Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

  

Oletko myymässä autoasi? Kerro se tarralla!

Oletko myymässä autoasi? Kerro se tarralla!

Motoneteissa voit käydä tekemässä autollesi Mototestin ilman ajanvarausta. Motomaatti-palveluasemilla tehtävässä Mototesti Nettiautoon testataan auton lukuisat sähköjärjestelmät ja luetaan OBD-vikakoodit.

Tarkastusraportti ilmestyy ilmoitukseesi automaattisesti, kun Mototesti Nettiautoon on tehty ja ruksaat ilmoitukseesi: Kyllä, autoni yhteydessä voi esittää Mototesti-tarkastusraportin. 

Mototesti antaa auton kunnosta kattavan raportin selityksineen. Sen avulla sekä auton myyjä että ostaja voivat välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Mototestin yhteydessä saat upean ”Myynnissä Nettiautossa” –tarran, joten kylillä liikkuessasi sinut ja autosi kyllä huomataan.

(Tarran saa toki ilman testiäkin Motonetista.)

Toimi näin Motomaatti-palveluasemalla

Oletko myymässä autoasi? Kerro se tarralla!

1. Kerro asiakaspalvelijalle, että haluat tehdä Mototestin Nettiautoa varten tai valitse asiakaspäätteessä "Mototesti Nettiautoon" -tuote.

2. Testin jäkeen testiraportti siirtyy automaattisesti Nettiauto.com:iin. Kirjaudu Nettiauto.com-sivulle ja hyväksy siellä raportin julkaisu (jollet ole sitä jo hyväksynyt Nettiautossa ilmoitusta tehdessäsi).

3. Mototesti Nettiautoon tehneet saavat raportin lisäksi autoon liimattavan tarran, jossa kerrotaan auton olevan myynnissä Nettiauto.com:ssa.

4. Mototesti Nettiautoon tulokset ovat voimassa 8 viikkoa.

Linkkejä

Lue lisää Mototestistä täältä.

Katso lähin Motonet täältä.

Kommentit

Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »