Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
Read 10 881   0

Kohta täällä: Mercedes-Benz ML

Kohta täällä: Mercedes-Benz ML
  • Mercedes-Benz B
  • Mercedes-Benz B

Mercedeksen maasturi ML on saanut uudistuessaan tehokkaammat ja taloudellisemmat moottorit. Samalla auton turvavarustusta on parannettu edustusautoista tutuilla järjestelmillä.

Uutuus on vain hieman edeltäjäänsä kookkaampi. Akseliväli on pysynyt ennallaan, ja korkeuteen sekä leveyteen on tullut lisää pari senttiä. Kyseessä on iso auto, joka on 4,8 metriä pitkä ja painaa reilut kaksi tonnia tyhjänä ja kolme tonnia täytenä.

Perustekniikka noudattelee entisiä uria. Vakiona auto on nelivetoinen, ja voimanjako on tasan akseleiden välillä. Luistonesto hoitaa tasauspyörästöjen lukituksen tehtäviä jarrujen avulla.

Alussa uuden M-sarjan moottorivalikoimassa on kaksi dieselmoottoria ja yksi bensiinimoottori. Ne kaikki ovat noin neljänneksen taloudellisempia kuin edellisessä mallissa käytetyt vastaavan teholuokan moottorit.

ML 250 BlueTECH on pienin malli. Siinä on jo tutuksi käynyt 2,2 litran kahdella turbolla varustettu dieselmoottori, jossa on tehoa 150 kW ja vääntöä kokoon nähden huimat 500 Nm. EU-kulutus on 6,0 l/100 km ja CO2-päästö 158 g/km. Näihin arvoihin pääseminen on vaatinut erityistä panostusta aerodynamiikkaan, ja niinpä ilmanvastuskerroin on maasturiksi hyvä 0,32.

Kaikkien moottoreiden jatkona on seitsenvaihteinen automaattivaihteisto, jossa on käsivalintamahdollisuus. Autot on varustettu sammutusautomatiikalla kulutuslukemien pienentämiseksi.

Korin lujuuteen ja jäykkyyteen on kiinnitetty huomiota, mistä on etua ajo-ominaisuuksien, melun ja kolariturvallisuuden kannalta. Hieman kasvaneesta koosta ja lisääntyneestä varustelusta huolimatta auton paino on pystytty pitämään kurissa.

Sisätiloihin tarjotaan neljää värivaihtoehtoa, joihin on yhdistettävissä kuusi eri istuinväriä ynnä kankaisten peruspenkkien perinteinen musta väri. Nahkaverhoilu on tietysti tarjolla, ja istuimia on saatavilla kolmea eri tyyppiä ja niiden lisäksi kaksi erilaista urheiluistuinta.

UUSI Mercedes-Benz ML esitellään siis syksyllä, ja myyntiin auto tulee tämänhetkisen tiedon mukaan vasta marraskuussa, myös Suomessa. Näin ollen hinnoista ei vielä ole tarkempaa tietoa. Alentuneet kulutuslukemat ja sen myötä pienentyneet CO2-päästöt laskevat autoveroa ja sitä kautta auttavat pitämään hintoja kurissa.


Tiivistelmä TM:n artikkelista 13/2011

Tilaa TM digipalvelu – saat tekniikan uutiset päivittäin, digilehden sekä tämän artikkelin kokonaisuudessaan.

Nettiauto User Rating for vehicle model : Mercedes-Benz B

     
4.3
Read user reviews or write your own »

For sale Mercedes-Benz B cars

test
Mercedes-Benz B1.6, '13, 70 tkm
16 100 €
test
Mercedes-Benz B2.0, '15, 339 tkm
8 500 €
test
Mercedes-Benz B, '16, 51 tkm
19 990 €
test
Mercedes-Benz B, '16, 35 tkm
22 600 € (Tax free)
test
Mercedes-Benz B1.6, '12, 201 tkm
18 500 €
test
Mercedes-Benz B1.5, '12, 300 tkm
6 990 €
test
Mercedes-Benz B2.0, '15, 360 tkm
9 000 €
test
Mercedes-Benz B1.8, '12, 152 tkm
13 200 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More Mercedes-Benz test drives

All test drives »
Mercedes-Benz B – Laadukasta tila-autoilua

Mercedes-Benz B – Laadukasta tila-autoilua

Tyypit: Mercedes-Benz SLK: Rauhallinen roadster

Tyypit: Mercedes-Benz SLK: Rauhallinen roadster

Mercedes-Benz CL 500: Erilainen herrasmiesauto

Mercedes-Benz CL 500: Erilainen herrasmiesauto

TM koeajo: Mercedes-Benz ML 250 Bluetec Business

TM koeajo: Mercedes-Benz ML 250 Bluetec Business

Koeajossa Mercedes-Benz SLK 200

Koeajossa Mercedes-Benz SLK 200