• Selivaara Group Oy

  Haluatko yrityksesi Nettiauto.comin palveluihin?

  Nettiauto.comin palveluissa saat yrityksesi tarjomille palveluilla näkyvyyttä. Käyttäjät voivat hakea palveluja tarkoilla hakukriteereillä, jolloin ilmoituksesi saa kohdennettua näkyvyyttä.

  Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista. Laskutus tapahtuu etukäteen.

  Älä meitä usko, usko asiakkaitamme.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä NettiX:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella NettiX:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kerro meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Soitamme sinulle mahdollisimman pian!

  Voit myös olla yhteydessä meihin!

  Tehokasta toimintaa

  Kolarikorjaus
  Suoritamme vahinkotarkastukset ja korjauskustannus arviot uudella Cabas laskentaohjelmalla kaikille vakuutusyhtiöille. Olemme Turvan, Lähitapiolan ja IFin kumppanuuskorjaamo Satakunnan alueella.

  Koulutettu henkilökunta, korikorjaamon ja maalaamon nykyaikaiset laitteet ja maalauskammiot takaavat luotettavan, asiantuntevan ja laadukkaan lopputuloksen kaikissa korinkorjaus- ja maalaustöissä ilman kompromisseja.

  Kauttamme kaikki kolarikorjausalan työt. Saat täyden palvelun kokonaisuuden vauriokuvauksesta ja sijaisauton toimituksesta aina virheettömään lopputulokseen.

  Tuulilasinvaihdot
  Teemme tuulilasinvaihdot kilpailukykyseen hintaan. Käytämme laadukkaita Pilkington ja IHD-Glas tuulilaseja. Palvelemme sinua kaikissa autolaseihin liittyvissä asioissa. Asennamme ammattitaidolla autonlasit kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Muista, että ”Hyväkuntoinen tuulilasi varmistaa esteettömän näkyvyyden ja on näin myös merkittävä turvallisuustekijä”.

  Selivaara Group Oy
  Karjasillantie 26
  28220 Pori
  Puhelin
  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.

  Sijainti

  Artikkelit

  Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettiX – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettiauto.com
  mobiililaitteissa