Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
There are no Opel Vaihtoautot vehicles with your selected criteria available at the moment.
Go to Sell your car page
 • Opel vaihtoautot

  Simple search result: 3077 vaihtoautoa.

  3242 kpl Opel vaihtoautoa ilmoitusta Nettiautossa hintaluokissa 240 € - 68 712 €24068712. Tutki autoja ja osta itsellesi Opel....Read more Katso myös muut Opel -automallit ja uudet Opel 2021 -autot. Palvelustamme löydät myös Opel-huoltoa tarjoavat yritykset ja Nettivaraosasta Opel-varaosat.

   

  Services

  Automyynti Rautiainen
  MYY AUTOSI !?! SOITA 040-127 89 50
  BestDrive Lahti
  Me huolehdimme ajamisen ilosta
  BestDrive Saimaa
  Me huolehdimme ajamisen ilosta

  Articles

  Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
  on mobile
  Osta tai myy Opel. Opel on saksalainen autonvalmistaja, joka on yksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Nettiautosta löydät laajan valikoiman erilaisia Opel automalleja, josta voit löytää itsellesi sopivan eri hintaluokista ja ominaisuuksista valitsemalla. Nettiautosta löydät esimerkiksi klassiset Opel Astran ja Vectran. Tutustu valikoimaamme tai vastaavasti jätä myynti-­ilmoitus, jos haluat myydä Opel – autosi eteenpäin. Nettiauton kautta ostetaan ja myydään useita Opeleita joka kuukausi.