Go to Sell your car page
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Read more löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Suzuki Vitara Hybrid - Suomen halvin nelivetoautomaatti

  Suzuki Vitara on suunnattu hintatietoisille autonostajille. Mikää muu uusi automalli ei tarjoa halvempaan hintaan nelivedon ja automaattivaihteiden yhdistelmää.

 • LINK

  Suzuki Jimny LCV – Maailman paras paku

  Suzuki Jimny LCV tuo pakettiautomarkkinoille tuotteen, jolle ei löydy kilpailijaa. Tosin siitä uupuu kuljetuskapasiteetti.

 • LINK

  Suzuki Across – Ravi lainahöyhenissä

  Suzuki Across on merkin kookkain automalli, joka on paljosta velkaa Toyotan isolle katumaasturille.

 • LINK
  Video Icon

  Suzuki Vitara Hybrid – jouhea manuaali

  Suzuki Vitara eli japanilaismerkin pikkuautoluokan eli B-segmentin katumaasturi on nyt tarjolla hybridinä.


 • LINK
  Video Icon

  Suzuki Jimny – Söpö, söpömpi, Jimny

  Suzuki Jimny on yltänyt keski-ikään. 70-luvulla julkaistu pikkumaasturi luottaa edelleen samaan reseptiin: pieni ja karu maasturi.

 • LINK

  Suzuki Vitara S – Turbolla tunnelmaan

  Vitara S Boosterjetin uusi turbomoottori on juuri se piristysruiske, mitä mallisto on kaivannut jo hyvän aikaa.

 • LINK

  Suzuki Swift 4X4: Kulti kutistin katumaasturin

  Suzuki Swiftin valttikortti on ehdottomasti hinta. Markkinoiden edullisin neliveto osoittaa, että hyvä talviauto ei välttämättä maksa omaisuuksia.

 • LINK

  Tyypit: Suzuki Swift

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Suzuki Swiftillä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Helsingissä. Myynti-ilmoitus löytyy linkistä...