Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
7 user reviews of vehicle model

Citroen AX reviews

Average star rating of Citroen AX vehicle models
3.5  / 57
     
  • Reliability3.4
  • Comfort3.6
  • Cost3.7
  • Interior3.4
3/3 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 7 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Citroen AX -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Ähtäri, 02.06.2014
CITROEN AX, 1990, Sedan
Ei koskaan jättänyt tien päälle. Lähtee käyntiin ilman lohkolämmittimiä millä vain pakkasella automaattiryypyn ansiosta, jos vain akussa on virtaa (sen voi ottaa sisälle yöksi). Jotain sähkövikoja tulee yleensä, mutta jos akun navat irroittaa kun ei aja, ne eivät häiritse. Ajomukavuutta nostavat 1,5 litran pullotelineet vakiona ovissa ja takamatkustajien ikkunoiden...

Ei koskaan jättänyt tien päälle. Lähtee käyntiin ilman lohkolämmittimiä millä vain pakkasella automaattiryypyn ansiosta, jos vain akussa on virtaa (sen voi ottaa sisälle yöksi). Jotain sähkövikoja tulee yleensä, mutta jos akun navat irroittaa kun ei aja, ne eivät häiritse.

Ajomukavuutta nostavat 1,5 litran pullotelineet vakiona ovissa ja takamatkustajien ikkunoiden alla. Maantiellä tämä on ihan mukava eivätkä pidemmätkään matkat puuduta. Kaupungissa pieni koko ja kääntösäde on eniten edukseen.

Taitaa olla halvin vakuutusluokka ja kuluttaa 4,5-6 litraa satasella omasta ajotavasta riippuen. Tämän diesel-malli oli 80-luvun vähiten kuluttava automalli.

Sisätilat ihan mukavat, jos on pieniin autoihin tottunut ja takapenkit saa täysin alas, jolloin taakse mahtuu yllättävän paljon.

Kokonaisuutena todella hyvä ja luotettava käyttöauto. Mukavan rättisitikkamainen tunnelma. Suosittelen ihmisille, jotka tykkäävät rassata autoja ja tahtovat edullisen harrastusauton satunnaiseen käyttöön.

3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Valkeala, 18.09.2020
CITROEN AX, 1988, Hatchback
10 E 3d
Pieni kulutuksinen ja edulliset käyttökustannukset, pirteä auto ja soveltuu hyvin kaupunkiin mutta myös maaseuulla kauppakassina. Sisätilat on pienet mutta yksi-kaksi henkilöä ajelee sillä ihan kivasti. Luotettavuus on moottorin osalta ihan ok, pellit sitä ranskalaista laatua , samoin taka-akselisto ja voimansiirto, sähkövikoja kuten aina ranskalaisissa, sekä herkkä ruostumaa ellei hoida ruostesuojausta kunnolla. kokonaisuutena ihan ok
3.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Osku, Valkeala, 08.02.2017
CITROEN AX, 1989, Hatchback
14 TRS 3d
Yksinäiselle , auton laittamisesta kiinnostuneelle sopii hyvin ,mutta se joka tarvitsee vakaaata kulkinetta ja pääsysä paikasta A paikkaan B ja takaisin niin harkinnalla:D
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Kari, Iisalmi, 08.01.2016
CITROEN AX, 1992, Hatchback
11 TEi 3d Kat
Yksi niitä harvoja autoja joilla ei tarvitse hidastetöyssyihin himmailla kiitos erinomaisesta jousituksesta. Keveytensä puolesta pystyy työntämään lumihangesta omin avuin pois, tosin maavara sen verran korkea että harvoinpa tuollekaan tarvetta. Maavaran ansiosta menee sinne minne nykyiset katumaasturitkin. Myös oikein oivallinen kaupunkiauto, teho/painosuhteensa...

Yksi niitä harvoja autoja joilla ei tarvitse hidastetöyssyihin himmailla kiitos erinomaisesta jousituksesta. Keveytensä puolesta pystyy työntämään lumihangesta omin avuin pois, tosin maavara sen verran korkea että harvoinpa tuollekaan tarvetta. Maavaran ansiosta menee sinne minne nykyiset katumaasturitkin. Myös oikein oivallinen kaupunkiauto, teho/painosuhteensa takia yleensä valoista ekana liikenteeseen, vai liekkö johtunut hieman äkäisestä kytkimestä. Tilaa kokoonsa nähden riittävästi, takapenkin kaatamalla pystyy kuljettamaan isojakin tavaroita.

4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Virrat, 08.04.2013
CITROEN AX, 1988, Hatchback
Voimakas moottori pieneen painoon nähden.Hyvä kiihtyvyys ,jämäkkä alusta.Reipas vääntö moottorissa.
2.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Kajaani, 22.07.2014
CITROEN AX, 1988, Hatchback
10 E 3d
Ensimmäinen autoni aikoinaan. Ongelmia vähän väliä ja tiellekin jätti useamman kerran. Milloin hajosi vaihteensiirtäjää, milloin sytytyksenohjausyksikköä jne. Lamppuja paloi useampi. Näppärän kokoinen kaupunkiajoon mutta pelotti lähteä vähänkin kauemmaksi epäluotettavuuden vuoksi. Kävi tuuri ettei koskaan sipannut pidemmällä matkalla keskelle korpea. En suosittele kyllä mitään ranskiksia muutenkaan.
2.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, jyrinki, 09.12.2014
CITROEN AX, 1990, Hatchback
11 TGE 5d
No comment by user

For sale Citroen AX cars

test
Citroen AX1.1, '89
780 €
test
Citroen AX1.0, '89, 158 tkm
990 €
test
Citroen AX1.0, '89, 80 tkm
150 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »