Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
66 user reviews of vehicle model

Renault Twingo reviews

Average star rating of Renault Twingo vehicle models
4.0  / 566
     
  • Reliability4.2
  • Comfort3.3
  • Cost4.6
  • Interior3.9
38/41 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 66 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Renault Twingo -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Petteri, Vammala, 29.10.2013
RENAULT TWINGO, 2000, Hatchback
1.2 3d
Todella sympaatinen pieni "avoauto". Äänieristys heikonlainen ja ohjaus kaipaisi ´tehostinta. Pirteä ja valoisa ohjaamo. Aivan älyttömän kiva ajella, eritoten kesällä pitkiäkin matkoja. Huoleton ja suht. pieniruokainen. Kaikki toimii mekaanisesti, joten ei pölhöjä sähkövikoja. Ylivoimaisesti auton huonoin puoli on se, että sen olemus ärsyttää joitakin...

Todella sympaatinen pieni "avoauto". Äänieristys heikonlainen ja ohjaus kaipaisi ´tehostinta. Pirteä ja valoisa ohjaamo. Aivan älyttömän kiva ajella, eritoten kesällä pitkiäkin matkoja. Huoleton ja suht. pieniruokainen. Kaikki toimii mekaanisesti, joten ei pölhöjä sähkövikoja. Ylivoimaisesti auton huonoin puoli on se, että sen olemus ärsyttää joitakin EGO-autoilijoita, joiden on pakko roikkua takapuskurissa, tai vaihtoehtoisesti päästävä ohitse vaarallisessakin paikassa. Jos jollain autolla on hankintahinnan, verojen, vakuutusten, huoltokulujen, polttoainekulujen jälkeen vielä edullisempaa ajaa, niin onneksi olkoon. :-)

HUOM: vielä yksi, ehkä kiusllinenkin ominaisuus. Kun kytketään ajovalot päälle, niin nopeusmittarin näyttö himmenee niin paljon, että kirkkaalla säällä sitä ei pysty näkemään ollenkaan. Itse "korjasin" ominaisuuden sillä, että asensin ns. päivävalot.

4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Jyväskylä, 01.10.2013
RENAULT TWINGO, 1999, Hatchback
1.2
Hauska ja erittäin luotettava "melkein avoauto". Todella paljon ajamisen iloa ja hyvää mieltä hintaansa nähden. Halvat varaosat ja selkeä tekniikka. Takana valtavat jalkatilat siirrettävän takapenkin ansiosta. Hyvän mielen auto.
3.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Female, Vantaa, 22.12.2013
RENAULT TWINGO, 1998, Other
1.2 3d
Peruskäyttöön vanhaauto. On palvellut meitä ihan hyvin eikä koskaan ollut ongelma sen kanssa= luotettava.
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
John, Kantvik, 04.07.2015
RENAULT TWINGO, 1997, Hatchback
Harrastan ajankulukseni autoja.Tämä Twingo tuli omistukseeni,kun ei ollut mennyt katsastuksesta läpi.Hitsasin,fiksasin.Teetin kaverini korjaamossa jakopää remontin.Kun jälleen ajattelin pitäväni pidempään.Auto sai kaikilta ketä sillä ajoi tai oli kyydissä Positiivistä palautetta.Onpa Kiva Onpa hauskan näköinen jne.Ajoltaan ihan mukava pikkuauto.Ainoa häiritsevä...

Harrastan ajankulukseni autoja.Tämä Twingo tuli omistukseeni,kun ei ollut mennyt katsastuksesta läpi.Hitsasin,fiksasin.Teetin kaverini korjaamossa jakopää remontin.Kun jälleen ajattelin pitäväni pidempään.Auto sai kaikilta ketä sillä ajoi tai oli kyydissä Positiivistä palautetta.Onpa Kiva Onpa hauskan näköinen jne.Ajoltaan ihan mukava pikkuauto.Ainoa häiritsevä tekijä oli maantie äänet.Takaa renkaiden kohina.Mutta sterot päällä se ei häirinnyt.Jotenkin vähän kyllä jäin kaipaamaan Twingoa.Ehkä seuraavaksi pressukattoinen.Kaiken kaikkiaan Hymyilyttävän Kiva kokemus.

3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Tampere, 17.12.2014
RENAULT TWINGO, 1997, Other
1.2 3d
Todella mukava ja lämmin kauppakassi monenlaiseen käyttöön. Itsellä ei ollut muuta vikaa kuin kerran piti putsata akun kengät, että sai kosketusta :)
Todella pienikulutteinen! Eikä vakuutuksetkaan päätä huimaa.
Auto, jota voin lämpimästi suositella kaikille.
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, kerava, 29.04.2014
RENAULT TWINGO, 1994, Other
1.2 3d
kiva näppärä taloudellinen kauppakassi.
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, OULU, 25.08.2013
RENAULT TWINGO, 1995, Hatchback
1.2
Pieni ja näppärä
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Ekenäs, 27.07.2013
RENAULT TWINGO, 1996, Convertible
Halpa ja pieniruokainen kauppakassi!
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Female, Turku, 08.07.2016
RENAULT TWINGO, 2004, Hatchback
Tilaihme, jolla muutotkin onnistuu. Todella taloudellinen ja kuluttaa vähän. Ylimääräisiä huoltoja ei jouduttu 6 vuoden aikana tekemään juuri mitään. Sopii hyvin niin kakkosautoksi, opiskelijalle, ensiautoksi, kauppakassiksi kuin kaupunkiautoksi, you name it.
Ikävä tulee luotettavaa kulkupeliä ja voin hyvin kuvitella ajelevani Twingolla myös tulevaisuudessa.
Suosittelen!
3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Oulu, 10.07.2014
RENAULT TWINGO, 1998, Hatchback
1.2 3d
Noin 35.000 km:n kokemuksella harvinaisen luotettava ranskalaisauto. Osat ovat heiveröisiä, mutta eipä niiden hintakaan päätä huimaa. Auto toimi yllätyksekseni erinomaisesti myös vesisateella ja pakkasella. Ei kertaakaan jättänyt tienpäälle tai parkkipaikalle teknisten ongelmien vuoksi. Yllätys oli myös se, että kaikki sähkövempaimet toimi moitteettomasti. Jos haluat...

Noin 35.000 km:n kokemuksella harvinaisen luotettava ranskalaisauto. Osat ovat heiveröisiä, mutta eipä niiden hintakaan päätä huimaa. Auto toimi yllätyksekseni erinomaisesti myös vesisateella ja pakkasella. Ei kertaakaan jättänyt tienpäälle tai parkkipaikalle teknisten ongelmien vuoksi. Yllätys oli myös se, että kaikki sähkövempaimet toimi moitteettomasti.

Jos haluat luotettavia ja edullisia kilometrejä ja olet valmis tinkimään ajomukavuudesta, niin Twingo on todella hyvä valinta. Polttoainetalous on ikäluokassaan erinomainen, varaosat halvimpia mahdollisia ja vakuutus- ja käyttömaksut minimaaliset.

For sale Renault Twingo cars

test
Renault Twingo1.0, '17, 37 tkm
7 600 €
test
Renault Twingo1.1, '08, 146 tkm
2 500 €
test
Renault Twingo1.1, '06, 196 tkm
1 100 €
test
Renault Twingo1.0, '15, 28 tkm
6 800 €
test
Renault Twingo1.0, '16, 4 tkm
8 300 €
test
Renault Twingo1.0, '16, 40 tkm
6 900 €
test
Renault Twingo1.1, '08, 137 tkm
3 000 €
test
Renault Twingo1.1, '11, 166 tkm
3 000 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile