Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
 • Autokorjaamot ja autohuolto

  , Kitee

  Motor Shop

  Autojen kunnostukseen ja korjaukseen keskittynyt yhden miehen yritys

  Y-TUNNUS: 12822159
  autohuolto automaattivaihteistojen korjaus automaattivaihteistot auton maalaus auton renkaat auton varaosat renkaat tehonmittaus vanteet varaosamyynti
  MotorShop on toiminut autojen parissa yli 20 vuotta.

  Perinteiset huolto- ja korjaustyöt, kuten jakohihnojen vaihto, moottoriremontit ja automaattivaihteistojen kunnostus onnistuvat merkkiin katsomatta. Meiltä myös renkaat ,vanteet ja rengastyöt henkilö ja pakettiautoihin. Mikäli päätoimelta jää aikaa, onnistuvat myös traktoreiden ja työkoneiden kunnostukset.

  MotorShop sijaitsee Kiteen keskustasta noin 30 kilometrin päässä, mutta asiakkaita palvellaan ympäri Suomen. Suurin osa asiakkaista tulee Keski-Suomen, Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueelta.

  Erityisesti amerikanautoharrastajat ovat löytäneet MotorShopin. He saavatkin korjaamolla rautaansa kaiken tarvittavan: Moottorit, vaihteistot ja perät ym. ammattitaidolla kaikki kori ja tekniikka muutos ja entisöintityöt. myös maalaukset.

  Saat meiltä varaosat öljyt ja nesteet. Mm. Kendall Gulf Mag1 Lubegard tuotteet. Myös automaattivaihteisto osat ja suodattimet.

  Yrittäjä itse harrastaa kiihdytysajoja, joten tehopuoliakin voi tarvittaessa tarkistaa.

  Yrittäjä?

  Lisää yrityksesi Nettiauton Autopalveluihin ilmaiseksi
  Voit lisätä yrityksesi palveluun helposti vain täyttämällä lomakkeen.
  Oletko jo mukana?
  Pidä tiedot ajantasalla ja lisää myös yrityksesi logo.

  Muokkaa palvelua: Motor Shop

  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Soita:
  Puhelin
  Puhelin
  Puhelin