Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
326 user reviews of vehicle model

Nissan Micra reviews

Average star rating of Nissan Micra vehicle models
3.8  / 5326
     
  • Reliability4.4
  • Comfort3.2
  • Cost4.4
  • Interior3.2
206/218 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 326 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Nissan Micra -autot | Käytetyt Nissan Micra -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
3.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, nokia, 27.06.2013
NISSAN MICRA, 2001, Other
1.0 Hit 3-ov.
Paras mahdollinen auto taantuman kellistämiseen, käyttökulut todella pienet ja auton kestävyys ja luotettavuus huippu luokkaa, näissä autoissa on hinta -ja laatusuhde kohdallaan! Teknillisesti micra saa toimivuudestaan täydet kympit mutta korista löytyy se akilleen kantapää, aina ei välttämättä riitä edes se säännöllinen vahaus ja pesu kun ruoste iskee arkoihin...

Paras mahdollinen auto taantuman kellistämiseen, käyttökulut todella pienet ja auton kestävyys ja luotettavuus huippu luokkaa, näissä autoissa on hinta -ja laatusuhde kohdallaan!

Teknillisesti micra saa toimivuudestaan täydet kympit mutta korista löytyy se akilleen kantapää, aina ei välttämättä riitä edes se säännöllinen vahaus ja pesu kun ruoste iskee arkoihin paikkoihin korissa. Ajo nautinto on tästä autosta kaukana, auto on parhaimmillaan omassa tallissaan, kaupunki ajosta sille napsahtaa lähes täydet pisteet. Sisätiloihin saa ahdettua yllättävän paljon tavaraa kun käyttää mielikuvitusta, en kuitenkaan lähde kehumaan tilan paljoutta. hallinta laitteet on hyvät ja selkeät kaikki on käden ulottuvilla, jopa apukuljettajan ikkunan saa auki ilman mitään suurempaa akrobatiaa.

3.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Turku, 01.08.2013
NISSAN MICRA, 1990, Hatchback
Se joka hakee tämän hintaluokan lamborginia, ei ole oikealla osastolla. Käyttöautona ylivoimainen ja todella pienet käyttökulut. Tämmönen auto ei ole AMG taikka Bentley, eikä uusikaan. Mutta omassa luokassa priimaa. Varaosatarve todella minimaalinen. Pensaa vaan ostaa ja sitäkin harvoin. Vaatii todella vähän viitseliäisyyttä niin pysyy kunnossa korinkin puolesta...

Se joka hakee tämän hintaluokan lamborginia, ei ole oikealla osastolla. Käyttöautona ylivoimainen ja todella pienet käyttökulut.

Tämmönen auto ei ole AMG taikka Bentley, eikä uusikaan. Mutta omassa luokassa priimaa.

Varaosatarve todella minimaalinen. Pensaa vaan ostaa ja sitäkin harvoin. Vaatii todella vähän viitseliäisyyttä niin pysyy kunnossa korinkin puolesta pitkään.

Tuolla koneella ajaa reilusti yli 300000, kun vain jaksaa vaihtaa siihen säännöllisesti öljyt. Nimittäin tonnisella koneellakin erä tuttavani on ajanut nyt melkein 350000 ja se ei ole loppu vieläkään.

Se on paskapuhetta, että pikkukoneet ei kestä mitään, vika penkin ja ratin välissä.

3.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Ylivieska, 09.07.2013
NISSAN MICRA, 1999, Hatchback
1.0 Avec 3ov
Edulliset käyttökulut. Huollettuna idioottivarma kauppakassi. Vioiksi voisi mainita ruosteen, jota esiintyy ensimmäisenä helmojen takaosassa.
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, HANKO, 24.08.2013
NISSAN MICRA, 2005, Hatchback
1.6 110hv 160SR 5-ov.
Micra on kaikin puolin hyvä ja luotettava käyttöauto. tietenkin sisätilat on aika rajalliset, mutta kahdelle aikuiselle ihan riittävä. 160SR mallissa on ainakin potkua riittävästi, ainoa mitä jää kaipaamaan maantieajossa olis 6 vaihde, 100km/h nopeudessa on kierrokset noin 3000,ja voimaa koneessa rittäis "ylivaihteelle". Käyttökulut on asiallisella tasolla, varaosat...

