Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
MAINOS
Luettu 1 950   0

Suomen nopein tapa myydä auto?

Suomen nopein tapa myydä auto?
  •  
  •  
  •  

Mitä, jos voisit hankkiutua eroon autostasi nopeasti ja helposti kilpailuttamalla yli 1000 autoliikeostajaa yhdellä kertaa?

Autoilun markkinapaikka Autotalli.comissa voit vaivattomasti myydä auton nettihuutokaupassa vain 24 tunnissa. Huudettu 24 tunnissa -palvelussa yksityinen autonomistaja voi kaupata autonsa sähköisessä huutokaupassa parhaiten tarjoavalle luotettavalle autoliikkeelle.

Tutustu Huudettu 24 tunnissa -palveluun.

Miksi auto kannattaa huutokaupata?

Laittamalla auton myyntiin Huudettu 24 tunnissa -palveluun kilpailutat yhdellä myynti-ilmoituksella yli 1000 autoliikettä ympäri Suomen. Voit asettaa autollesi hinnan, jolla olet valmis sen myymään, ja huutokauppa lähtee liikkeelle tästä asetetusta minimihinnasta. Oikean hinnan määrittelyn tueksi palvelu tarjoaa veloituksetta hinta-arvion autosi käyvästä arvosta. Kun ilmoituksen julkaisemisesta on kulunut 24 tuntia, myyjä saa voittavan korkeimman tarjouksen sähköpostiinsa.

Alimman asetetun pyyntihinnan ylittyessä myyjällä on velvoite myydä auto ostotarjouksen tehneelle autoliikkeelle.

Nopeuden ja vaivattomuuden ohella yksi palvelun ehdottomista eduista on se, että autoa vaihtaessa uudesta autosta on helpompi neuvotella paremmat alennukset, mikäli kaupan voi toteuttaa ilman vaihtoautoa.

– Myymällä auton yksityiselle ostajalle, autosta voi olla mahdollista saada parempi hinta, mutta se vaatii myyjältä aikaa ja vaivannäköä. Huutokaupassa valttina on nopeus ja helppous eikä tarjouksia tarvitse pyytää autoliikkeistä yksi kerrallaan, Autotalli.comin liiketoimintapäällikkö Aleksi Alppi sanoo.

Huudettu 24 tunnissa sopii myyntikanavaksi hyvin myös esimerkiksi siinä tapauksessa, että uutta autoa on lähdössä ostamaan ulkomailta tai omistusautosta haluaa luopua kokonaan.

Millainen auto sopii huutokaupattavaksi?

Huudettu 24 tunnissa -palvelussa on mahdollista myydä alle 200 000 kilometriä ajettuja ajoneuvoja. Mikäli auton päättää myydä nettihuutokaupassa, auton mahdolliset vauriot eivät ole este myynnille, mutta niistä tulee kertoa mahdollisimman kattavasti kuvien kera.

– Palvelu rajataan ainakin tässä vaiheessa kohtuulliset ajokilometrit omaaviin autoyksilöihin siitä syystä, että autoliikkeet ovat kiinnostuneimpia tämän tyyppisistä yksilöistä ja todennäköisyys sille, että auto menee kaupaksi hyvään hintaan, on hyvä, Alppi toteaa.

Palvelun hinta kuluttajalle on 99 euroa, ja summa veloitetaan vain, jos ostaja autolle löytyy ja kaupat syntyvät.

Huudettu 24 tunnissa -palveluun.

Näin huutokauppa toimii:

  1. 1.Syötä autosi tiedot palveluun. Aseta autollesi alin myyntihinta, josta huutokauppa lähtee liikkeelle.
  2. 2.Ilmoitus julkaistaan huutokaupassa, jossa se on autoliikkeiden huudettavana 24 tuntia.
  3. 3.Huutokaupan päätyttyä saat voittavan tarjouksen ja ostajan yhteystiedot sähköpostiisi.
  4. 4.Tee ostajan kanssa kaupat!
Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti OmaNettix - Ajoneuvojesi tiedot yhdessä paikassa Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Lisää vinkkejä

Kaikki vinkit »
Saako alle 30 000 eurolla uudenveroisen Mercedes-Benzin?
MAINOS
Video Icon

Saako alle 30 000 eurolla uudenveroisen Mercedes-Benzin?

Kolme vinkkiä kesärenkaiden hankintaan
MAINOS

Kolme vinkkiä kesärenkaiden hankintaan

Tiesitkö, että autokaupat voi tehdä vaikka kokonaan etänä?

Tiesitkö, että autokaupat voi tehdä vaikka kokonaan etänä?

Mitä tarkoittaa Helpot Kaupat?

Mitä tarkoittaa Helpot Kaupat?

Näillä vinkeillä onnistut varmasti rengaskaupoilla!
MAINOS
Video Icon

Näillä vinkeillä onnistut varmasti rengaskaupoilla!