Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

  

MYYDYT AUTOT NETTIAUTOSSA

Arvoisat Nettiauton jäsenet ja autonetsijät!

Saamme monasti palautetta, että "Poistakaa myydyt autot" ja "Vanhat ilmoitukset pois".

Kerronpa tässä mitä teemme varmistaaksemme, että Nettiautossa olevat ilmoitukset ovat todella aidosti myynnissä olevia autoja:

1) Ensinnäkin, monien autojen kohdalla myyntiajat ovat todella pitkiä. Se voi johtua liian suuresta hintapyynnöstä, tai yksinkertaisesta siitä, että ko. auton haluttavuus on vähäinen. Itse pidin omaa Bemariani (kuvassa) Nettiautossa myytävänä viime vuoden elokuusta, kunnes sain sen myytyä 24.5.02. Auto oli siis koko tuon ajan ihan oikeasti myynnissä. Ja välillä todella alhaiseen hintaan.

2) Ilmoituksen jättöpäivän näkee Autotietolomakkeen vasemmasta yläkulmasta.

3) Yksityisten ilmoittajien osalta Nettiautosta lähtee 3 kuukauden välein automaattinen tiedustelu, että onko auto vielä oikeasti myytävänä. Jos maili palautuu meille väärän (tai muuttuneen) sähköpostiosoitteen vuoksi, tuomio on armoton, eli sekä auto että jäsen "mitätöidään". Webmaster tekee näitä toimenpiteitä lukuisia päivittäin.

4) Autoliikkeet, jotka ylläpitävät omaa vaihtoautokantaansa Nettiautossa, ovat hyvässä hoidossa. Joskus voi toki käydä niin, että auto on myyty pari päivää sitten, ja sitä ei ole ehditty Nettiautosta vielä poistaa. Uskoisin että tässä ryhmässä tarkkuus on jopa 95%.

5) Autoliikkeet, joiden ilmoitukset ovat Nettiauton henkilökunnan hoidossa, tsekataan viikottain. Joko käymme liikkeessä itse paikan päällä kuvaamassa, tai sitten vertaamme liikkeen ilmot heidän itsensä antamiin tietoihin. Näissäkin tapauksissa tarkkuus on jopa 95%.

6) Aina on poikkeuksia, mutta heti kun saamme niistä tiedon, poistamme ilmoituksen.

7) Jos löydät auton, joka on ollut pitkään myynnissä, TEE SIITÄ TARJOUS! Myyjän halukkuus luopua siitä on varmaan suurempi kuin juuri myyntiin laitetussa autossa, josta haetaan sitä parasta hintaa!

8) Nämä myytiin -sivulta voit katsoa mitä autoja on myyty Nettiauton kautta tulleen kontaktin perusteella. Niitä on jo yli 500 kappaletta helmikuun 2002 jälkeen. (Autoa poistettaessa kysymme, menikö auto kaupaksi meidän kautta tulleen kontaktin perusteella). Tiedot perustuvat vain ja ainoastaan myyjän antamiin tietoihin.

Hyviä kauppoja sekä myyjille että ostajille!

Kommentit

Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »

Autouutiset