Go to Sell your car page
 
756 user reviews of vehicle model

Skoda Octavia reviews

Average star rating of Skoda Octavia vehicle models
4.1  / 5756
     
  • Reliability4.3
  • Comfort3.9
  • Cost4.0
  • Interior4.1
533/572 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 756 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Skoda Octavia -autot | Käytetyt Skoda Octavia -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Tampere, 01.11.2013
SKODA OCTAVIA, 2003, Hatchback
Ruma kun saatana, mutta vaatii about kasapanoksen että tämä vehje pysähtyy. Tsekkiläiset ovat keksineet lähes tulkoon ikiliikkujan. Vikoja ei käytännössä ole ollenkaan.
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Joensuu, 07.07.2013
SKODA OCTAVIA, 2005, Hatchback
1.9 TDI Elegance
hyvä tasainen kokonaisuus,tukeva ajaa hiljainen,vähäkulutuksinen, erittäin hyvät jalkatilat takapenkillä..tavaratila on tosi reilun kokoinen 5-ovisessa mallissa.
eleganssi mallissa varustelu riittävä. suosittelen
3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, oulu, 06.09.2013
SKODA OCTAVIA, 2008, Station Wagon
2.0 TDI DPF RS
Rengasmelu kovahko varsinkin matalaprofiilirenkailla. Jämäkkä ajettava maantiellä ja ohitukset sujuvat ripeästi ja turvallisesti.
Surkeaa laatua olevat pumppusuuttimet vaihdetaan näihin malleihin ilmaiseksi merkkihuollossa, mikä ei lohduta niitä, jotka ovat itse tuon lystin maksaneet. Tästä pitkä miinus maahantuojalle jahkailusta .
Kaikenkaikkiaan mukava, tehokas ja tilava auto monenlaisiin tarpeisiin.
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Kari, Espoo, 05.01.2017
SKODA OCTAVIA, 2014, Station Wagon
2,0 TDI 150 Elegance DSG Autom.
Auto oli minulla taksikäytössä 2v. 4kk. Normisti vaihdoin autoja kahden vuoden välein takuun takia. Lopettamispäätöksen takia ajoin pikkasen pidempään. Takuuaikana hajosi start/stop -toiminnon takia starttimoottori, joka oli lujilla kaupunkiajossa. Sovimme kuljettajien kanssa, että se kannattaa kytkeä pois päältä ajon aikana. Meni takuuseen. Takuuajan päättymisen...

Auto oli minulla taksikäytössä 2v. 4kk. Normisti vaihdoin autoja kahden vuoden välein takuun takia. Lopettamispäätöksen takia ajoin pikkasen pidempään.

Takuuaikana hajosi start/stop -toiminnon takia starttimoottori, joka oli lujilla kaupunkiajossa. Sovimme kuljettajien kanssa, että se kannattaa kytkeä pois päältä ajon aikana. Meni takuuseen.

Takuuajan päättymisen jälkeen piti vaihtaa kaksoisvauhtipyörä moottoriin, joka on tyyppivika tuolle moottorille, kun kilometrejä alkaa olla +180 000. Maahantuoja tuli vastaan varaosien hinnassa, ei työn (1.100,- eur.). Samoin takaluukun sähköiset nostimet hajosivat takuuajan jälkeen. Vaihto uusiin 900,- eur.

Muuten auto toimi moitteettomasti ja Vehon huolto myös. Tilava ja mukava auto ajaa, ketterä kaupungissa pienen kääntösäteen takia.

3.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Tampere, 21.08.2014
SKODA OCTAVIA, 2007, Station Wagon
Liian raavas. Ei tullut pesää riittävästi. Vaihdoin Ford Mustangiin. Nyt väsyttää.
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Valkeakoski, 24.12.2013
SKODA OCTAVIA, 2006, Station Wagon
2,0 TDI Elegance DSG Autom.
Scoda Octavia farmari ja nimenomaan sen 2 litrainen turbo dieseli yllätti positiivisesti menevyytensä, polttoainetaloutensa ja peräkontin tilojen suhteen. Myös DSG- vaihteiston sopivuus dieselin yhteyteen oli oikea valinta. Hienosti yhteensovitettuna vääntävään moottoriin vaihteisto tarjoaa upean ajokokemuksen, suorastaan urheilullisen ja edullisesti. Moottorin kova...

Scoda Octavia farmari ja nimenomaan sen 2 litrainen turbo dieseli yllätti positiivisesti menevyytensä, polttoainetaloutensa ja peräkontin tilojen suhteen. Myös DSG- vaihteiston sopivuus dieselin yhteyteen oli oikea valinta. Hienosti yhteensovitettuna vääntävään moottoriin vaihteisto tarjoaa upean ajokokemuksen, suorastaan urheilullisen ja edullisesti.

Moottorin kova vääntö, dieselin koleus ja auton pienehkö maavara osoittautui talvella hieman haastavaksi yhtälöksi. Auto tuppaa sutimaan helposti ja korkeaan lumeen sillä ei ole asiaa. Taloudellisen dieselin koleus talvipakkasissa oli myös todellista. Sisälämmitin on tarpeen!

Pääosin sisätilojen viimeistely oli kohdallaan ja materiaalit miellyttivät. Ei hienostelua, vaan asiallisen toimivaa. Peräkontti on suuri ja se yllätti myös korkeudellaan, vai pitäisikö sanoa lastaustason mataluudella. Auton maavara kivikkoisella mökkitiellä ja lumessa jäi aika pieneksi. Sähkövikoja esiintyi myös kostealla. Hyvä auto, jota voin suositella!

1.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Female, Hyvinkää, 17.07.2013
SKODA OCTAVIA, 2010, Hatchback
1,2 TSI Elegance
Luotettava, pieni kulutus, hiljaiset sisätilat, mahtava takakontti, tosi tehokas sisätilojen viilennys, tyylikäs sisätiloiltaan, elegansce varustelulla erinomainen
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Valkeala, 06.02.2014
SKODA OCTAVIA, 2008, Station Wagon
Combi 2,0 TDI DPF 4X4 Scout
Tarkka ohjaus ja loistava etenemiskyky. Haldex ottaa kiinni viiveettä kun etupyörät alkaa lipeämään. Ei lastentauteja.
3.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Kuopio, 29.09.2013
SKODA OCTAVIA, 2009, Station Wagon
1.8 TSI Elegance
Hyvä ja jämerä, ehkä hieman pintakova auto. Enemmän ajamisen iloa kuin pehmeää mukavuutta; ei tämä mikään iso mersu ole matkamukavuudeltaan, mutta kulkee varman vakaasti ja ohjaus on tunnokas. Toiseksi uusin Haldex toimii erinomaisesti ja tekee ajamisesta ja etenemisestä varmaa mutta myös hauskaa - enemmän käskemällä auto nimittäin alkaa käyttäytyä enemmän taka- kuin...

Hyvä ja jämerä, ehkä hieman pintakova auto. Enemmän ajamisen iloa kuin pehmeää mukavuutta; ei tämä mikään iso mersu ole matkamukavuudeltaan, mutta kulkee varman vakaasti ja ohjaus on tunnokas. Toiseksi uusin Haldex toimii erinomaisesti ja tekee ajamisesta ja etenemisestä varmaa mutta myös hauskaa - enemmän käskemällä auto nimittäin alkaa käyttäytyä enemmän taka- kuin etuvetoisen tavalla ja muuttuu lievästi aliohjaavasta selvästi yliohjaavaksi ja suorastaan imee kurviin perän luistaessa haluttaessa. On kuin kotonaan lumisilla mutkateillä. 1.8 TSI antaa tarpeeksi tehoa. Sisätilat riittävät perhekäyttöön ja varustelutaso kiitettävä. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä ja nuorekkaan tuntuinen perheauto joka ei jää jumiin ja liikkuu mukavasti. Polttoaineen kulutus ei niitä pienimpiä. Itse vaihdoin lähinnä isompaan ja vähemmän kuluttavaan, muuten auto oli kyllä todella mieleinen.

4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Kuusamo, 12.07.2013
SKODA OCTAVIA, 2006, Hatchback
2.0 TFSI RS
Hyvä kokonaisuus. Tehoihin nähden pieni kulutus. Kohtuu laaja varustelu. Ajettavuus erinomainen. Ainut miinus, rengasmelu. Suosittelen.

For sale Skoda Octavia cars

test
Skoda Octavia1.4, '18, 46 tkm
22 500 €
test
Skoda Octavia1.0, '18, 15 tkm
26 900 €
test
Skoda Octavia1.5, '19, 23 tkm
29 500 €
test
Skoda Octavia1.0, '17, 25 tkm
21 900 €
test
Skoda Octavia1.4, '17, 77 tkm
22 500 €
test
Skoda Octavia1.4, '17, 46 tkm
20 990 €
test
Skoda Octavia2.0, '17, 62 tkm
19 750 €
test
Skoda Octavia1.5, '19, 11 tkm
27 000 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile