Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
1 user reviews of vehicle model

Chevrolet Nova reviews

Average star rating of Chevrolet Nova vehicle models
4.6  / 51
     
  • Reliability5.0
  • Comfort5.0
  • Cost3.0
  • Interior5.0
User reviews for car, 1 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Chevrolet Nova -vaihtoautot
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Helsinki, 24.06.2014
CHEVROLET NOVA, 1977, Sedan
Sopivan kokoinen pikkujenkki, jossa on kuitenkin hyvin tilaa viidelle. Varaosia löytyy Chevroletin pikkulohko kasiin aina helposti ja edullisesti koska on todennäköisesti maailman eniten valmistettu moottori. Novan runko ja jousitus on monelta osin yhtenevä 2-gen Camaron vastaavien kanssa, joten näidenkin osien saanti on turvattu classic-parts lähteistä USA:ssa....

Sopivan kokoinen pikkujenkki, jossa on kuitenkin hyvin tilaa viidelle. Varaosia löytyy Chevroletin pikkulohko kasiin aina helposti ja edullisesti koska on todennäköisesti maailman eniten valmistettu moottori. Novan runko ja jousitus on monelta osin yhtenevä 2-gen Camaron vastaavien kanssa, joten näidenkin osien saanti on turvattu classic-parts lähteistä USA:ssa.

Valitettavasti useimmat Novat katoavat kilparadoille, koska koppa on kevyt. Nelioviset jää onneksi useimmiten cruisalijoiden käyttöön.

For sale Chevrolet Nova cars

test
Chevrolet Nova6.4, '69, 123 tkm
36 800 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »