Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
 • Autokorjaamot ja autohuolto

  , Joensuu

  Autokorjaamo Romppanen Oy

  Joensuu Autoasi-korjaamo – ammattitaitoinen, nykyaikainen ja palveleva!

  Y-TUNNUS: 22926525
  autokorjaamo auton renkaat ilmastointihuolto jarrutyöt katsastushuolto merkkihuolto määräaikaishuolto rengasliike Voiteluaineet öljynvaihto
  Autoasi-korjaamo – ammattitaitoinen, nykyaikainen ja palveleva!
  Auton säännöllinen huollattaminen on järkevää, ammattitaitoinen korjaamo osaa pitää huolta autostasi. Säännöllinen huollattaminen ehkäisee yllättäviä rikkoontumisia tai muita matkantekoa haittaavia vikoja.

  Autoasi-korjaamossa voit huollattaa autosi autonvalmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti, korjaamoissamme on nykyaikainen testilaitteisto ja tietotaito huoltojen suorittamiseen. Autoasi-korjaamo on turvallinen valinta autosi huollattamiseen: laadukkaat osat, huolellinen ja henkilökohtainen palvelu ja kohtuullinen veloitus.

  Asentamillamme osilla ja töillämme on aina takuu. Autoasi-korjaamossa ymmärrämme autoasi. Sinun tarvitsee tietää autostasi vain rekisterinumero – sen perusteella me tiedämme, mitä juuri sinun autosi tarvitsee ja löydämme siihen oikeat varaosat ja tarvikkeet.

  Vuokraamme Toyota Aygon käyttöösi autosi huollon ajaksi. Kysy edullinen tarjous huoltotilauksen yhteydessä!

  Palvelu
  Autoasi-korjaamossa saat tietää aina ennen työn aloittamista huollon lopullisen kokonaishinnan. Kerromme Sinulle, mitä työ pitää sisällään, ja pyrimme Sinulle edullisimpaan ratkaisuun. Antamamme aikataulu pitää. Teemme työn sovitussa ajassa. Kaikille tekemillemme töille sekä käyttämillemme osille myönnetään aina takuu.

  Panostamme osaamiseen ja palveluun. Ammattitaitoinen mekaanikko huoltaa ja korjaa autosi. Noudatamme autonvalmistajan kysestä automallia varten antamia huolto-ohejeita, jotka on tarkoitettu Suomen olosuhteisiin. Autoasi-mekaanikot käyttävät uusinta diagnostiikka- ja korjaamolaitteistoa.

  Voit luottaa siihen, että Autoasi-korjaamossa ajatellaan aina autosi parasta. Tallennamme autosi huoltohistorian, joten autosi tunnetaan maan kaikissa Autoasi-korjaamoissa. Se helpottaa seuraavaa asioimista Autoasi-korjaamossa.

  Aina laadukas ja järkevän hintainen, Autoasi-korjaamossa tehty määräaikasihuolto takaa autosi luotettavauuden ja arvon säilymisen.

  Meillä on käytössä:

  - Ammattitaitoiset asentajat
  - Uusin diagnostiikka ja korjaamolaitteisto
  - Määräaikaishuollot, testaukset ja korjaukset
  - Alkuperäislaatuiset varaosat
  - Töillä ja asennetuilla osilla on aina takuu

  Osoite
  Autokorjaamo Romppanen Oy
  Raatekankaantie 22b
  80100 JOENSUU
  Puhelin 044- 045 6111

  Veli-Matti Romppanen
  sähköposti: vm@romppanenoy.fi

  Palvelemme
  Ma - Pe: 8.00 - 16.30

  Tervetuloa!
  Suurenna kuva

  Autokorjaamo Romppanen Oy

  Yrittäjä?

  Lisää yrityksesi Nettiauton Autopalveluihin ilmaiseksi
  Voit lisätä yrityksesi palveluun helposti vain täyttämällä lomakkeen.
  Oletko jo mukana?
  Pidä tiedot ajantasalla ja lisää myös yrityksesi logo.

  Muokkaa palvelua: Autokorjaamo Romppanen Oy

  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Soita:
  Puhelin
  Puhelin
  Puhelin