Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
14 user reviews of vehicle model

Citroen BX reviews

Average star rating of Citroen BX vehicle models
3.8  / 514
     
  • Reliability3.5
  • Comfort4.4
  • Cost3.8
  • Interior3.7
7/8 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 14 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Citroen BX -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
3.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Aleksi, Mikkeli, 14.08.2016
CITROEN BX, 1990, Hatchback
16 TZi Kat A
Aliarvostettu klassikko. Mukava, persoonallinen, kätevä ja luotettava, jos vain jaksaa huolehtia ja ymmärtää.
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Mika, Helsinki, 04.08.2016
CITROEN BX, 1989, Hatchback
19 GTi 16V
Miellyttävä matka-auto, jossa viihtyy. Liikkuu nopeampiakin nopeuksia vaivatta. Parhaimmillaan moottoritiellä ja mutkateillä ja kaupungissakin näppärä pyöritellä.
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Lauri, Vihti, 14.03.2018
CITROEN BX, 1991, Hatchback
Erittäin mukava ajaa jousituksensa puolesta, varaosat halpoja ja löytyy paljon. Kulutuskaan ei tässä päätä huimaa ja on taloudellinen ajaa. Sisätilat siistit ja löytyy pienemmällä ja isommalla koneella, 1.9 GTi:llä ei jalkoihin jää ja löytyy myös 1.4 ja 1.6 koneilla ainakin. Säännöllisellä ja normaalilla huollolla pysyy hyvin kunnossa, minusta liian ala arvostellu. Hyvä harrasteautoksi tai käyttöautoksi, tulevaisuuden klassikko.
2.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Espoo, 14.10.2014
CITROEN BX, 1991, Hatchback
Millesime
Loppuun ajettu Sitikka on päässyt eroon kaikista hyvistä ominaisuuksistaan.
3.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, kuopio, 01.07.2013
CITROEN BX, 1988, Hatchback
Olen ajanut BX-sitikoita silloin, kun ne olivat uusia ja nyt, kun ne eivät ole. Omistanut olen yhden. Perustekniikka on helppotajuista ja halpaa korjailla, kunhan ei merkkiliikkeen hyllyjä käy ihmettelemään. Muoviosat ovat hintelän oloisia, ja onpa joskus joku vipu murentunut vanhuuttaan käteenkin. Toimivuus on silti kunnossa, ei ne muovit tuohon maailman aikaan...

Olen ajanut BX-sitikoita silloin, kun ne olivat uusia ja nyt, kun ne eivät ole. Omistanut olen yhden. Perustekniikka on helppotajuista ja halpaa korjailla, kunhan ei merkkiliikkeen hyllyjä käy ihmettelemään. Muoviosat ovat hintelän oloisia, ja onpa joskus joku vipu murentunut vanhuuttaan käteenkin. Toimivuus on silti kunnossa, ei ne muovit tuohon maailman aikaan olleet sen kummempia muissakaan. Kuskin penkki on pehmeä, ristiselän tuen puute haittaa. 1,6 peruskone käy ja kukkuu vaikka maailman tappiin, kunhan muistaa nokkahihnan uusia ajallaan. Taka-akselin kynkät kannattaa laakeroida, ihan korjattavissa oleva osa, kun alkuperäinen luopuu. Kopan mallista jos pitää, niin kiva ja erityisen mukava harrasteauto siitä tulee.

3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Masku, 19.01.2015
CITROEN BX, 1991, Hatchback
16 GTi
GTI Ctikka oli suvussamme n.20 vuotta. Kori on sinkitty mutta auton pohja massattiin ja kotelot öljyttiin kun ikää oli 5v , ainoa ruostekohta tuli apparin oven alareunaan. Autoa huollettiin säännöllisesti, esim. öljyt vaihdettiin 6-8km välein. Remontteja: Kytkin + vauhtipyörä, laturi kerran, kaikki pallot, levyt+palat käsivaijerit kahdesti, Pieniä sähkövikoja...

GTI Ctikka oli suvussamme n.20 vuotta. Kori on sinkitty mutta auton pohja massattiin ja kotelot öljyttiin kun ikää oli 5v , ainoa ruostekohta tuli apparin oven alareunaan. Autoa huollettiin säännöllisesti, esim. öljyt vaihdettiin 6-8km välein.

Remontteja: Kytkin + vauhtipyörä, laturi kerran, kaikki pallot, levyt+palat käsivaijerit kahdesti, Pieniä sähkövikoja alkoi ilmaantua iän myötä ja kerran jäätiin tielle. GTI-mallit olivat hieman laadukkaammista osista tehtyjä kuin perusmallit sekä paremmin varusteltuja.

Kohtalaisen tilavakin, mutta ajoasentoa ei pitkäjalkainen kaveri saa millään hyväksi, mutta lyhytjälkaiselle ok. Auto sopii paremmin matka-ajoon kuin kaupunki pyöritykseen, ohjaus aika raskas, Alusta on GTI:ssä perusmallia jämäkämpi.

Ctikka myytiin, kun kakkosautolle ei ollut enää tarvetta. Uusi omistaja kertoi että aikoo sattaa Citikan museoajoneuvo ikään. Jää nähtäväksi onko Hopean värinen kaunotar vielä 30 vuoden iässäkin liikenteessä harrasteajoneuvona...

3.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Sakari, Pieksämäki, 29.04.2013
CITROEN BX, 1987, Hatchback
Oli jonkun aikaa käytetty BX 1,6. TRS faceliftattu malli. Routaheittoisilla teillä mukava jousitus silloin, kun se oli kunnossa, mutta kallisteli. Tarkka ohjaus. Etuistuin matalalla ja oudosti kuppimainen tässä versiossa ilman ristiselän tukea. Myös takana matala istuin ja katto lähellä. Ajossa kuului moottorin rohina ilmantuloputken kautta kojetaulun keskeltä....

Oli jonkun aikaa käytetty BX 1,6. TRS faceliftattu malli. Routaheittoisilla teillä mukava jousitus silloin, kun se oli kunnossa, mutta kallisteli. Tarkka ohjaus. Etuistuin matalalla ja oudosti kuppimainen tässä versiossa ilman ristiselän tukea. Myös takana matala istuin ja katto lähellä. Ajossa kuului moottorin rohina ilmantuloputken kautta kojetaulun keskeltä. Jarrutustuntuma myös erikoinen, kun sama nestepaine kuin jousituksessakin säätelee jarrun venttiiliä. Kun kaasu väheni, jousitus pompotti, mutta sehän korjattiin. Muotoilu minusta yksi parhaimmista kautta aikojen - siinä on särmää poiketen nykyautojen pitkäkuonoisista pullukoista. Vain 1 pyyhinsulka. Jousituksessa on korkeussäätö. Iskunvaimentimia ei ole, mutta kaasunestejousitusta on aika ajoin huolettava ja täytettävä vihreällä nesteellä. Muovinen konepeitto ja takakansi.

1,9 moottorin alavääntöä kehuttiin aikanaan.

Monet antaa muun merkkisistä kotteroistaan täydet tähdet , minä olen kriittisempi kaikissa arvosteluissani

4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Reijo, Laukaa, 01.07.2019
CITROEN BX, 1988, Hatchback
19 TRS
Hydraulisen jousituksen ansiosta pehmeä kyyti Suomen huonoilla teillä.
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Laukaa, 08.05.2014
CITROEN BX, 1993, Hatchback
Hyvä harrasteauto, hyvät ajo-ominaisuudet.
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Jukka, Lapua, 07.04.2020
CITROEN BX, 1990, Hatchback
16 TGS
No comment by user

For sale Citroen BX cars

test
Citroen BX1.9, '88, 304 tkm
2 200 €
test
Citroen BX1.6, '89, 260 tkm
1 000 €
test
Citroen BX1.6, '85, 109 tkm
2 700 €
test
Citroen BX1.6, '89, 290 tkm
1 150 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »