Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page

Land-rover koeajot

Onko aikomuksenasi hankkia uusi auto, mutta kaipaat vielä lisätietoa auton ominaisuuksista ja ajettavuudesta päätöksesi tueksi? Taukopaikan ...Read more koeajot ja autotestit -osio tarjoaa mittavan määrän tietoa ja käytännön ajokokemuksia helpottamaan auton ostoa. Testiajomme kertovat lähes kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen auton valintapäätöstä. Mikäli haluat omakohtaisempaa kokemusta ajokokemuksesta ennen ostopäätöstä, sivustomme kautta pääset myös helposti varaamaan itsellesi koeajon!

 • LINK

  Range Rover Evoque - Voimakas ja tyylitajuinen, eksklusiivisuutta henkivä SUV

  Uusi Evoque on edeltäjäänsä verrattuna ulkoisesti hyvin samankaltainen, mutta teknologioiltaan se on täysin uudistettu kevythybridi.

 • LINK

  Range Rover Velar – Katumaasturi suoraan catwalkille

  1

  Range Velar on valtavan kaunis katumaasturi, joka ei jätä kylmäksi kuskia saati ohikulkijoita.

 • LINK

  Land Rover Discovery – Brittieleganssia modernilla twistillä

  Discovery uudistuu ronskisti lähemmäs modernia muotokieltä. Edeltäjästä on tähteellä lähinnä mallinimi.

 • LINK
  Video Icon

  Range Rover Hybrid ja Range Rover Sport SDV8 – autovoimalat

  Land Rover pienentää huippumalliensa päästöjä hybriditekniikalla. Samat voimat vain hieman isommalla kulutuksella tarjoilee V8-diesel.


 • LINK

  Range Rover Sport: Jokapaikan kulkija

  Range Rover -malliston viimeistelee täysin uudistunut Sport, joka on kyvykkäin koskaan valmistettu Land Rover.

 • LINK

  Range Rover Sport: Eliitin suosima mukavuus-simulaattori

  Brittiläisvalmistaja Land Roverin ensimmäinen automalli esiteltiin vuonna 1948. Tuolloin auton funktio oli toimia maatalouskäytössä ja työkaluna. Nykyisellään autoja ei juuri nähdä jyväjemmareiden työjuhtana, vaan lähinnä aristokraattien kulkupelinä.

 • LINK

  TM koeajo: Range Rover Evoque SD4 A Prestige

  Evoque kilpailee asiakkaista, joille mielikuvat ja tunteet vaikuttavat ostopäätökseen enemmän kuin auton hinta. Koeajossa kulissit kärrätään nurkkaan ja katsotaan, mitä...

 • LINK

  Villimpi Range: Range Rover Evoque

  Uusi pieni Range Rover Evoque on suorastaan hämmästyttävän uskollinen vuoden 2008 LRX-koemallille. Osaltaan sen vuoksi autosta voi tulla melkoisen haluttu. Land Roverin...