Go to Sell your car page
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • Car repair and maintenance

  , Kitee

  Motor Shop

  Autojen kunnostukseen ja korjaukseen keskittynyt yhden miehen yritys

  Y-TUNNUS: 12822159
  autohuolto automaattivaihteistojen korjaus automaattivaihteistot auton maalaus auton renkaat auton varaosat renkaat tehonmittaus vanteet varaosamyynti
  MotorShop on toiminut autojen parissa yli 20 vuotta.

  Perinteiset huolto- ja korjaustyöt, kuten jakohihnojen vaihto, moottoriremontit ja automaattivaihteistojen kunnostus onnistuvat merkkiin katsomatta. Meiltä myös renkaat ,vanteet ja rengastyöt henkilö ja pakettiautoihin. Mikäli päätoimelta jää aikaa, onnistuvat myös traktoreiden ja työkoneiden kunnostukset.

  MotorShop sijaitsee Kiteen keskustasta noin 30 kilometrin päässä, mutta asiakkaita palvellaan ympäri Suomen. Suurin osa asiakkaista tulee Keski-Suomen, Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueelta.

  Erityisesti amerikanautoharrastajat ovat löytäneet MotorShopin. He saavatkin korjaamolla rautaansa kaiken tarvittavan: Moottorit, vaihteistot ja perät ym. ammattitaidolla kaikki kori ja tekniikka muutos ja entisöintityöt. myös maalaukset.

  Saat meiltä varaosat öljyt ja nesteet. Mm. Kendall Gulf Mag1 Lubegard tuotteet. Myös automaattivaihteisto osat ja suodattimet.

  Yrittäjä itse harrastaa kiihdytysajoja, joten tehopuoliakin voi tarvittaessa tarkistaa.

  Entrepreneur?

  Get your services in Nettiauto Car services for free
  Easy access, just fill contact request form.
  Signed up already?
  Keep your information up to date and add your company logo.

  Edit Service: Motor Shop

  Give password that has been sent to your e-mail on field below.
  Call:
  Phone
  Phone
  Phone