Micra on kaikin puolin hyvä ja luotettava käyttöauto. tietenkin sisätilat on aika rajalliset, mutta kahdelle aikuiselle ihan riittävä. 160SR mallissa on ainakin potkua riittävästi, ainoa mitä jää kaipaamaan maantieajossa olis 6 vaihde, 100km/h nopeudessa on kierrokset noin 3000,ja voimaa koneessa rittäis "ylivaihteelle". Käyttökulut on asiallisella tasolla, varaosat melko edullisia. polttoainetta kuluu 6-7,5 l/100km sekalaisessa ajossa. maantieajossa voi päästä jopa alle 6l/100km.

micra oli mulla 3vuotta ja kilometrejä kertyi 55000. ei mitään suuria yllätyksiä, kerran moottorin merkkivalo syttyi kesken matkaa. auto toimi normaalisti tästä huolimatta.vika kuitattiin eikä sen jälkeen enää syttynyt.

kallein remontti tuli ilmastointilaitteeseen kun lauhdutin rupes vuotamaan. lauhdutin ja vaihtotyö maksoi yhteensä noin 550€

voin kyllä suositella micraa kaikille. täytyy vaan ottaa huomioon että se on pikkuauto ja tilat takapekillä rajalliset. Minun micra oli hyvä ja nissanilla ajo jatkuu...

4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Tornio, 15.06.2013
NISSAN MICRA, 2012, Hatchback
1.2 80 hv Acenta 5-ov.
Kokoluokassaan positiivinen yllätys. Hyvä ajettavuus myös maantiellä! Huonoin ominaisuus on rengasmelu jota löytyy pikkuautomaiseen tapaan runsaasti jo 15" kumeilla.
3.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Turku, 18.11.2013
NISSAN MICRA, 1996, Hatchback
Varma, ei jätä tien päälle. Melko jäykkä ajossa, jossain tilanteissa tietysti hyvä ettei ole ihan lelun tuntuinen. Litran koneella kulutus hyvin pieni, mutta ei auto sovi pitkän matkan ajoon. Sisätilat juuri 96- ikäisen tyyppiset, pelkistetyt eikä ole mitään nippuloita tai nappuloita. Sopii erinomaisesti henkilölle joka ajaa pääasiassa kaupunkiajoa.
3.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Female, Espoo, 30.06.2013
NISSAN MICRA, 1987, Hatchback
Micra oli aikansa suosittu pikkuauto, eikä se vieläkään huono kulkupeli ole. Pienen kulutuksen ja yksinkertaisen tekniikan vuoksi edelleen oi suositella esim kesäautoksi. Itse ajoimme Micralla yli vuoden todella vähäisillä korjauskuluilla.
3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Rovaniemi, 21.09.2013
NISSAN MICRA, 1995, Other
1.0 GX 3d
"Bensapihi, ketterä katukärry". Näillä sanoilla kuvailisin 90luvun puolivälin Micraa. Oiva valinta perheen kakkosautoksi, tai pienen budjetin autoilijalle. Auto oli kevyt ja kaikki toimi moitteettomasti. Ajo ominaisuuksiltaan aivan erilainen, kuin isot mersut tai farmari volvot ja muut saman kokoluokan autot. Uudenaikainen monipisteruiskutustekniikka ja litrainen...

"Bensapihi, ketterä katukärry". Näillä sanoilla kuvailisin 90luvun puolivälin Micraa.

Oiva valinta perheen kakkosautoksi, tai pienen budjetin autoilijalle. Auto oli kevyt ja kaikki toimi moitteettomasti. Ajo ominaisuuksiltaan aivan erilainen, kuin isot mersut tai farmari volvot ja muut saman kokoluokan autot. Uudenaikainen monipisteruiskutustekniikka ja litrainen iskutilavuus nieli bensaa maltillisesti. Kyseinen yksilö oli ollut koko ikänsä Sodankylässä, joten kori oli täysin ruosteeton. Huippu auto! Melkein harmitti myydä. Suosittelen ehdottomasti. Micra on pikkuautojen aatelia.

3.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Espoo, 31.08.2013
NISSAN MICRA, 1996, Hatchback
1.0 Hit 3-ov.
Vanhat micrat on luotettavia, halpoja ja ennenkaikkea edullisia ylläpitää.
Voin suositella, jos ego mahtuu muuminpään näköiseen kehonsiirtovälineeseen.
Autoille ei paljoakaan ole näöiden vempeleiden kanssa tekemistä.
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Espoo, 08.06.2013
NISSAN MICRA, 2005, Other
1.4 88 hv Acenta A/T 3-ov.
Hyvä käyttöauto kaupunkiliikenteeseen. Moottorii tehokas ja automaatti toimii hienosti.

For sale Nissan Micra cars

test
Nissan Micra1.0, '20, Undriven
18 900 € (incl. VAT)
test
Nissan Micra1.0, '20
18 900 € (incl. VAT)
test
Nissan Micra1.0, '20, 1 tkm
19 990 €
test
Nissan Micra1.0, '20, Undriven
19 750 € (incl. VAT)
test
Nissan Micra1.0, '20, Undriven
18 900 € (incl. VAT)
test
Nissan Micra1.0, '20, 2 tkm
16 800 €
test
Nissan Micra1.0, '20
18 900 €
test
Nissan Micra1.0, '20, Undriven
21 490 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »