vastaan, jota emme olisi saaneet toteutettua.”

Apua tilanteessa kuin tilanteessa

Jotta ajoneuvot aidosti tukevat liiketoimintaa, täytyy niiden olla paitsi oikein valittuja, myös toimintakuntoisia. Yllättävät pulmat ovat yrittäjälle iso stressi ja juuri sitä Toyota Professional haluaa lievittää.

Kun yritys ostaa auton Toyotalta, saa se käyttöönsä Professional-palvelut. Palvelut pitävät sisällään muun muassa huollon noutopalvelut, pikahuollot, aukioloaikojen laajennukset, tiepalvelut, rengaspalvelut ja tarvittaessa rahoituksen.

“Autojen pitää toimia silloin, kun niitä tarvitaan”, Hartikainen sanoo. “Aukioloaikojen pidennyksien ansiosta kalusto voidaan huoltaa päivän päätteeksi niin, että se on seuraavana aamuna taas käytettävissä. Me teemme iltahommia, jotta yrittäjän päivä ei katkea ajoneuvo-ongelmiin.”

Apua saa ottamalla yhteyttä Toyotan maksuttomaan infonumeroon. “Jos vaikka matka yllättäen katkeaa, yksi yhteydenotto riittää. Me otamme asiasta kopin ja järjestämme tarvittavan ratkaisun, oli se sitten sijaisauto tai rengaspalvelu.”

Hartikainen korostaa, että yrityksen koolla ei ole väliä.

“Kaikkia palvellaan samalla intohimolla, oli sitten kyseessä pienyritys tai iso organisaatio.”

Toyota Professional -palvelun lisäksi merkkihuollettuja käytettyjä hyötyajoneuvoja suojaa takuuajan päätyttyä Toyota Relax -turva 10 vuoteen tai 160 000 kilometriin asti.

 

Hyötyajoneuvojen valikoima sähköistyy

Toyota valmistaa hyötyajoneuvoja lähes yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin. Valikoimasta löytyy Proace-pakettiautoja eri ominaisuuksilla, sekä tuotantoautoksi erinomaisesti sopivat pakettiautomuunnokset Corolla Touring Sports, RAV4 ja Land Cruiser. Lava-autoa kaipaavalle tarjolla on legendaarinen Hilux.

Sähkö yleistyy käyttövoimana yritysautoilussa siinä missä muutenkin. Toyotan pakettiautoissa on perinteisen dieselin rinnalla täysin sähköllä kulkevia. Pakettiautomuunnoksista löytyy niin itselataavia kuin plug-in-hybridejä.

Sähköllä kulkeminen voi tuoda huomattavia säästöjä yritykselle.

“Vastuullisuutta ei pidä myöskään unohtaa”, Hartikainen sanoo. “Ekologisuuden lisääminen on osa monen yrityksen arvoja.”

Monipuolinen valikoima takaa, että jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva. Käyttötarkoitukset vaihtelevat yrityksen sisälläkin, ja oikea autovalinta on sekä arkea helpottava, että taloudellinen tekijä.

“Meiltä löytyy osaamista suositella asiakkaan tilanteeseen juuri passelia kalustokokonaisuutta. Jos autolla ajetaan jatkuvasti vaikkapa 400 km päivämatkoja, voi polttomoottoriauto olla toistaiseksi parempi”, Hartikainen sanoo. “Käymme asiakkaan kanssa läpi kaikki seikat toimintasäteestä ajonopeuksiin, jotta löydämme parhaan ratkaisun.”

Myös muihin sähköautoiluun liittyviin kysymyksiin löytyy apua.

“Sähköautoilu lisääntyy koko ajan, mutta tietoa voi olla vaikea saada. Asiantuntevat myyjämme perehdyttävät lataamisen saloihin ja auttavat latausaseman hankinnassa ja asennuttamisessa”, Hartikainen sanoo.

“Ihan kaikessa saa apua. Siinä missä yritys on oman alansa asiantuntija, meidän erikoisosaamisemme on varmistaa, että ajoneuvot ovat toimiva ja kustannustehokas osa sen toimintaa.”

Tutustu Toyota Professional -hyötyajoneuvoihin >>

Myytävät Toyota -autot

test
Toyota Land Cruiser2.8, '23
84 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Toyota Yaris1.5, '23, Ajamaton
24 808 €
test
Toyota C-HR1.8, '23, 10 km
33 295 €
test
Toyota Corolla1.8, '23, 1 km
33 500 €
test
Toyota Yaris Cross1.5, '23, 10 km
29 500 €
test
Toyota Yaris Cross1.5, '22, 6 tkm
29 950 €
test
Toyota RAV42, '22, 7 tkm
42 990 €
test
Toyota Corolla1.8, '22, Ajamaton
33 400 € (sis. ALV)

Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää juttuja

Kaikki jutut »
Lue vinkit Suomen suosituimman automerkin Toyotan huoltoon

Lue vinkit Suomen suosituimman automerkin Toyotan huoltoon

Toyota Hilux – Työn raskaan raataja

Toyota Hilux – Työn raskaan raataja

Säännöllisellä merkkihuollolla maksuton turva jopa 10-vuotiaalle autolle
MAINOS

Säännöllisellä merkkihuollolla maksuton turva jopa 10-vuotiaalle autolle

Toyota Land Cruiser – Väkivahva klassikko

Toyota Land Cruiser – Väkivahva klassikko

Toyota Yaris GR – Räävittömän hauska ratakirppu

Toyota Yaris GR – Räävittömän hauska ratakirppu