Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 •   
  4 250 €

  Opel Zafira

  5-ov Cosmo 1,7 CDTI EcoFLEX DPF 81

  ID 11351196.

  Black metallic mpv car
  Tarjoamme edullisia käyttöautoja moneen makuun ja tarpeeseen. Jos valikoimastamme ei heti löydy sinulle sopivaa vaihtoehtoa, niin jätä toivomuksesi ja otamme yhteyttä heti kun mahdollinen vaihtoehto on tarjota.
  http://www.nettiauto.com/yritys/oulunkeskusauto

  Perinteistä autokauppaa niin että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Se minkä saat tingattua niin ei tarvitse maksaa :) Maksut käteisellä, kortilla tai tilisiirrolla. Meillä onnistuu myös vaihto, osto ja osamaksurahoitus ilman käsirahaakin. Kysy myös myyntivälitystämme omalle

  Perinteistä autokauppaa niin että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Se minkä saat tingattua niin ei tarvitse maksaa :) Maksut käteisellä, kortilla tai tilisiirrolla. Meillä onnistuu myös vaihto, osto ja osamaksurahoitus ilman käsirahaakin. Kysy myös myyntivälitystämme omalle autollesi. Pesemme ja puhdistamme autosi ennen myyntiä. Välityspalkkio neuvotellaan palvelun sisällön mukaan! Tervetuloa koeajolle ja kaupoille.
  ‹ Hide

  Dealer: Oulun Keskusauto

  Poratie 9, 90150 Oulu - Show Map
  Member since 4 years
  Best time to contact: MA-PE klo 10-18.00 La klo 10-17.00 Sunnuntai soittamalla... sopimalla...

  Services nearby

  • Oulu
   Autofix1.com Oulu Oy
   Autofix1.com Oulu Oy
   Car repair and maintenance
  • Oulu
   Autofix1.com Oulu Oy
   Autofix1.com Oulu Oy
   Car wash
  • Oulu
   Koukkupaja Oulu
   Koukkupaja Oulu
   Spare parts and accesories
  • Oulu
   Juhan Auto Oy
   Juhan Auto Oy
   Car buying

  * Nettiauto.com is not responsible for the vehicle details shown for any vehicle. Always check the details from the seller.

  Start livechat
  You can send an offer to the seller. If you have already reached an agreement, you can just fill out your contact details for the bill of sale. With digital bill of sale the transaction is safe and simple. Also the sales ad is automatically saved in your OmaNettix account. Vehicle information is fetched from Traficom register and the seller if digitally identified. Payment can be done with safe online payment. Read more
  If it is not possible to make a digital bill of sale, you can find links to Traficom instructions and printable sales contract below.
  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  4250 €
  Opel Zafira
  Nettiauto ID 11351196
  Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
  on mobile

Opel related test drives