Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
54 user reviews of vehicle model

Honda Jazz reviews

Average star rating of Honda Jazz vehicle models
4.4  / 554
     
  • Reliability4.9
  • Comfort3.6
  • Cost4.5
  • Interior4.6
46/46 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 54 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Honda Jazz -autot | Käytetyt Honda Jazz -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Pirkkala, 14.09.2013
HONDA JAZZ, 2004, Hatchback
1.4i LS
Erinomainen kaupunkiauto, välttää maantieajoonkin. Motarinopeuksissa alkaa olla hieman rasittava ajettava etenkin tunnottoman ja ei-keskittävän ohjauksen takia. Auto kulkee suoraan, mutta jotenkin ei aina tunnu siltä koska ohjauksesta ei saa palautetta. Kiva alusta ja todella hauska ajaa, mutta ei ehkä mukavimmasta päästä. Moottori on alhaalta asti vääntävä ja...

Erinomainen kaupunkiauto, välttää maantieajoonkin. Motarinopeuksissa alkaa olla hieman rasittava ajettava etenkin tunnottoman ja ei-keskittävän ohjauksen takia. Auto kulkee suoraan, mutta jotenkin ei aina tunnu siltä koska ohjauksesta ei saa palautetta. Kiva alusta ja todella hauska ajaa, mutta ei ehkä mukavimmasta päästä. Moottori on alhaalta asti vääntävä ja hiljainen, erittäin miellyttävä. Tehoa ei ole, mutta vaihteita paiskoo huvikseen. Hyvä kytkin ja vaihteisto. Ohjausta lukuunottamatta hallintalaitteet on täsmälliset ja kevytkäyttöiset.

Itselleni en saanut passattua ok ajoasentoa ilman, että ohjauspyörän kehä olisi peittänyt nopeusmittarin yläosan. Tämä ja ohjaustuntuma olivat suurimpia syitäni luopua autosta.

Ei mitään teknisiä ongelmia vajaan 2.5 vuoden aikana. Tyyppivikana takakonttiin saattaa vuotaa vettä katon sivukourujen takaosien korikitin säröillessä kumilistojen alla.

3.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Tampere, 03.08.2015
HONDA JAZZ, 2013, Hatchback
5D 1,4i Comfort
Erittäin suositeltava auto. Todellinen tila-ihme luokassaan. Hondan Magic-seats systeemi on todella kätevä varsinkin kun ovet aukeavat täydet 90 astetta. Tavaroiden kuljettaminen ja järjestely on lähes nerokasta. Tilojen muuntelu on myös tavattoman helppoa. OK ristiselän tuki. Ajettavuus ei ehkä kaikkein parasta verrattuna vaikkapa saksalaisiin mutta tämän...

Erittäin suositeltava auto. Todellinen tila-ihme luokassaan. Hondan Magic-seats systeemi on todella kätevä varsinkin kun ovet aukeavat täydet 90 astetta. Tavaroiden kuljettaminen ja järjestely on lähes nerokasta. Tilojen muuntelu on myös tavattoman helppoa.

OK ristiselän tuki. Ajettavuus ei ehkä kaikkein parasta verrattuna vaikkapa saksalaisiin mutta tämän tyyppiseen autoon ihan hyvä. Ainoa mikä autossa on hieman häiritsevää varsinkin pitkillä matkoilla, on tuo melutaso. Ei nyt mikään mahdoton mutta kyllä suurissa nopeuksissa ja matka-ajossa hieman häiritsevää. Kaupunki-ajossa ei niinkään.

Näppärä peli. Pienehkö kääntösäde. Taloudellinen ajaa ja pitää. Ennen kaikkea luotettava ja laadukas auto. Ei teknisiä murheita tai päänsärkyjä. Pikku-autojen kärkikastia. Suosittelen.

4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Female, Teuva, 28.10.2014
HONDA JAZZ, 2005, Hatchback
1.4i LS 5d
Yhdeksän vuotta ajoin Honda Jazzilla. Ikävä tuli kun jouduin työn vuoksi vaihtamaan pakettiautoon. Yllättävän tilava, tein yhden oman ja pari kaverien muuttoa Jazzilla ja joka kerta hämmästeltiin miten paljon siihen mahtuu tavaraa. Vero on tosi pieni, samoin polttoaineen kulutus. Ainut miinus mikä tulee mieleen on ajovalojen vaihto, huollossa maksoi työläydestä johtuen n. 20-100 euroa, joten kannattaa katsoa mihin vie ellei osaa itse irroitella sisälokasuojia.
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Porvoo, 06.11.2013
HONDA JAZZ, 2003, Hatchback
Plussat: Itse ajoin yli 200tkm(myydessä 266) ilman huolen häivää ko. automallilla. Kone kehräsi aina kuin kissa, ei syönyt öljyä, kilkattanut/nakuttanut tms...Hondan moottori on Hondan moottori. Sisätilat pystyi muuntelemaan todella mittaviksi takapenkkejä kaatamalla. Kaupungissa ajoa helpotti hyvä näkyvyys ja erinomaisen pieni kääntösäde. Muotoilukin on ikäsekseen...

Plussat:

Itse ajoin yli 200tkm(myydessä 266) ilman huolen häivää ko. automallilla. Kone kehräsi aina kuin kissa, ei syönyt öljyä, kilkattanut/nakuttanut tms...Hondan moottori on Hondan moottori. Sisätilat pystyi muuntelemaan todella mittaviksi takapenkkejä kaatamalla. Kaupungissa ajoa helpotti hyvä näkyvyys ja erinomaisen pieni kääntösäde.

Muotoilukin on ikäsekseen suht menevä, väittäisin.

Miinukset:

Viimeisen vuoden ajoin nastarenkailla, minkä myötä huomasi auton melutason, joka välillä rassasi ja sai ikävöimään edellistalven kitkarenkaita.

Huolto-/Varaosia ei ihan joka halpa-hallista aina löytynyt, Veholle piti monesti mennä.

4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Lieto, 05.07.2016
HONDA JAZZ, 2007, Hatchback
Luotettava, pieni, mutta tiloiltaan suuri pikkuauto sopii loistavasti kaupunkiajoon ja miksei pidemmällekin matkalle. Näkyvyys autosta ulos on loistava. Pienellä kääntösäteellä autoa saa mukavasti liikuteltua mm. ahtaassa parkkihallissa vaivattomasti. Kaikin puolin hyvä auto.
4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Pekka, Siuntio, 13.06.2016
HONDA JAZZ, 2004, Hatchback
5D 1.4i LS CVT AT
Luotettava auto. Hyvät tilaratkaisut. Pieni tilaihme.
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Female, Vantaa, 05.04.2016
HONDA JAZZ, 2003, Hatchback
5D 1.4i LS CVT AT
Tilaihme, hyvä kauppakassi perheen 2 auto. Suosittelen. Luotettava!
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Jari, Vantaa, 30.05.2017
HONDA JAZZ, 2005, MPV
+ Korkeille esineille pystyasennossakin tilaa. Monikäyttöinen. Nopeasti toimiva istuinten siirto.. Luotettavasti toimiva ilmastointilaite. Tasainen käynti. Kokoonsa nähden suuntavakaa. Laadukkaat kojetaulu-, hallintalaite- ja sisustusmateriaalit.
- Karkean asvaltin ajomelu. Ulosjoustot voivat päättyä tömähdysääneen. Joidenkin painikkeiden taustavalojen lyhytikäisyys, samoin takajarrulevyjen.
4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Heikki, Hyvinkää, 23.03.2018
HONDA JAZZ, 2011, Hatchback
5D Hybrid Comfort
Todella luotettava peli oli ja loistava muunneltavuus takatiloissa. Takapenkit kääntyy joka suuntaan ja saa ison tilan tarvittaessa käyttöön!
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Aki, Oulu, 03.11.2015
HONDA JAZZ, 2004, Hatchback
1.4i LS 5d
Erittäin hyvä kaupunkiauto

For sale Honda Jazz cars

test
Honda Jazz1.5, '20, Undriven
26 400 €
test
Honda Jazz1.3, '20, 1 tkm
18 700 € (incl. VAT)
test
Honda Jazz1.5, '21, 1 tkm
29 900 €
test
Honda Jazz1.5, '21, Undriven
29 900 € (incl. VAT)
test
Honda Jazz1.5, '20
26 900 €
test
Honda Jazz1.3, '20, Undriven
22 134 € (incl. VAT)
test
Honda Jazz1.5, '21, Undriven
26 436 €
test
Honda Jazz1.3, '20, Undriven
22 735 € (incl. VAT)
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »