Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
 • Autokorjaamot ja autohuolto

  , Forssa

  Autogear Oy

  Automaattivaihteistojen korjaukset ja huollot ammattitaidolla

  Y-TUNNUS: 20391643
  autohuolto automaattivaihteistojen korjaus automaattivaihteistot Jakovaihteisto momentinmuunnin Vaihteistoöljy Voiteluaineet
  Automaattivaihteistojen korjaukset ja huollot ammattitaidolla

  AutoGear Oy on erityisesti eurooppalaisten automerkkien automaattivaihteistoihin erikoistunut yritys Forssassa.

  Korjaamme ja huollamme perinteiset automaattivaihteistot, nykyaikaiset DCT-, DSG- ja CVT-vaihteistot sekä manuaali- ja jakovaihteistot. Suoritamme myös vaihteiston öljynvaihtoja sekä perinteisiä huoltotöitä vaihteiston korjauksen yhteydessä. Meiltä saat myös käytetyt sekä uudet tai kunnostetut automaatti- ja manuaalivaihteistot sekä turbiinit ja momentinmuuntimet.

  VAIHTEISTOT

  Korjaamme lähes kaikenmerkkisiä automaatti-, manuaali- ja jakovaihteistoja. Jos epäilet, että vaihteistossasi on vikaa, vältä ajamista. Automaattivaihteista autoa voi hinata, ellei sitä ole ohjekirjassa erikseen kielletty. Autoa saa hinata max. 40km / h ja vain lyhyitä matkoja kerrallaan.


  AUTOMAATTIVAIHTEISTOJEN VIAT

  Turbiinilukko: Lukkovika aiheuttaa yleisimmin kierrosluvun heittelyä, jyristämistä ja huonoja vaihtoja.
  Luistaminen: Kierrosluku nousee, mutta vauhti ei lisäänny samassa suhteessa. Luistaminen aiheutuu yleensä kytkinpakan tiivisteviasta, kytkimien kulumisesta ja / tai rummun / männän halkeamisesta. Tämä aiheuttaa yleensä vikakoodin "väärä välityssuhde".
  Auto ei liiku: Jos auto ei liiku lainkaan, vikoja saattaa olla useita. Mahdollisia vikoja ovat esim. öljypumppu, öljyn vähyys, suodatintukos, palaneet kytkimet jne.

  TURBIINIT

  Korjaamme automaattivaihteistojen turbiineja. Korjattu turbiini on yleensä edullisempi kuin uusi vastaava ja yhtä varmatoiminen.

  Toimitamme myös uusia ja kunnostettuja turbiineja lähes jokaiseen henkilöautoon. Varastossamme on valmiina useita turbiineja heti toimitettavaksi. Tarjoamme myös tarvittaessa asennuspalvelut turbiinin vaihdolle.

  TURBIINIEN JA MOMENTTIMUUNTIMIEN VIAT

  Turbiinien ja momentinmuuntimien viat ovat yleisimpiä vikoja automaattivaihteistossa. Huonokuntoinen turbiinilukko aiheuttaa kierrosluvun epätasaisuutta, täristämistä ja nykimistä. Yleensä momentinmuuntimen vian pystyy havaitsemaan koeajolla. Turbiini kannattaa kunnostaa mahdollisimman pian vian havaitsemisesta, sillä huonokuntoinen turbiini voi aiheuttaa vaihteiston nopeaa viottumista.

  KORJAUKSEN HINTA-ARVIO JA MAKSUTAVAT

  Korjausarvio ei ole sitova eikä arvioon sisälly vaihteiston irrotus- / asennuspalvelun hintaa, vaan se on sovittava erikseen. Yleensä vaihteiston korjauksen hinta on 500 - 3000€, mutta tarkemman hinta-arvion pystyy antamaan vasta, kun vaihteisto on avattu. Toimitamme myös uusia ja kunnostettuja automaattivaihteistoja kilpailukykyisin hinnoin. Uusilla vaihteistoilla on 12kk tai 20 000km -takuu ja mukana tulee aina uusi turbiini. Tiedustele myös toimivuustakuulla olevia käytettyjä vaihteistoja. Huom! Vaihteistot ja turbiinit ovat vaihto-osia, eli tarvitsemme vanhan vaihteistosi vaihdossa!

  Luovutamme tuotteet / työkohteen vain käteistä tai tilisiirtokuittia vastaan. Meillä voit maksaa myös pankkikortilla, Visalla, Visa Electronilla, Maestrolla tai MasterCardilla.

  MEILTÄ MYÖS HELPOSTI VARAOSAT VERKKOKAUPASTAMME

  http://www.vaihteistokauppa.fi/

  Meiltä saat edullisesti automaattivaihteistojen varaosat ja tarvikkeet. Varastosta löytyvät yleisimpien vaihteistojen varaosat, kuten suodattimet, tiivisteet, kytkimet sekä kovat osat. Valikoimiimme kuuluvat myös uudet sekä kunnostetut momentinmuuntimet (turbiinit). Toimitamme myös uusia sekä tehdaskunnostettuja automaatti- ja manuaalivaihteistoja. Varastosta löytyy myös laaja valikoima vaihteistoöljyjä sekä autokemikaaleja.

  www.vaihteistokauppa.fi

  AutoGear Oy
  Vastustie 118
  30100 Forssa
  045 111 2390 (Jaro)
  045 125 0152 (Jere)
  045 7874 7978 (Tero)
  info@autogear.fi
  www.autogear.fi
  www.automaattivaihteisto.fi
  www.vaihteistokauppa.fi

  Yrittäjä?

  Lisää yrityksesi Nettiauton Autopalveluihin ilmaiseksi
  Voit lisätä yrityksesi palveluun helposti vain täyttämällä lomakkeen.
  Oletko jo mukana?
  Pidä tiedot ajantasalla ja lisää myös yrityksesi logo.

  Muokkaa palvelua: Autogear Oy

  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Soita:
  Puhelin
  Puhelin
  Puhelin