Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

 
20 käyttäjäarvostelua automallista

Mercedes-Benz R arvostelut

Mercedes-Benz R automallien keskiarvo
4.0  / 520
     
  • Luotettavuus3.9
  • Ajomukavuus4.7
  • Käyttökulut2.8
  • Sisätilat4.8
12/13 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 20 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Mercedes-Benz R -vaihtoautot
Vuosimallit
 -  
Mallitarkennus
  
4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Lempäälä, 10.02.2015
MERCEDES-BENZ R, 2006, Farmari
320 CDI L 4Matic
Uskomaton vankkuri! Toinen jo samaa mallia itselläni, edellinen oli tosin bensiini moottorilla. Auto, josta ei voi tietää oikein mitään ellei vaivaudu edes koeajolle. Paljon helpompi auto kuin voisi päällepäin ja koosta luulla.Kun luin Iltasanomien nettilehden juttua ja sen alla olevia kommetteja R-mersusta viikko-pari sitten,niin nauratti mitä kaikkea tuosta...

Uskomaton vankkuri! Toinen jo samaa mallia itselläni, edellinen oli tosin bensiini moottorilla. Auto, josta ei voi tietää oikein mitään ellei vaivaudu edes koeajolle. Paljon helpompi auto kuin voisi päällepäin ja koosta luulla.Kun luin Iltasanomien nettilehden juttua ja sen alla olevia kommetteja R-mersusta viikko-pari sitten,niin nauratti mitä kaikkea tuosta "tiedetään". Paljon oli aivan väärää tietoa mutta hyväksytään. No, hyväksyn sen. Harrikka- ja Mersumihet tietävät mitä seon, kun amatöörit arvostelee ja huutelee puskista;)

En kyllä keksi parempaa perheautoa vaikka miten mietin. Harmittaa että mallikehitys on kai pysähtynyt? Jos autosta olisi kunnolla päivitetty versio, olisin sen ostanut. Toisaalta nyt hinnat ovat niiin alhaalla, että hinat/laatu kohtaavat pommin varmasti.

Nyt vaihtuu vaihtelunhalusta GL alle, katsotaan miten sillä...

4.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Eva, Jyväskylä, 06.01.2017
MERCEDES-BENZ R, 2006, Maastoauto
320 CDI L 4Matic
Rehellinen mielipiteeni on, että paras auto millä olen koskaan ajanut ja minkä olen omistanut. Ajomukavuus 10 vuotta vanhassa R-mersussani parempi kuin useimmissa uusissa autoissa. Muotoilu on kestänyt hyvin aikaa, on nykyaikaiset värkit (peruutuskamera, tutkat, Harmankardon äänentoisto, navigaattori, autom.ilmastointi jopa takapenkeille jne) ja auto on yhä...

Rehellinen mielipiteeni on, että paras auto millä olen koskaan ajanut ja minkä olen omistanut. Ajomukavuus 10 vuotta vanhassa R-mersussani parempi kuin useimmissa uusissa autoissa. Muotoilu on kestänyt hyvin aikaa, on nykyaikaiset värkit (peruutuskamera, tutkat, Harmankardon äänentoisto, navigaattori, autom.ilmastointi jopa takapenkeille jne) ja auto on yhä silmiähivelevän kaunis :)

Käyttövarmuus erinomainen, ei vikaherkkä ja sähköt hyvin tehty. Huollot eivät olleet niin kalliit kuin oletin. V6 diesel toki kuluttaa aika paljon, mutta niinhän kaikki isot autot. Ruosteongelmiakaan ei ole ja pohjakin suojattu (muovipanssari) erinomaisesti.

Jos olet ostamassa, vinkki: Airmatic(ilmajousitus) tekee ajokokemuksesta ihanan, mutta on tietääkseni auton (ainoa?) "tyyppivika" - eli jos on yli 200.000 ajettu, suosittelen varmistamaan että ilmapussit, kompressori ja iskarit on uusittu tai tingi hinnasta... on noin 3000 e remontti.

Suosittelen sydämestäni. Huikea vastine rahoille!

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Tommi, Jyväskylä, 22.12.2016
MERCEDES-BENZ R, 2006, Tila-auto
320 CDI L 4Matic
Sairastin autokuumetta useita kuukausia ja koeajoin kaikki mahdolliset maasturit, crossoverit ja tila-autot - niin Toyotat, Nissanit, Audit, Bemarit kuin Kiatkin. Kävin mersuennakkoluuloisena "vahingossa" koeajamassa ärrämersun. Vaikka olen lukemattomia autoja omistanut ja ajanut, minun on pakko sanoa että tämä auto on paras. Mersun "premiumylihinta" vaikuttaa...

Sairastin autokuumetta useita kuukausia ja koeajoin kaikki mahdolliset maasturit, crossoverit ja tila-autot - niin Toyotat, Nissanit, Audit, Bemarit kuin Kiatkin. Kävin mersuennakkoluuloisena "vahingossa" koeajamassa ärrämersun. Vaikka olen lukemattomia autoja omistanut ja ajanut, minun on pakko sanoa että tämä auto on paras. Mersun "premiumylihinta" vaikuttaa urbaanilta legendalta. Autoni on jo vanha (2006) mutta yhä katseenkestävä ja nykyaikainen. On herkut panoraamakatoista webastoon ja peruutuskameroihin. Ajettavuuden ohella kiitän tiloja! Meidän 5-henkinen perhe (+ajoittain mummo/anoppi) mahtuu kyytiin, hyvässä ja pahassa :) Ja kun L-malli, jää vielä 3 penkkirivin jälkeen kelpo takakontti. Ei tietenkään ihan halpa ylläpitää ja jos olet itara etkä välitä ajomukavuudesta, valitse Toyota tms. muovinen koppura. Jos haluat satsata designiin, ajomukavuuteen ja järkeviin tilaratkaisuihin, suosittelen lämpimästi :) (hain muuten omani Saksasta)

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Jukka, Tuusula, 03.08.2017
MERCEDES-BENZ R, 2007, Tila-auto
320 CDI L 4Matic
R-mersu on tiloiltaan ainutlaatuinen - kuin lentokoneen bisnesluokan penkit etumatkustajille ja keskirivin matkustajille. Kolmannella rivillä matkustaa aikuinen normaalisti. Tarvittaessa mahtuu kuljettamaan kaksimetrisen jääkaappi-pakastinyhdistelmän "peräkontissa". Ajomukavuus ja matkustusmukavuus 50.000 km kokemuksella paremmat kuin edellisessä autossani (Audi Q7,...

R-mersu on tiloiltaan ainutlaatuinen - kuin lentokoneen bisnesluokan penkit etumatkustajille ja keskirivin matkustajille. Kolmannella rivillä matkustaa aikuinen normaalisti. Tarvittaessa mahtuu kuljettamaan kaksimetrisen jääkaappi-pakastinyhdistelmän "peräkontissa". Ajomukavuus ja matkustusmukavuus 50.000 km kokemuksella paremmat kuin edellisessä autossani (Audi Q7, 2011). Vääntävä moottori sopii hyvin yhteen vaihteiston kanssa sport-asetuksella. Yllättävän ketterä huolimatta 3.2 m akselivälistä. Ilmajousitus keskimmäisellä vakioasetuksella sopivin suomalaiselle tienpinnalle. Vaihdoin taka-akselin ilmajousipalkeet 9 ja 10 vuoden kohdalla - hinta Veholla 930 eur töineen. Poikkeuksellinen auto, jossa on kaikkea: tilaa, mukavuutta, suorituskykyä. TM koeajo 04/2006, Jarmo Sukava: "Se on siinä!"

4.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Merikaarto, 27.04.2015
MERCEDES-BENZ R, 2007, Muu
350 4Matic
Hieno laatu ja viimeistely kautta linjan. Hyvä äänentoisto steroissa. Sisätilojen muunneltavuus hyvä. Hyvät mukavat istuin tilat kaikilla istuimilla (6 paikkainen malli). Perimmäiselle penkkiriville ei kuitenkaan 2:lla isolla aikuisella yhtäaikaa asiaa. Pienenä miinuksena pieni tavaratila kun 6 paikkaa käytössä. Mukavasti varusteita. Hieno muhkea ulkonäkö....

Hieno laatu ja viimeistely kautta linjan. Hyvä äänentoisto steroissa. Sisätilojen muunneltavuus hyvä. Hyvät mukavat istuin tilat kaikilla istuimilla (6 paikkainen malli). Perimmäiselle penkkiriville ei kuitenkaan 2:lla isolla aikuisella yhtäaikaa asiaa. Pienenä miinuksena pieni tavaratila kun 6 paikkaa käytössä. Mukavasti varusteita.

Hieno muhkea ulkonäkö. Ajettavuus taattua Mersu laatua. 200km/h menee kuin juna raiteilla. Tuntee että auto on on luotu kovaan matkanopeuteen. Ei vetele, ei nitise. Korkeintaan eukko huutaa vieressä tällä nopeudella. Moottori vastaa kaasuun mukavasti ja ohitukset sujuvat maantienopeuksilla vaivatta laajan vääntöalueen ansiosta. Auto suorastaan pakottaa painamaan kaasua mahtavan ajettavuuden vuoksi. Lisäplussaa vielä bensakutosen muhkeista murinoista.

Suosittelen autoa ehdottomasti henkilölle joka haluaa erottua Rav4/Qashgai massasta ja nauttia ajamisesta!

4.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Pori, 01.09.2014
MERCEDES-BENZ R, 2006, Tila-auto
320 CDI 4Matic
Ajotuntuma ja muunneltavuus vailla vertaa! Lähes täydellinen AUTO! Käyttö- ja ylläpitokulut eivät kuitenkaan sovellu persaukisille.
3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Hyvinkää, 22.04.2014
MERCEDES-BENZ R, 2005, Tila-auto
350 L 4Matic
Huippuluokan auto maantiellä, mutta käyttökulut eivät saa pelottaa. Pitää hintansa kohtuullisen hyvin.
3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Lahti, 17.07.2014
MERCEDES-BENZ R, 2007, Muu
Vikaherkkä. Mahtava auto ajaa ja tilaa ja muunneltavuutta riittää mutta amerikkalaisten kokoonpano (mm. A-pilarin sähköjohto-ongelmat) ekä Mersun perusläppävikainen 6-pyttyinen diesel tekee autosta hinnakkaan ylläpidettävän. Harmittavasti laatu petti odotukset vaikka ominaisuuksiltaan mitä messevin!
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Pello, 26.05.2016
MERCEDES-BENZ R, 2006, Tila-auto
350 4Matic
Paras tila-auto, jos ei ylläpitokulut pelota. Ei tietenkään voi tämän kokoislta bensa-kutoselta kovin pieniä kulutuslukemia odottaa, siihen päästään mitä tehdas lupaa.
Loistava veto- ja perheauto.
2.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Helsinki, 02.04.2016
MERCEDES-BENZ R, 2008, Tila-auto
320 CDI 4Matic
Jos sulla on paljon rahaa korjaukseen osta R mersu ...

Myytävät Mercedes-Benz R -autot

test
Mercedes-Benz R3.5, '06, 175 tkm
11 900 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '06, 425 tkm
8 950 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '06, 410 tkm
10 000 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '07, 265 tkm
10 000 €
test
Mercedes-Benz R3.5, '06, 170 tkm
11 400 € (Tax free)
test
Mercedes-Benz R3.0, '06, 315 tkm
6 500 € (Tax free)
test
Mercedes-Benz R3.0, '06, 189 tkm
15 100 €
test
Mercedes-Benz R3.5, '06, 223 tkm
8 200 € (Tax free)
Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »

    Valitse merkki ja malli