Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
Luettu 2 160  

Mercedes-Benzin laaja plug-in-mallisto kiertueella

Mercedes-Benzin laaja plug-in-mallisto kiertueella
  • Mercedes-Benz
  • Mercedes-Benz
  • Mercedes-Benz

A-sarjan lataushybridit mukana EQ-kiertueella, koeajolahjaksi hiiltä sitova kuusentaimi

Mercedes-Benz esittelee markkinoiden laajinta lataushybridimallistoa EQ-kevätkiertueella, joka starttaa Vantaalta Veho Airportista perjantaina 6. maaliskuuta. Seuraavan kuukauden aikana kiertue ottaa haltuun koko Suomen Rovaniemeä myöten päättyäkseen Kuopioon maanantaina 6.huhtikuuta. Asiakkaiden ajettavissa on laaja kattaus Mercedes-Benzin plug-in-hybridiautoja. Ensi kertaa koeajettavina ovat A-sarjan hatchback- ja sedan plug-in-versiot sekä GLC:n Coupé plug-in-hybrid. Ennakkoesittelyssä myymälöissä on myös uusi GLB.

Kiertueella on huomioitu erityisesti ympäristö, ja kestävän kehityksen ajattelu näky muun muassa koeajolahjassa. Haluamme kompensoida koeajon aiheuttamat Co2-päästöt antamalla koeajolahjaksi kuusentaimen. Kasvaessaan kuusi sitoo vielä enemmän hiilidioksidia. Henkilökunnan käyttämät BilleBeino-asusteet on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätysmateriaalista. Jokaisella paikkakunnalla arvotaan koeajajien kesken uniikkeja BilleBeino-vaatteita. Ympäristökuormituksen minimointi on huomioitu myös autojen teippauksissa, jotka on valmistettu pvc-vapaasta materiaalista.

Uudistuneen GLA:n hinnasto alkaa 43 000 eurosta

Mercedes-Benzin laaja plug-in-mallisto kiertueella

Perusteellisesti uudistunut Mercedes-Benz GLA tulee tarjolle kolmena diesel- ja kahtena bensiiniversiona, ja malliston hinnat alkavat 43 034 eurosta (GLA 200 d A Business). 4Matic-nelivedon lisähinta malliin on noin 1860 euroa. Bensiinikäyttöisenä GLA:n saa edullisimmillaan 43 713 eurolla (GLA 200 A Business). Varustetasot ovat Business ja Business AMG. Jälkimmäisen tason ainoa malli on GLA 200 d 4Matic Business AMG, joka maksaa 49 459 euroa. Uudistuneen GLA:n Business-tason vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa LED High Performance -ajovalot, peruutuskamera, automaattinen Easy Pack -takaluukku sekä viimeisimmän sukupolven MBUX-käyttöliittymä ja -puheohjaus. GLA:n tekniset tiedot ja hinnastot löytyvät osoitteesta https://www.mercedes-benz.fi/passengercars/mercedes-benz-cars/models/gla/gla-h247/explore.html

Mallisto laajenee kevään myötä hintahaitarissa alaspäin, kun 180 bensiini- ja dieselmoottoreiden tuotanto alkaa.

Monikäyttöinen ja hyvin varusteltu Mercedes-Benz GLB on hinnoiteltu

Mercedes-Benzin SUV-luokan kevään uutuusmalli GLB on hinnoiteltu houkuttavasti. Dieselmalliston alkaen-hinta on 44 356 euroa (GLB 180 d A Business) ja bensiinimalliston 47 678 euroa (GLB 200 A Business). 4Matic-nelivetoversioiden hinnat alkavat vastaavasti 48 270 eurosta (GLB 200 d 4Matic A Business) ja 54 392 eurosta (GLB 250 4Matic A Business). GLB:n varustetasot ovat Business ja Business AMG. Malliston huipulla on Mercedes-AMG GLB 35 4Matic A, joka suositushinta on 71 804 euroa. Vakiovarustelu noudattelee GLA:n linjaa: LED High Performance -ajovalot, peruutuskamera, automaattinen Easy Pack -takaluukku, pituussuunnassa säädettävät takaistuimet sekä viimeisimmän sukupolven MBUX-käyttöliittymä ja -puheohjaus. GLB on saatavissa myös seitsemänpaikkaisena.

