Close
Go to Sell your car page
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • Nettiauto.com mobiilipalvelut

  Nettiauto.com toimii myös älypuhelimilla ja tablettitietokoneilla.

  Älypuhelimia varten käytössä on erillinen mobiilioptimoitu sivusto ja lisäksi tarjolla on ilmainen mobiilisovellus Android-puhelimiin ja Applen iPhonelle. Tablettitietokoneilla, kuten Applen iPadilla voit käyttää normaalia Nettiauto.com sivustoa.
  • Mobiilisivusto älypuhelimille

   Älypuhelimia varten käytössä on erillinen mobiilioptimoitu sivusto. Kun tulet Nettiauto.com sivustolle älypuhelimella, näytetään puhelimille tarkoitettu sivusto automaattisesti. Voit vaihtaa täysversioon sivun alalaidassa olevasta linkistä. Suora osoite mobiilisivustoon on m.nettiauto.com

  • Ilmainen Android sovellus

   Android -laitteille on tarjolla ilmainen mobiilisovellus, jolla käyttö on vieläkin sujuvampaa. Sovelluksella pääset selaamaan kaikkia myytäviä autoja, tallentamaan hakuja ja suosikkilistaamaan mieleisesi ajoneuvot. Voit myös saada viestin hakuagenttien uusista kohteista välittömästi push-notifikaatioina.

   Lataa sovellus
  • Ilmainen iPhone sovellus

   Apple iPhonelle on tarjolla ilmainen mobiilisovellus, jolla käyttö on vieläkin sujuvampaa. Sovelluksella pääset selaamaan kaikkia myytäviä autoja, tallentamaan hakuja ja suosikkilistaamaan mieleisesi ajoneuvot. Voit myös saada viestin hakuagenttien uusista kohteista välittömästi push-notifikaatioina.

   Lataa sovellus
  • Tablettitietokoneet

   Tablettitietokoneilla, kuten Applen iPadilla voit käyttää normaalia Nettiauto.com sivustoa.

  Anna palautetta
  Kehitämme mobiilipalveluitamme jatkuvasti ja käyttäjäpalaute on tärkeässä roolissa.
  Palautelomake »