Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page

Suzuki koeajot

Onko aikomuksenasi hankkia uusi auto, mutta kaipaat vielä lisätietoa auton ominaisuuksista ja ajettavuudesta päätöksesi tueksi? Taukopaikan ...Read more koeajot ja autotestit -osio tarjoaa mittavan määrän tietoa ja käytännön ajokokemuksia helpottamaan auton ostoa. Testiajomme kertovat lähes kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen auton valintapäätöstä. Mikäli haluat omakohtaisempaa kokemusta ajokokemuksesta ennen ostopäätöstä, sivustomme kautta pääset myös helposti varaamaan itsellesi koeajon!

 • LINK
  Video Icon

  Suzuki Vitara Hybrid – jouhea manuaali

  Suzuki Vitara eli japanilaismerkin pikkuautoluokan eli B-segmentin katumaasturi on nyt tarjolla hybridinä.

 • LINK
  Video Icon

  Suzuki Jimny – Söpö, söpömpi, Jimny

  3

  Suzuki Jimny on yltänyt keski-ikään. 70-luvulla julkaistu pikkumaasturi luottaa edelleen samaan reseptiin: pieni ja karu maasturi.

 • LINK

  Suzuki Vitara S – Turbolla tunnelmaan

  Vitara S Boosterjetin uusi turbomoottori on juuri se piristysruiske, mitä mallisto on kaivannut jo hyvän aikaa.

 • LINK

  Suzuki Swift 4X4: Kulti kutistin katumaasturin

  Suzuki Swiftin valttikortti on ehdottomasti hinta. Markkinoiden edullisin neliveto osoittaa, että hyvä talviauto ei välttämättä maksa omaisuuksia.


 • LINK

  Tyypit: Suzuki Swift

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Suzuki Swiftillä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Helsingissä. Myynti-ilmoitus löytyy linkistä...