GLB:n tekniset tiedot ja hinnastot löytyvät osoitteesta https://www.mercedes-benz.fi/passengercars/mercedes-benz-cars/models/glb/glb-suv/explore.html.

Mercedes-Benzin lataushybriditarjonta laajenee lähes 30 malliin vuoden loppuun mennessä

Mercedes-Benzin määrätietoinen sähköistämisstrategia näkyy konkreettisesti jo Suomenkin automarkkinoilla. Tilattavissa on jo 15 lataushybridivaihtoehtoa alkaen A-sarjan hatchbackista päätyen GLE:n dieselhybridiin. Uuden E-sarjan esittelyn myötä tarjonta laajenee kerralla 7 uudella plug-in-mallilla. Vuoden loppuun mennessä Mercedes-Benzin lataushybriditarjonta käsittää lähes 30 eri automallia, kun mukaan liittyvät esimerkiksi GLA 250 e ja CLA 250 e. Jälkimmäisestä tarjolle tulevat sekä Coupe- että Shooting Brake -versiot.

Daimlerille lisää akkutehtaita, tavoitteena akun koko tuotantoketjun hyvä hallinta

Mercedes-Benzin emoyhtiöllä Daimlerilla on tällä hetkellä toiminnassa kolme akkutehdasta: yksi Saksassa (Kamaz), yksi Kiinassa (Beijing) ja yksi Thaimaan Bangkokissa. Yhtiön ensivaiheen suunnitelmissa oli rakentaa kaikkiaan kahdeksan akkutehtaan maailmanlaajuinen verkosto. Koska Daimlerin automallisto kuitenkin sähköistyy voimakkaasti ja odotuksiakin nopeammin, tehtaita on päätetty rakentaa yksi lisää. Työn alla on siis yhteensä kuusi akkutehdasta, ja verkoston kokonaismääräksi tulee yhdeksän tehdasta eri puolilla maailmaa. Laaja oma tuotanto takaa Daimlerille mahdollisuudet koko akun tuotantoketjujen ja siinä tarvittavien raaka-aineiden kestävään hankintaan ja käyttöön ja koko prosessin hallintaan niin, että tuotannon ympäristövaikutukset kyetään minimoimaan.

Myytävät Mercedes-Benz -autot

test
Mercedes-Benz A1.3, '21, Ajamaton
38 413 €
test
Mercedes-Benz A1.3, '21, Ajamaton
41 787 €
test
Mercedes-Benz Sprinter2.1, '21
72 969 € (ALV väh.kelp.)
test
Mercedes-Benz Sprinter3.0, '21, 600 km
92 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Mercedes-Benz Sprinter3.0, '21, 100 km
64 000 € (ALV väh.kelp.)
test
Mercedes-Benz A1.3, '21, 4 tkm
35 800 €
test
Mercedes-Benz Sprinter3.0, '21, 200 km
86 900 € (sis. ALV)
test
Mercedes-Benz GLC2.0, '21, 3 tkm
65 900 € (sis. ALV)
Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Mercedes-Benz GLA – Tyylillä mökkiteille

Mercedes-Benz GLA – Tyylillä mökkiteille

Mercedes-Benz GLB – Hulppeasti tilaa katumaasturiin

Mercedes-Benz GLB – Hulppeasti tilaa katumaasturiin

Uusi Mercedes-Benz GLC Coupé toteuttaa ajajan toiveet

Uusi Mercedes-Benz GLC Coupé toteuttaa ajajan toiveet

Mercedes-Benz A250e – Viriili plugarihybridi

Mercedes-Benz A250e – Viriili plugarihybridi

Kahdeksan mielenkiintoista tietoa Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoista

Kahdeksan mielenkiintoista tietoa Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoista