Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
1 user reviews of vehicle model

Opel Crossland X reviews

Average star rating of Opel Crossland X vehicle models
4.4  / 51
     
  • Reliability4.0
  • Comfort4.0
  • Cost5.0
  • Interior5.0
1/1 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 1 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Opel Crossland X -vaihtoautot
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Juha, Tampere, 30.05.2020
OPEL CROSSLAND X, 2018, MPV
Ulkomittoihinsa nähden käsittämättömän tilava pieni tilamaasturi. Erinomainen ergonomia (AGR-penkeillä) ja ajoasennon säädettävyys. Kokoluokassaan korkeimpia autoja joten näkyvyys erinomainen ja hyvin maavaraa. Jousitus on miellyttävän pintapehmeä ja auto on kohtuullisen hiljainen aina satasen nopeuksiin asti. Autotoimittajat ovat moittineet nyökkivää jousitusta ja...

Ulkomittoihinsa nähden käsittämättömän tilava pieni tilamaasturi. Erinomainen ergonomia (AGR-penkeillä) ja ajoasennon säädettävyys. Kokoluokassaan korkeimpia autoja joten näkyvyys erinomainen ja hyvin maavaraa. Jousitus on miellyttävän pintapehmeä ja auto on kohtuullisen hiljainen aina satasen nopeuksiin asti. Autotoimittajat ovat moittineet nyökkivää jousitusta ja onkin totta, että isoissa möykyissä mukavuuspainotteinen alusta keinuttaa menoa. Infotainment on selkeä ja toimiva. Manuaaliversion vaihdekepin liikeratoja jotkut pitävät pitkinä, mutta perheemme kuljettajia tämä ei ole häirinnyt. On suositeltavaa ostaa kehutut lediajovalot, koska muoviumpio ei kestä halogeenien lämpöä, vaan alkaa säröillä. Kannattaa koeajaa juuri se malliversio, jonka aikoo hankkia - ajoimme vuokra-autona myös 6-vaihteista ylemmän verhoilutason mallia, mutta se ei ollut lähellekään niin miellyttävä ajettava kuin 5-vaihteisemme 110-heppaisella turbolla. Mainittu kone on taloudellinen ja vaivattoman kipakka.

For sale Opel Crossland X cars

test
Opel Crossland X1.2, '20, 1 tkm
25 600 € (incl. VAT)
test
Opel Crossland X1.2, '20, 1 tkm
28 990 €
test
Opel Crossland X1.2, '20
25 900 €
test
Opel Crossland X1.2, '20, 2 tkm
21 800 €
test
Opel Crossland X1.2, '20, 2 tkm
25 900 €
test
Opel Crossland X, '20
24 200 € (incl. VAT)
test
Opel Crossland X1.2, '20, Undriven
21 044 € (incl. VAT)
test
Opel Crossland X1.2, '20
24 900 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »