Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
2 user reviews of vehicle model

Citroen Visa reviews

Average star rating of Citroen Visa vehicle models
3.3  / 52
     
Citroen Visa
  • Reliability3.5
  • Comfort3.0
  • Cost4.0
  • Interior2.5
1/1 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 2 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Citroen Visa -vaihtoautot
Year model
 -  
  
3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Kuopio, 28.04.2018
CITROEN VISA, 1985, Hatchback
11 RE
Luotettava, vähäkulutuksinen, näppärä pyöritellä. Yllättävän tilava kun takapenkin kaataa. Eikä ylimääräisiä sähkövehkeitä. Penkit pitkällä matkalla puuduttavat.
3.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Pieksämäki, 14.10.2013
CITROEN VISA, 1995, Hatchback
Oli parisen vuotta käytetty 1,1. RE uudempi malli normalein viiksin. Kori aika kapea sisältä, mutta monikäyttöisyyttä on. Pärjäsi hyvin talvitestissä ja on lämmin. Kun istahtaa niin asennon korjaaminen tosipehmeillä penkeillä on vaikeaa. Ajo sujuu mukavasti ja tarkasti ja jousitus on pehmeää. N 50 hv teho ei ylämäissä ollut nykyautojen luokkaa, vaan vauhti aleni....

Oli parisen vuotta käytetty 1,1. RE uudempi malli normalein viiksin. Kori aika kapea sisältä, mutta monikäyttöisyyttä on. Pärjäsi hyvin talvitestissä ja on lämmin. Kun istahtaa niin asennon korjaaminen tosipehmeillä penkeillä on vaikeaa. Ajo sujuu mukavasti ja tarkasti ja jousitus on pehmeää. N 50 hv teho ei ylämäissä ollut nykyautojen luokkaa, vaan vauhti aleni. Ei suurten ihmisten auto. Halvat vakuutus ja vero. Kevyt koppa kiihtyy aika hyvin paitsi suurissa nopeuksissa. n 80 000 km mennessä ei isompia laittoja ollut. Tilalle ostin BX.

Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »