Siirry Myy autosi -sivulle
 
30 käyttäjäarvostelua automallista

Mercedes-Benz R kokemuksia ja arvostelut

Mercedes-Benz R automallien keskiarvo
4.0  / 530
     
  • Luotettavuus3.8
  • Ajomukavuus4.7
  • Käyttökulut2.8
  • Sisätilat4.7
21/23 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 30 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Käytetyt Mercedes-Benz R -vaihtoautot
Vuosimallit
 -  
Mallitarkennus
  
4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Lempäälä, 10.02.2015
MERCEDES-BENZ R, 2006, Farmari
320 CDI L 4Matic
Uskomaton vankkuri! Toinen jo samaa mallia itselläni, edellinen oli tosin bensiini moottorilla. Auto, josta ei voi tietää oikein mitään ellei vaivaudu edes koeajolle. Paljon helpompi auto kuin voisi päällepäin ja koosta luulla.Kun luin Iltasanomien nettilehden juttua ja sen alla olevia kommetteja R-mersusta viikko-pari sitten,niin nauratti mitä kaikkea tuosta...

Uskomaton vankkuri! Toinen jo samaa mallia itselläni, edellinen oli tosin bensiini moottorilla. Auto, josta ei voi tietää oikein mitään ellei vaivaudu edes koeajolle. Paljon helpompi auto kuin voisi päällepäin ja koosta luulla.Kun luin Iltasanomien nettilehden juttua ja sen alla olevia kommetteja R-mersusta viikko-pari sitten,niin nauratti mitä kaikkea tuosta "tiedetään". Paljon oli aivan väärää tietoa mutta hyväksytään. No, hyväksyn sen. Harrikka- ja Mersumihet tietävät mitä seon, kun amatöörit arvostelee ja huutelee puskista;)

En kyllä keksi parempaa perheautoa vaikka miten mietin. Harmittaa että mallikehitys on kai pysähtynyt? Jos autosta olisi kunnolla päivitetty versio, olisin sen ostanut. Toisaalta nyt hinnat ovat niiin alhaalla, että hinat/laatu kohtaavat pommin varmasti.

Nyt vaihtuu vaihtelunhalusta GL alle, katsotaan miten sillä...

4.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Eva, Jyväskylä, 06.01.2017
MERCEDES-BENZ R, 2006, Maastoauto
320 CDI L 4Matic
Rehellinen mielipiteeni on, että paras auto millä olen koskaan ajanut ja minkä olen omistanut. Ajomukavuus 10 vuotta vanhassa R-mersussani parempi kuin useimmissa uusissa autoissa. Muotoilu on kestänyt hyvin aikaa, on nykyaikaiset värkit (peruutuskamera, tutkat, Harmankardon äänentoisto, navigaattori, autom.ilmastointi jopa takapenkeille jne) ja auto on yhä...

Rehellinen mielipiteeni on, että paras auto millä olen koskaan ajanut ja minkä olen omistanut. Ajomukavuus 10 vuotta vanhassa R-mersussani parempi kuin useimmissa uusissa autoissa. Muotoilu on kestänyt hyvin aikaa, on nykyaikaiset värkit (peruutuskamera, tutkat, Harmankardon äänentoisto, navigaattori, autom.ilmastointi jopa takapenkeille jne) ja auto on yhä silmiähivelevän kaunis :)

Käyttövarmuus erinomainen, ei vikaherkkä ja sähköt hyvin tehty. Huollot eivät olleet niin kalliit kuin oletin. V6 diesel toki kuluttaa aika paljon, mutta niinhän kaikki isot autot. Ruosteongelmiakaan ei ole ja pohjakin suojattu (muovipanssari) erinomaisesti.

Jos olet ostamassa, vinkki: Airmatic(ilmajousitus) tekee ajokokemuksesta ihanan, mutta on tietääkseni auton (ainoa?) "tyyppivika" - eli jos on yli 200.000 ajettu, suosittelen varmistamaan että ilmapussit, kompressori ja iskarit on uusittu tai tingi hinnasta... on noin 3000 e remontti.

Suosittelen sydämestäni. Huikea vastine rahoille!

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Tommi, Jyväskylä, 22.12.2016
MERCEDES-BENZ R, 2006, Tila-auto
320 CDI L 4Matic
Sairastin autokuumetta useita kuukausia ja koeajoin kaikki mahdolliset maasturit, crossoverit ja tila-autot - niin Toyotat, Nissanit, Audit, Bemarit kuin Kiatkin. Kävin mersuennakkoluuloisena "vahingossa" koeajamassa ärrämersun. Vaikka olen lukemattomia autoja omistanut ja ajanut, minun on pakko sanoa että tämä auto on paras. Mersun "premiumylihinta" vaikuttaa...

Sairastin autokuumetta useita kuukausia ja koeajoin kaikki mahdolliset maasturit, crossoverit ja tila-autot - niin Toyotat, Nissanit, Audit, Bemarit kuin Kiatkin. Kävin mersuennakkoluuloisena "vahingossa" koeajamassa ärrämersun. Vaikka olen lukemattomia autoja omistanut ja ajanut, minun on pakko sanoa että tämä auto on paras. Mersun "premiumylihinta" vaikuttaa urbaanilta legendalta. Autoni on jo vanha (2006) mutta yhä katseenkestävä ja nykyaikainen. On herkut panoraamakatoista webastoon ja peruutuskameroihin. Ajettavuuden ohella kiitän tiloja! Meidän 5-henkinen perhe (+ajoittain mummo/anoppi) mahtuu kyytiin, hyvässä ja pahassa :) Ja kun L-malli, jää vielä 3 penkkirivin jälkeen kelpo takakontti. Ei tietenkään ihan halpa ylläpitää ja jos olet itara etkä välitä ajomukavuudesta, valitse Toyota tms. muovinen koppura. Jos haluat satsata designiin, ajomukavuuteen ja järkeviin tilaratkaisuihin, suosittelen lämpimästi :) (hain muuten omani Saksasta)

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Jukka, Tuusula, 03.08.2017
MERCEDES-BENZ R, 2007, Tila-auto
320 CDI L 4Matic
R-mersu on tiloiltaan ainutlaatuinen - kuin lentokoneen bisnesluokan penkit etumatkustajille ja keskirivin matkustajille. Kolmannella rivillä matkustaa aikuinen normaalisti. Tarvittaessa mahtuu kuljettamaan kaksimetrisen jääkaappi-pakastinyhdistelmän "peräkontissa". Ajomukavuus ja matkustusmukavuus 50.000 km kokemuksella paremmat kuin edellisessä autossani (Audi Q7,...

R-mersu on tiloiltaan ainutlaatuinen - kuin lentokoneen bisnesluokan penkit etumatkustajille ja keskirivin matkustajille. Kolmannella rivillä matkustaa aikuinen normaalisti. Tarvittaessa mahtuu kuljettamaan kaksimetrisen jääkaappi-pakastinyhdistelmän "peräkontissa". Ajomukavuus ja matkustusmukavuus 50.000 km kokemuksella paremmat kuin edellisessä autossani (Audi Q7, 2011). Vääntävä moottori sopii hyvin yhteen vaihteiston kanssa sport-asetuksella. Yllättävän ketterä huolimatta 3.2 m akselivälistä. Ilmajousitus keskimmäisellä vakioasetuksella sopivin suomalaiselle tienpinnalle. Vaihdoin taka-akselin ilmajousipalkeet 9 ja 10 vuoden kohdalla - hinta Veholla 930 eur töineen. Poikkeuksellinen auto, jossa on kaikkea: tilaa, mukavuutta, suorituskykyä. TM koeajo 04/2006, Jarmo Sukava: "Se on siinä!"

3.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Karipekka, Köyliö, 10.09.2019
MERCEDES-BENZ R, 2008, Tila-auto
280 CDI 4Matic
Luotettavuus oli heikko. Monta paikkaa joutu 3vuodem aikana käymään läpi. Hieno auto ajella.
3.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Pekka , Rovaniemi, 27.02.2020
MERCEDES-BENZ R, 2007, Tila-auto
Lämmin ja mukava neliveto,
3.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Sampo, Karunki, Tornio, 09.09.2019
MERCEDES-BENZ R, 2007, Tila-auto
320 CDI L 4Matic
Huippumukava auto ajaa. Mitä huonompi keli, sitä mukavammalta tuntui Mersulla lasketella. Jatkuva neliveto teki raiteisesta tiestä tasaisen. Talvella oli kyllä mielettömän hieno ja rauhallinen ajettava. Verot, vakuutukset ja polttoainekulut oli melkoisen korkeat. Mitään suurempaa korjattavaa ei ollut, pienempää vähän koko ajan. Toki oli autolla jo loppuvaiheessa...

Huippumukava auto ajaa. Mitä huonompi keli, sitä mukavammalta tuntui Mersulla lasketella. Jatkuva neliveto teki raiteisesta tiestä tasaisen. Talvella oli kyllä mielettömän hieno ja rauhallinen ajettava.

Verot, vakuutukset ja polttoainekulut oli melkoisen korkeat.

Mitään suurempaa korjattavaa ei ollut, pienempää vähän koko ajan. Toki oli autolla jo loppuvaiheessa melkein 400 000 km ajettu.

Sisätilat oli vähän epäkäytännölliset. 2+2+2 meidän viidellä hengellä aiheutti sen, että peräkonttitilaa jäi vähän vaikka auto oli hurjan suuri. Istumatilaa sitä vastoin oli huikeasti varsinkin kahdella ensimmäisellä penkkirivillä.

Hyvä auto...

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Jarmo, Pietarsaari, 25.08.2019
MERCEDES-BENZ R, 2007, Tila-auto
320 CDI L 4Matic
Erittäin tukeva ja miellyttävä ajaa,
Mukava korkeus josta näkee muun liikenteen erinomaisesti ja tekee ajamisen turvallisemmaksi.
Autoon istuminen ja poistuminen mukavalla korkeudella.
Kaikki lisävarusteet toimivia.
Valitettavasti R-Mersun valmistus lopetettiin.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Jouko, Ylitornio, 17.03.2019
MERCEDES-BENZ R, 2007, Tila-auto
320 CDI L 4Matic
Hieno vehje mutta vähän kalliimmat huollot kuin esim Volvossa.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Kirkkonummi, 14.03.2019
MERCEDES-BENZ R, 2007, Tila-auto
320 CDI 4Matic
Vakaa ajettava, tosin neliveto tuo autoon myös painoa joka tuntuu liukkaalla ajettaessa, ajonvakautus voisi olla vähemmän herkkä ja rattia joutuu kääntämään risteyksissä monia euroautoja enemmän kun ohjaus ei palauta rattia suoraan , mutta isommilla teillä mukava ja suht tilava paremman luokan laite.

Myytävät Mercedes-Benz R -autot

test
Mercedes-Benz R3.0, '07, 321 tkm
10 900 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '08, 380 tkm
7 800 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '07, 411 tkm
5 100 €
test
Mercedes-Benz R3.5, '07, 207 tkm
12 500 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '07, 334 tkm
6 900 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '09, 396 tkm
10 800 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '09, 262 tkm
14 600 €
test
Mercedes-Benz R3.0, '07, 406 tkm
8 700 €
Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »