Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
4 user reviews of vehicle model

Jaguar XJS reviews

Average star rating of Jaguar XJS vehicle models
3.6  / 54
     
  • Reliability3.3
  • Comfort4.3
  • Cost2.8
  • Interior3.0
3/3 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 4 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Jaguar XJS -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Heinola, 14.07.2013
JAGUAR XJS, 1992, Coupé
Auton huikea muotuilu ei jää huomaamatta ja nyt klassikko-vuosien alussa auto kerää oikeastaan ainoastaan pelkästään ihailevia katseita ja kommentteja. Maailman jamesbondein auto! Kuutoskoneella kestävä ja käyttökustannuksetkaan eivät päätä huimaa. Tehoja on riittävästi ja kulku on aivan uskomattoman hienoa. Pitkän matkan Grand Tourer. Autoa tehtiin noin...

Auton huikea muotuilu ei jää huomaamatta ja nyt klassikko-vuosien alussa auto kerää oikeastaan ainoastaan pelkästään ihailevia katseita ja kommentteja. Maailman jamesbondein auto!

Kuutoskoneella kestävä ja käyttökustannuksetkaan eivät päätä huimaa. Tehoja on riittävästi ja kulku on aivan uskomattoman hienoa. Pitkän matkan Grand Tourer.

Autoa tehtiin noin kaksikymmentä vuotta 1976-1996, mutta varsinkin ensimmäisen 15-vuoden autot olivat aivan ... huonosti tehtyjä. Vasta niinsanotun Faceliftin jälkeen, vuodesta 1991 laatu parani ja autosta tuli kilpailykykyinen vaikka saksalaisille kilpailijoilleen. Parhaita malleja ovatkin viimeiset vuosimallit, koska niissä yhtyvät hyvä työn laatu, uudistettu modernimpi tekniikka ja silti vanhan vuosikymmenen tyyli.

Upea auto kaikenkaikkiaan. Hienompaa autoa ei Jaguar vielä ole tehnyt, vaikka varsinkin Series I E-typet vievät edelleen ulkonäön puolesta voiton maailman kauneimpana autona.

4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Eura, 16.02.2016
JAGUAR XJS, 1988, Coupé
Coupe 5.3 V12 A
Todella hieno kuljettajan auto, oli tie millainen tahansa, suoraan mennään, ohjaus todella kevyt ja tarkka, kulku pehmeää ja vääntöä riittää, auto on kahden hengen ja etupenkeillä tilat hyvät, takapenkillekin mahtuu aikuinen tilapäisesti, ei kyllä kahta kerralla, 2+2 henkilön tilat eivät ole. Varaosat kalliita, mutta kaikkia saa, eikä niitä paljon tarvita, kunhan...

Todella hieno kuljettajan auto, oli tie millainen tahansa, suoraan mennään, ohjaus todella kevyt ja tarkka, kulku pehmeää ja vääntöä riittää, auto on kahden hengen ja etupenkeillä tilat hyvät, takapenkillekin mahtuu aikuinen tilapäisesti, ei kyllä kahta kerralla, 2+2 henkilön tilat eivät ole.

Varaosat kalliita, mutta kaikkia saa, eikä niitä paljon tarvita, kunhan huollot tekee aikanaan, bensaa kyllä palaa kylillä ajellessa, mutta ei Jaguar XJS käyttöauto olekkaan.

Täysnahka sisustus vielä 80-luvulla, myöhemmin jotain muuta, parhaat valmistettiin Jaguar Carsin toimesta, laaduntarkkailijoitakin oli töissä.

V12 moottori on kilpamoottorista kesytetty, on kestävä kun muistaa tarkistaa säännöllisesti jäähdytysnesteet ja öljyt.

2.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Riihimäki, 10.07.2020
JAGUAR XJS, 1992, Coupé
Coupe 5.3 V12 A
No comment by user
3.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Vantaa, 14.02.2017
JAGUAR XJS, 1993, Convertible
Convertible 4.0 A
No comment by user

For sale Jaguar XJS cars

test
Jaguar XJS5.3, '92, 102 tkm
28 500 €
test
Jaguar XJS6.0, '90, 78 tkm
39 900 €
test
Jaguar XJS5.3, '88, 117 tkm
10 500 €
test
Jaguar XJS5.3, '85, 172 tkm
19 990 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »