Go to Sell your car page
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Read more löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  RAM-mallisto monipuolistuu vauhdilla

  GT-Auto on vuonna 2003 perustettu yritys, joka palvelee asiakkaita Vantaalla, Tuusulassa, Porissa ja Pieksämäellä.

 • LINK

  Koeajossa Dodge RAM 1500 LARAMIE BLACK EDITION CREW CAB 5.7

  Kun tavoitteena on mahdollisimman iso!

 • LINK

  Dodge Ram 2500: Iso ja röyhkeä

  Dodge Ram on amerikkalaista autoteollisuutta rehellisimmillään. Sen avoimessa röyhkeydessä on jotain kovin aseistariisuvaa.

 • LINK

  Dodge Journey: Etanolilla kulkeva karpaasi

  E85-polttoaine lienee yksi tärkeimmistä autojen energianlähteistä tulevaisuudessa kun maapallon öljyvarannot alkavat huveta. Sähkön ja biodieselin ohella E85 tullee...


 • LINK

  Tyypit: Dodge Viper RT/10

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Dodge Viperistä, joka on myytävänä Autohaus Salossa (ei Nettiauton asiakas) Kun kauppias soitti minulle ja kertoi, että ”olis tarjolla...