Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
 
2 käyttäjäarvostelua automallista

Bentley S1 Series kokemuksia ja arvostelut

Bentley S1 series automallien keskiarvo
3.5  / 52
     
Bentley S1 series
  • Luotettavuus3.5
  • Ajomukavuus3.5
  • Käyttökulut2.5
  • Sisätilat3.5
1/1 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 2 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Bentley S1 series -vaihtoautot
3.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Kangasala, 18.09.2015
BENTLEY S1 SERIES, 1958, Porrasperä
Aika epäkäytännöllinen sisätiloiltaan ja tekniikaltaan tosi karhea. Etenkin ristikudosrenkailla kaamea ajettava. Tekniikan puolelta juttu, että brittiautoinsinöösit istuivat porukalla kuukausia pubissa ja suunnittelivat, kuinka auton voi rakentaa mahd vaikeaksi korjata pitää paikkansa. Ainoa lohtu on, että samaan aikaan Bentley ja RR tehtiin samassa tehtaassa ja...

Aika epäkäytännöllinen sisätiloiltaan ja tekniikaltaan tosi karhea. Etenkin ristikudosrenkailla kaamea ajettava. Tekniikan puolelta juttu, että brittiautoinsinöösit istuivat porukalla kuukausia pubissa ja suunnittelivat, kuinka auton voi rakentaa mahd vaikeaksi korjata pitää paikkansa.

Ainoa lohtu on, että samaan aikaan Bentley ja RR tehtiin samassa tehtaassa ja samalla linjala mutta ainoa ero oli maski/keulakoriste. Mutta sitten se suurin eroavaisuus: RR koottiin niistä osista jotka tippui lattialle kun Bentley koottiin.

Itelläni kokemuksia RR Silver Shadow / Bentley S1 jonka omistan vieläkin.

Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »