Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Read more löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Skoda Kodiaq RS – Nallekarhu on vähän vihainen

  3

  Skodan suurimman automalli Kodiaqin RS-versio tarjoaa juurevaa voimaa, mutta onko kyseessä ehta RS?

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Voiko kaikkiin automalleihin asentaa vetokoukkua?

  Vetokoukun asentaminen autoon kuulostaa lähtökohtaisesti helpolta hommalta, jos on vähänkään ronklaillut autojen parissa. Toinen kysymys on sitten se, että kannattaako vetokoukkua lähteä itse paikoilleen saattamaan.

 • LINK

  Skoda Octavia RS TDI – Onko diesel-versio RS:n arvoinen?

  Skoda Octavia RS:n diesel-versio haluaa yhdistää järkiauton ja perhesportin. Se on eittämättä järkevä, mutta sporttisuus hieman hakusessa.

 • LINK

  Skoda Kodiaq – Premiumin makuinen nallekarkki

  Skoda-malliston suurin ja mahtavin tarjoaa käyttäjälleen valtaisat tilat sekä sopivasti varusteltuna jopa ylellistä tunnelmaa.


 • LINK

  Skoda Superb – Ylenpalttinen perheauto

  Farmarimallinen iso Skoda on autohistorian tilavimpia henkilöautoja. Sillä voi vältellä kaappimallisen tila-auton hankintaa miellyttävällä tavalla.

 • LINK

  Skoda Fabia Combi – Kansansuosikin pikkuveli

  Skoda Fabian uusi sukupolvi nostaa sen luokkansa kärkikahinoihin. Pätevä muotoilu saa sen vaikuttamaan luokkaansa suuremmalta.

 • LINK

  Skoda Octavia RS: Syntinen perhefarmari

  Skoda Octavia RS:n resepti pitää sisällään kaikki menestysmallin ainekset: kohtuullinen kulutus, runsaat sisätilat ja puhutteleva teho.

 • LINK
  Video Icon

  Skoda Octavia Combi RS 2,0 TSI DSG on kovan luokan kulkija

  Skoda on onnistunut luomaan RS-versioistaan pienimuotoisen legendan. Keskiössä on Octavia RS.

 • LINK

  Skoda Superb: Isolla kädellä tilaa

  Skoda Superb näyttää muille edustusautoille kaapin paikan tilojensa ja hinnoittelunsa puolesta.

 • LINK

  Tekniikan Maailman ajettua: Škoda Rapid

  Škoda tuo uuden mallin Fabian ja Octavian väliin. Se jatkaa merkille tutuilla linjoilla, eli tavoitteena ovat käytännöllisyys ja toimivuus.Kooltaan Rapid sijoittuu Fabian ja...

 • LINK

  Skoda Yeti: Katumaasturi vai mikä?

  Skoda sekoittaa autokaupan pakkaa uudella Yeti -mallillaan. Auto perustuu Octavian tekniikkaan, ja sen tunnistaa kyllä Skodaksi, mutta mikä se oikeastaan on...