Siirry Myy autosi -sivulle
 • Autokorjaamot ja autohuolto

  , Karkkila

  JM Autolasi Oy

  Tuulilasit, tuulilasin vaihto, tuulilasinkorjaus, autolasit, tuulilasien tukkumyynti renkaat ja vanteet henkilö-ja pakettiautoihin Karkkilasta!

  Y-TUNNUS: 31247073
  autohuolto autokorjaamo auton renkaat kiveniskemien korjaus rengasliike tuulilasin korjaus tuulilasin vaihto vakuutusyhtiön työt vannemyynti vanteet
  Tuulilasit, tuulilasinkorjaus, Tuulilasien tukkumyynti, renkaat ja vanteet
  JM Autolasi suorittaa pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla tuulilasien vaihdot, ajoneuvojen sivu- ja takalasien vaihdot, tuulilasien korjaustyöt ja tuulilasikameroiden kalibroinnit niin Karkkilassa kuin Turussakin.

  Kulunut tai säröillä oleva tuulilasi häikäisee ja heikentää näkyvyyttä, mikä on iso turvallisuusriski. Säröllä oleva lasi myös heikentää nykyauton korirakennetta. Meillä tarkistetaan, voiko lasin korjata vai pitääkö se vaihtaa kokonaan. Käytämme pääasiassa laadukkaita Guardian, Pilkingtonin, Saint-Gobainin ja Nordglassin laseja. Voit saada lasinvaihtoajan jopa samalle päivälle tai illalle, sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin.

  Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten lasin vaihto ja korjaus käyvät helposti, jos autosi lasi on vakuutettu. Mikäli autossasi on tuulilasikamera ja sinulla on tuulilasivakuutus, kalibrointi sisältyy vakuutukseen eikä aiheuta lisäkustannuksia.

  Meiltä rengastyöt, renkaat, vanteet ja tuulilasit myös asuntoautoihin

  Ammattilainen
  MEILTÄ MYÖS AUTOLASIEN TUKKUMYYNTI.
  katso www.jmautolasi.fi tai soita
  Suurenna kuva

  JM Autolasi Oy

  Yrittäjä?

  Lisää yrityksesi Nettiauton Autopalveluihin ilmaiseksi
  Voit lisätä yrityksesi palveluun helposti vain täyttämällä lomakkeen.
  Oletko jo mukana?
  Pidä tiedot ajantasalla ja lisää myös yrityksesi logo.

  Muokkaa palvelua: JM Autolasi Oy

  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Soita:
  Puhelin
  Puhelin
  Puhelin