• Antikainen Car Service THA

  Haluatko yrityksesi Nettiauto.comin palveluihin?

  Nettiauto.comin palveluissa saat yrityksesi tarjomille palveluilla näkyvyyttä. Käyttäjät voivat hakea palveluja tarkoilla hakukriteereillä, jolloin ilmoituksesi saa kohdennettua näkyvyyttä.

  Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista. Laskutus tapahtuu etukäteen.

  Älä meitä usko, usko asiakkaitamme.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä NettiX:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella NettiX:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kerro meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Soitamme sinulle mahdollisimman pian!

  Voit myös olla yhteydessä meihin!

  THA Car Service tarjoaa autollesi yksilöllistä, asiantuntevaa ja korkealuokkaista huoltopalvelua
  Monet korjaamot kokeilevat summanmutikassa tuleeko auto kuntoon vaihtamalla uusia ja kalliita osia alle ja maksattavat kustannukset asiakkaalla. Soita ja tule käymään! Puhelin: +358 40 559 2221

  ENSILUOKKAISTA ONGELMANRATKAISUA, EI TURHAA LASKUTUSTA Olisit vienyt Antikaiselle!

  Osoite: Postintaival 5 A (Pasila), 00230 Helsinki
  Puhelin: +358 40 559 2221

  Autohuollot

  Korkealuokkaiset huoltopalvelut kaikille automerkeille tyytyväisyystakuulla ja järkevällä sekä laadukkaalla varaosapalvelulla.

  Perus ODB-mittausten lisäksi THA Car Serviceltä onnistuu myös lukuisat merkkikohtaiset erikoisemmat diagnostiikka- sekä ohjelmointitoimenpiteet myös superautoille, kuten Ferrari, Maserati, Lamborghini, Porsche, Aston Martin ja Bentley. Myös huollot.

  Määräaikaishuollot

  Määräaikaishuollot merkki- ja mallikohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti. Määräaikaishuolto on laajempi kilometri- tai aikaperusteinen huolto sisältäen moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja raitisilmansuodattimen vaihdon sekä valmistajan määrittelemät tarkastukset ja huoltotoimenpiteet.

  Öljynvaihto

  Moottoriöljyn vaihto on yksi tärkeimmistä huolloista. Moottorin käytön myötä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä kulumisesta aiheutuvia pieniä metallihiukkasia, jotka heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Jotta moottori pysyisi hyvässä kunnossa ja voitelu toimisi, olisi suositeltavaa vaihtaa öljyt noin 10-15tkm välein.

  Jarruhuollot

  Jarrut kuuluvat auton tärkeimpiin turvavarusteisiin ja on välttämätöntä pitää ne moitteettomassa kunnossa. Jarrujärjestelmän osia uusiessa on tärkeää käyttää laadukkaita varaosia sekä testata jarrujen teho ja säädöt.

  Jakohihnan vaihto

  Jakohihnan vaihto on auton huolto-ohjelmassa määrätyssä kilometrimäärässä tai vuosissa vastaan tuleva huoltotoimenpide. Jakohihnan vaihdon yhteydessä on tärkeää tarkistaa koko osasarjan kunto ja tarvittaessa uusia myös ohjainrullat sekä kiristimet luotettavan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Myös vesipumpun uusiminen jakohihnan vaihdon yhteydessä on usein järkevää, mikäli se on myös hihnan pyörittämä.

  Diagnostiikka ja OBD-mittaukset

  OBD (On-Board Diagnostics) eli ajoneuvon sisäinen valvontajärjestelmä valvoo auton moottorin ohjausyksikön komentoja ja niiden vasteita. OBD-mittauksessa tutkitaan auton toimintaa sen oman ajoneuvotietokoneen tallentamien tietojen pohjalta. Mittauksessa selvitetään ajoneuvon ajonaikaiset virhetilanteet.

  Hakusanat:
  - Ferrari
  - Maserati
  - Lamborghini
  - Porsche
  - Aston Martin
  - Bentley
  - Mercedes Benz

  Avoinna: ma - pe klo 08 - 16.00

  Yhteystiedot:
  Osoite: Postintaival 5 A, Helsinki
  Puhelin: +358 40 559 2221
  Sähköposti: toni.antikainen(at)thacarservice.fi

  Antikainen Car Service THA

  Puhelin
  Matkapuhelin
  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.

  Artikkelit

  Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettiX – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettiauto.com
  mobiililaitteissa