Go to Sell your car page
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Read 17 452

Laita nyt auton rahanarvoiset tiedot talteen vaikka kännykällä

Laita nyt auton rahanarvoiset tiedot talteen vaikka kännykällä

Nettiauton OmaNettix tarjoaa paikan auton tärkeille tiedoille, kuten katsastus, huolto, hinta-arvio ja kuitit. Voit myös kytkeä päälle muistutuksia.

Onko joskus harmittanut, kun myyntitilanteessa ostajaehdokas kyselee dokumenttien perään, kuten kuittia auton isosta huollosta ja korjauksesta, mutta et löydä paperia, vaikka kuinka kaivat ja etsit?

Entä onko katsastus joskus unohtunut ja seuraavaksi huomaat, että poliisi on pysäyttänyt tien vieraan ja antanut varoituksen, jopa sakon, sekä ohjeen ajaa suoraan katsastukseen?

Olisiko mukava kytkeä itselle muistutus ajankohdasta, jolloin vuosihuolto huolto-ohjelman mukaan on tehtävä? 

Entä auton myyntihinta? Oletko arvuutellut, mikä mahdollisesti olisi autosi myyntihinta, kun aprikoit autosi myyntiin laittamista?

Mikä ratkaisuksi? Vastaus on Nettiauton OmaNettix

OmaNettix tarjoaa nyt hinta-arvion, katsastus- ja huoltomuistutuksen sekä kuittien talletuksen

Nettiauton OmaNettix tarjoaa auton omistajille sekä haltijoille paikan kaikelle edellä mainituille tärkeille ja rahanarvoiselle tiedoille. Lisäksi palveluun on mahdollista kytkeä muistutuksia katsastuksista ja huolloista.

Nettiauton OmaNettix auton tärkeät toimenpiteet, sekä tarjoavat rahanarvoista apua sekä dokumentaatiota myyntitilanteessa. OmaNettix:n palveluja ovat:

  1. Hinta-arvio kertoo tason, jolla liikutaan, kun harkitset oman autosi myyntiä. Et ylihinnoittele autoasi, etkä toisaalta ryhdy myymään liian halvalla. Palvelun hintapilvi kertoo yhdellä näkymällä, miten autosi ja hintasi sijoittuu muiden samanlaisten autojen kanssa.
  1. Katsastusmuistutus varmistaa, että katsastus ei mene ohi. Merkitse palveluun katsastustieto, ja voit kytkeä päälle niin monta muistutusta kuin haluat. Esimerkiksi kaksi viikkoa ennen, että muistaa varata ajan ja saa ennakkovaraajan hintaedun, koska katsastus on edullisempaa ennakkovaraajalle. Sitten päivää ja tuntia ennen katsastusta muistutus, että muistaa mennä sovittuna aikana paikalle.
  1. Huoltomuistutus. Auton hintaan ja toimintaan isosti vaikuttava vuosihuolto ei unohdu, kun olet kirjannut muistuksen Nettiauton OmaNettix:iin. Huollon unohdus voi sattua kenelle tahansa, kun on “miljoona” muuta asiaa mielessä. Aukoton todistettavissa oleva huoltohistoria vaikuttaa merkittävästi auton kuntoon ja sillä on myyntitilanteessa todella iso arvo. Asiantuntijat muistavat kerta toisensa jälkeen, että yksi tärkeimpiä auton ostotilanteessa tarkistettavia seikkoja on aukoton ja hyvä huoltohistoria. Siitä kannattaa pitää huolta ja OmaNettix:n huoltomuistutus auttaa siinä.
  1. Kuitit talteen. Kaikille auton tärkeille papereille, kuten huoltokuiteille tai korjauksien ja lisävarustehankintojen kuiteille on yksi paikka: OmaNettix. Kuitit ja muut dokumentit on helppo kuvat ja kirjata talteen, ja sieltä on helppoa näyttää tai lähettää ostajaehdokkaalle, että tätä ja tätä on tehty, huollettu ja hankittu. 

Palvelun avulla on helppo todentaa, että hommat on hoidettu mallikkaasti. Kuitit ja dokumentit ovat rahanarvoista tietoa myyntitilanteessa. Auton hyvä todennettava huoltohistoria ja ylläpito vaikuttaa merkittävästi hintaan ja haluttavuuteen. Hyvä huoltohistoria tarkoittaa useimmiten nopeampaa kauppaa ja parempaa hintaa.

Nettiauton OmaNettix:n palvelut ovat toistaiseksi tarjolla ilmaiseksi eli nyt kannattaa ottaa ne heti käyttöön. Tutustu: Nettiauton OmaNettix

Hintalaskuri - Check value of your car Rekkari.fi - Check vehicle information OmaNettix - All vehicle information in one place Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More articles

All articles »
Kotimainen renkaiden verkkokauppa Renkaatalle.fi palvelee 1000 päivittäisellä asennusajalla
MAINOS

Kotimainen renkaiden verkkokauppa Renkaatalle.fi palvelee 1000 päivittäisellä asennusajalla

Ota liikennevakuutus ajoissa, niin vältyt ikäviltä maksuilta
MAINOS

Ota liikennevakuutus ajoissa, niin vältyt ikäviltä maksuilta

50 000 euron budjetilla luksusta arkiajoon?
MAINOS
Video Icon

50 000 euron budjetilla luksusta arkiajoon?

Millä kiekoilla ajat tänä talvena? 5 syytä valita kitkarenkaat
MAINOS

Millä kiekoilla ajat tänä talvena? 5 syytä valita kitkarenkaat

Tällainen yksityisleasingauto suomalaista nyt kiinnostaa – katso suosituimmat merkit ja mallit
MAINOS

Tällainen yksityisleasingauto suomalaista nyt kiinnostaa – katso suosituimmat merkit ja mallit