Siirry Myy autosi -sivulle
 
3 käyttäjäarvostelua automallista

Chevrolet Volt kokemuksia ja arvostelut

Chevrolet Volt automallien keskiarvo
4.5  / 53
     
  • Luotettavuus5.0
  • Ajomukavuus4.3
  • Käyttökulut5.0
  • Sisätilat3.7
3/3 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 3 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Chevrolet Volt -vaihtoautot
Vuosimallit
 -  
Mallitarkennus
  
4.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Pasi, Helsinki, 25.10.2018
CHEVROLET VOLT, 2012, Viistoperä
5-ov 1,4 Ecotec 111kW AT 4-henk.
Paras yhdistelmä kaupunkiajoihin ja tarvittaessa myös pidemmille matkoille kun sähköllä pääsee 50-70km ja bensalla 500km siihen päälle ja silti kokonaiskulutus oli vain 3,4l koska moottori toimii vain generaattorina. 4 paikkaisuus voi olla jollekin rajoite mutta meillä se oli etu sillä sello mahtui hyvin takakonttiin kun sen kaula tuli penkkien välistä. Auton...

Paras yhdistelmä kaupunkiajoihin ja tarvittaessa myös pidemmille matkoille kun sähköllä pääsee 50-70km ja bensalla 500km siihen päälle ja silti kokonaiskulutus oli vain 3,4l koska moottori toimii vain generaattorina.

4 paikkaisuus voi olla jollekin rajoite mutta meillä se oli etu sillä sello mahtui hyvin takakonttiin kun sen kaula tuli penkkien välistä. Auton hiljainen kulku mutta tarvittaessa tehokas kiihtyvyys myös koukutti ja hyvistä stereoista pääsi nauttimaan. Seuraava autoni voisi hyvin olla tämän uudempi versio.

4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Janne, Sipoo, 02.04.2019
CHEVROLET VOLT, 2013, Viistoperä
5-ov 1,4 Ecotec 111kW AT 4-henk.
Isolla rahalla suunniteltu ja tehty auto. Toimii ja kestää varmaan ikuisuuden. Vie paikasta toiseen edullisesti.
4.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Helsinki, 16.09.2018
CHEVROLET VOLT, 2012, Viistoperä
5-ov 1,4 Ecotec 111kW AT 4-henk.
Volt (Ampera) on hybrideistä / plug-in hybridestä vuonna 2018 edelleen se paras vaihtoehto! Autossa on kaksi sähkömoottoria joten siitä löytyy sekä taloudellisuutta että tehoa. 370Nm väännöllä jää muut liikennevaloihin seisomaan. Viimeisen 12 000 km:n keskikulutus on 0,8l/100km joten ajo on hyvin edullista. Talvella pelkällä sähköllä pääsee ~45km ja kesällä ~75km....

Volt (Ampera) on hybrideistä / plug-in hybridestä vuonna 2018 edelleen se paras vaihtoehto! Autossa on kaksi sähkömoottoria joten siitä löytyy sekä taloudellisuutta että tehoa. 370Nm väännöllä jää muut liikennevaloihin seisomaan.

Viimeisen 12 000 km:n keskikulutus on 0,8l/100km joten ajo on hyvin edullista. Talvella pelkällä sähköllä pääsee ~45km ja kesällä ~75km. Talviajossa polttomoottori käy lyhyissä sykleissä kun se lämmittää alle -5 asteen lämpötilassa ajo-akustoa. Kesällä auton automatiikka käynnistää polttomoottorin ohjelmoidusti kuuden viikon välein muutamaksi minuutiksi ellei ajoakkua aja tyhjäksi.

Auto on luotettava, siinä on hyvät varusteet ja sillä on mukava ajaa. Takapenkillä on rajoitetusti tilaa aikuisille mutta siitä huolimatta tilat on täysin riittävät kolmihenkiselle perheelle lastenrattaiden kanssa.

Auton esilämmitys talvella on erittäin hyvä ominaisuus ja penkilämmittimet on tehokkaimmat mitä on tullut vastaan. Auto lämpiää myös todella nopeasti kovalla pakkasella.

Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »