Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 
192 käyttäjäarvostelua automallista

Mercedes-Benz A kokemuksia ja arvostelut

Mercedes-Benz A automallien keskiarvo
4.0  / 5192
     
  • Luotettavuus4.1
  • Ajomukavuus3.7
  • Käyttökulut3.9
  • Sisätilat4.1
129/139 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 192 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Mercedes-Benz A -autot | Käytetyt Mercedes-Benz A -vaihtoautot
4.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, ESPOO, 07.07.2013
MERCEDES-BENZ A, 2005, Tila-auto
150 5d
Erittäin hyvä auto ajaa ja helppo käsitellä, vaikka on paljon leveämpi ja paljon korkeampi kuin esim Audi A4 tai Golf. Tilaa on hurjasti ja ajotuntuma sama kuin E-mersussa. Ulkonäkö hämää, ei ole pelkkä kaupunkiauto, vaan sopii hyvin myös pitkään ja nopeaan matka-ajoon. Kuljettava istuu samalla korkeudella kuin city-maastureissa. Jos jotain huonoa pitää keksiä, niin kallis hinta, koska on haluttu auto.
4.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Akaa, 05.03.2014
MERCEDES-BENZ A, 2013, Viistoperä
Mercedes-Benz A edustaa uusinta sukupolvea ja tekniikka. Kyseessähän on ensimmäisiä Mercedeksen etuvetoisia malleja. A -sarjalainen kuuluu samaan koko luokkaan CLA:n kanssa. Autoissahan on täysin sama tekniikka ja sisämitat, joten voikin sanoa A:n olevan hatcback ja CLA edustaa sedan mallistoa. Tekniset ratkaisut olivat mielestäni hyvin toimivia, häiritsevinä...

Mercedes-Benz A edustaa uusinta sukupolvea ja tekniikka. Kyseessähän on ensimmäisiä Mercedeksen etuvetoisia malleja. A -sarjalainen kuuluu samaan koko luokkaan CLA:n kanssa. Autoissahan on täysin sama tekniikka ja sisämitat, joten voikin sanoa A:n olevan hatcback ja CLA edustaa sedan mallistoa.

Tekniset ratkaisut olivat mielestäni hyvin toimivia, häiritsevinä ominaisuuksina nousivat esiin sähköisen seisontajarrun sijoittelu sekä takamatkustajan tilanahtaus.

Jarrupainike oli perinteiseisesti sijoitettu samaan paikkaan kuin poljin mallisissa autoissa, vaikka sen olisi voinut sijoittaa monen muun merkin tapaan keskikonsoliin. Takatilat ovat riittävät perheen pienimmille, mutta aikuiselle ne ovat liian ahtaat. Pää ottaa lähes kattoon jo 170 cm pituisella matkustajalla. Täytyy kuitenkin muistaa, että kysymyksessä on Mercedeksen pienimpiin kuuluva A -sarja.

Auto oli mainio ajettava, äänetön ja ohjaustuntuma oli hyvä. Se täyttääkin mainiosti Mercedeksen vaatimukset ..The best or nothing.

4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Kiiminki, 02.04.2014
MERCEDES-BENZ A, 1999, Viistoperä
Hyvä ja luotettava ketjukoneella!
Ajettu 120000-142000
vaihdettu etulevyt palat takaiskarit ja termostaatti
+ halvat varaosat
+ Kätevä kaupungissa
+ hyvä näkyvyys
- Ruostuu riippuu yksilöstä
- Kohtuu äänekäs rengasmelu
- Vaikeasti vaihdettavat osat
4.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Naantali, 21.01.2015
MERCEDES-BENZ A, 2015, Viistoperä
Loistava auto ajo-ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään. Tila-autoksi autoa ei voi kutsua, mutta keskimittaisille tilat ja penkit ovat loistavat. Tavaratila tosin riittää vain kahden hengen perustarpeisiin eikä vaunukansalle autoa voi suositella. Kotimaisuus on jo arvo sinänsä, mutta etenkin kotimaisen työn laatu on loistava. Auto on todella laadukkaasti tehty. Kulutus...

Loistava auto ajo-ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään. Tila-autoksi autoa ei voi kutsua, mutta keskimittaisille tilat ja penkit ovat loistavat. Tavaratila tosin riittää vain kahden hengen perustarpeisiin eikä vaunukansalle autoa voi suositella. Kotimaisuus on jo arvo sinänsä, mutta etenkin kotimaisen työn laatu on loistava. Auto on todella laadukkaasti tehty. Kulutus autossa on pelkässä maantieajossa todella alhainen eli 5,5 litran tuntumassa eikä moottoritielläkään mene kuin reilu 6 litraa. Puhtaassa kaupunkiajossa kulutus vastapainoisesti on melko korkea eli lähemmäs kympin. Keskimääräinen kulutus pitkällä aikavälillä sekalaisessa ajossa on ollut 6,7 l/100km eli mielestäni varsin kohtuullinen.

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, porvoo, 03.10.2013
MERCEDES-BENZ A, 1998, Tila-auto
140 A
Mukava ja ketterä kaupunki auto, kulkee myös motarilla hyvin. No sitä mersun ruoste vikaa on näissäkin. Ilman sitä olisi kiva auto
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Nainen, Lappeenranta, 05.07.2014
MERCEDES-BENZ A, 2002, Tila-auto
Varma laatuauto. Tekniikka pelasi 100 %, kuluvia osia piti vaihtaa. Sähkövikoja ei ollut ollenkaan. Lukkopesissä oli mekaanisia vikoja, ne piti uusia pari kertaa. Erittäin muuntelukelpoinen, kun kaikki takapenkit lähtivät pois. Todellinen tila-auto, vaikka näyttää ulospäin pieneltä. Kaupungissa super näppärä mutta menee hyvin maantielläkin pitkässä matka-ajossa. Kohtalaisen pienikulutuksinen, matka-ajossa n. 6 l ja kaupungissa 7-8 l.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Tommi, espoo, 31.03.2015
MERCEDES-BENZ A, 2006, Viistoperä
Luotettava, mukava, lämmin ja vähäkulutuksinen auto. Huolto-ohjelman mukaiset 15tkm huoltovälit pitävät auton teknisesti kunnossa, joten niitä kannattaa noudattaa.
Vanhemmissa ja etenkin "suomiautoissa" ruostuvat takaluukun sisäpuolen alareuna sekä ovien sisäpuolten alareunat. Edellämainittu tyyppivika on helposti tarkastettavissa/ nähtävissä.
Kannattaa panostaa vähän ajettuun yksilöön, jolloin korjaustarve on pienempi.
3.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, pertunmaa, 29.11.2014
MERCEDES-BENZ A, 2000, Tila-auto
Pieni kulutus. Hyvä ajella asfalttitietä, ja näppärä kaupungissa. Ahdas koneen sijoittelu aiheuttaa perus huolloissa hankaluutta. Kokonaisuutena paljon mainettaan parempi.
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Kangasala, 09.08.2013
MERCEDES-BENZ A, 2001, Tila-auto
170 CDI Elegance
Vajaa vuoden ollut mulla moinen auto ja tyytyväinen olen. Tankillisella ajelee kesällä kaupunkiajoa 1000km, mitään ei ole tarvinnut autolle tehdä ja koko perhe mahtuu kyytiin. Tehot riittää kaupunkiajoon, mutta maantielle saisi enempi hevosia olla. Alusta saisi myös olla mukavampi ajettava. Siisti ja varsin järkevä peli ja näyttäisi olevan luotettava myös. Ei jakohihnahuolia ei mitään, ei ruostetta yms.. Tähän hintaan en varmasti parempaa olisi löytänyt.
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, oulainen, 23.08.2014
MERCEDES-BENZ A, 1998, Viistoperä
pikku näppärä kauppakassi jollavoi lähteä pitemmällekin reissulle erinomaiset sisätilat hyvä ajoltaan tosin huonolla ja kuoppaisella tiellä on vähän semmonen pompottelia.hyvä tulla ja lähteä autosta huonompi jalkaisenkin istuimet sopivalla korkeudella ja hyvä näkyväisyys ulos

Myytävät Mercedes-Benz A -autot

test
Mercedes-Benz A1.3, '22, 8 tkm
52 800 €
test
Mercedes-Benz A1.3, '22
51 200 € (sis. ALV)
test
Mercedes-Benz A1.3, '22, 7 tkm
48 600 €
test
Mercedes-Benz A1.3, '22
49 115 € (sis. ALV)
test
Mercedes-Benz A1.3, '22, 6 tkm
40 900 €
test
Mercedes-Benz A1.3, '22, 12 tkm
46 500 €
test
Mercedes-Benz A1.3, '22, 6 tkm
51 990 € (sis. ALV)
test
Mercedes-Benz A1.3, '22, 42 tkm
43 400 €

Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot