Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
13 user reviews of vehicle model

Toyota Soarer reviews

Average star rating of Toyota Soarer vehicle models
4.5  / 513
     
  • Reliability4.9
  • Comfort4.8
  • Cost3.3
  • Interior4.5
7/7 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 13 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Toyota Soarer -vaihtoautot
Year model
 -  
  
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Kempele, 30.06.2014
TOYOTA SOARER, 1994, Coupé
Mahatava ajaa ja tehoa löytyy riittävästi.
4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Raisio, 17.03.2014
TOYOTA SOARER, 1993, Coupé
Mahtava auto kaikinpuolin!
4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Espoo, 14.01.2016
TOYOTA SOARER, 1994, Coupé
Ei voi muuta kuin kehua. Loistava auto kaikin puolin, joka palveli kuuden vuoden ajan luotettavasti. Perushuolloilla pääsi pitkälle, eikä auto jättänyt ikinä tien poskeen, vaikka jopa lähes 30 asteen pakkasilla tuli ajettua töihin ja takaisin. Vähempää Toyotalta ei voisi odottaakkaan. Auto oli siis ympärivuotisena käyttöautona, mutta tästäkin huolimatta ruosteeton...

Ei voi muuta kuin kehua. Loistava auto kaikin puolin, joka palveli kuuden vuoden ajan luotettavasti. Perushuolloilla pääsi pitkälle, eikä auto jättänyt ikinä tien poskeen, vaikka jopa lähes 30 asteen pakkasilla tuli ajettua töihin ja takaisin. Vähempää Toyotalta ei voisi odottaakkaan. Auto oli siis ympärivuotisena käyttöautona, mutta tästäkin huolimatta ruosteeton yksilö. Ainoa miinus näissä on bensankulutus joka pyörii siinä 11-14 L /100km tuntumassa, mutta eipä tämmöistä autoa usein ihmiset ostakkaan kauppakassiksi. Tehoa on moottorissa enemmän kuin riittävästi ja ohitukset sujuvat tarpeen tullen nopeasti. Varaosia Soareriin löytää joko marmoritiskiltä taikka ebaystä, joiden hinta ei pitäisi pilviä hipoa. Toki ei kannata tämän luokan autolta odottaa, että kaikkien varaosien hinnat pyörii samoissa hinnoissa, kuin corollalla. Vakuutuksien hintakaan ei päätä huimaa ja käyttövero pyörii 200e tuntumassa kirjoitus hetkellä. Suosittelen Soareria kaikille, ketä ei häiritse postiautot.

4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Vantaa, 09.03.2015
TOYOTA SOARER, 1995, Coupé
Soarer on paljon autoa hyvin pienellä rahalla. Alun alkujaan Toyotan Japanin malliston lippulaivamalleja, Soarer oli suunnattu ihmisille jotka hakevat suorituskykyä ja urheilullisuutta ja samalla mukavuutta ja luksusta. Eihän nämä enää uusia ole, mutta ikäisekseen ja harrasteautokategoriassa tekniikan luotettavuus ja auton ajettavuus on edelleen yllättävän hyvä. Jos...

Soarer on paljon autoa hyvin pienellä rahalla. Alun alkujaan Toyotan Japanin malliston lippulaivamalleja, Soarer oli suunnattu ihmisille jotka hakevat suorituskykyä ja urheilullisuutta ja samalla mukavuutta ja luksusta. Eihän nämä enää uusia ole, mutta ikäisekseen ja harrasteautokategoriassa tekniikan luotettavuus ja auton ajettavuus on edelleen yllättävän hyvä. Jos tehoja kaipaa enemmän, on Soarer vahvan ylisuunnitellun moottorinsa ja voimansiirronsa ansiosta, sekä yllättävän laajan yhteensopivuuden Supran osien kanssa, mainio virityspohja.

Käyttökuluiltaan auto ei ole halvimmasta päästä. Bensa maistuu ja huollot voivat olla auton markkina-arvoon nähden kalliita, mutta se kuuluu asiaan harrasteautojen kohdalla ja muutaman vuoden Soarerin omistaneena ja opiskelija+osa-aikatyöbudjetilla sitä ylläpitäneenä en ole katunut hetkeäkään ja suosittelen Soareria kaikille, jotka kaipaavat hauskaa, tehokasta takaveto herrasmiessporttia ja uskaltavat viettää osan ajastaan myös tekniikan parissa!

4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, keuruu, 08.03.2013
TOYOTA SOARER, 1994, Coupé
Tehoja riittää ja takavetoisuus on plussaa. Mukava ajaa, vaikka ohjaus onkin oikealla puolella.
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Pietarsaari, 26.04.2013
TOYOTA SOARER, 1997, Coupé
Hyvä ja nopea auto. Takaveto plussa.
Kuluttaa mitä tarvitsee. Kysessä uudempi VVti malli
3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Aki, Lohja, 26.04.2013
TOYOTA SOARER, 1991, Coupé
Varma Toyo
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Nico, Korpilahti, 05.04.2016
TOYOTA SOARER, 1991, Coupé
Soarer on loistava auto! Paljon halvempi kuin esim Supra ja monelle riittävä. Mukava ja luotettava auto. Eka Sorkkuni oli automaatti eikä sen kanssa ollut mitään ongelmia ja siihen tuli tehtyä perus muutokset kuten putkisto, ahtpaineen nosto, alusta ja vanteet. Autossa huipouluokan varusteet ikäisekseen kuten sähkösäätöiset istuimet, vakionopeudensäädin,...

Soarer on loistava auto! Paljon halvempi kuin esim Supra ja monelle riittävä. Mukava ja luotettava auto. Eka Sorkkuni oli automaatti eikä sen kanssa ollut mitään ongelmia ja siihen tuli tehtyä perus muutokset kuten putkisto, ahtpaineen nosto, alusta ja vanteet.

Autossa huipouluokan varusteet ikäisekseen kuten sähkösäätöiset istuimet, vakionopeudensäädin, ilmastointi, digitaalinen 3D mittaristo ja voimaa. Ainoat miinukset autossa oli iso kulutus ja hauskuuden puolesta automaattivaihteisto ja avoin perä.

Auton myynnin jälkeen alkoi kaivelemaan kuinka mukava se olikaan ja sain myöhemmin käsiini harvinaisen alkuperäisen tehtaan R154 manuaalivaihteisen Soarerin jota olen nyt 4 vuotta rakentanut vähemmän luxus ja enemmän race periaattella. Loistava auto kaikenkaikkiaan joko sellaisenaan tai jatkojalostukseen!

4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Anders, Kruunupyy, 03.05.2016
TOYOTA SOARER, 1995, Coupé
Luotettava ja hyvä aihio jatkojalostukseen, varsinkin manuaalilaatikolla.
4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Onkiniemi, 23.09.2018
TOYOTA SOARER, 1996, Sedan
No comment by user

For sale Toyota Soarer cars

test
Toyota Soarer2.0, '90, 71 tkm
9 900 € (Tax free)
test
Toyota Soarer3.0, '98, 203 tkm
4 900 € (Tax free, incl. VAT)
test
Toyota Soarer2.5, '91, 174 tkm
7 250 €
test
Toyota Soarer2.5, '92, 178 tkm
10 990 €
test
Toyota Soarer2.5, '97, 150 tkm
14 890 € (incl. VAT)
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »