Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Autokorjaamot ja autohuolto

  , Helsinki

  Tonifix

  Vuonna 1999 perustettu Tonifix Oy on täyden palvelun vauriokorjaamo

  Y-TUNNUS: 15376844
  auton maalaus ilkivaltakorjaus kolarikorjaus muovikorjaus sijaisautopalvelu sisäverhoilut tuulilasin vaihto vakuutusyhtiön työt vauriokorjaamo verhoilutyöt
  Täyden palvelun autokorjaamo

  Tonifix Oy on täyden palvelun autokorjaamo Helsingin Tikkurilassa. Tarjoamme kattavat korjaamopalvelut avaimet käteen -periaatteella ja oikein erinomaisella hinta-laatusuhteella. Palvelemme yksityishenkilöitä, takseja ja tarpeen mukaan myös yrityksiä Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

  Teemme henkilö- ja pakettiautojen peltikorjaukset ja maalaukset kaikille automerkeille ja -malleille. Käsittelemme ammattitaidolla niin uudet kuin vanhatkin ajoneuvot. Jos olet sopimusasiakkaamme, palveluun sisältyy myös auton nouto ja palautus, mikä tekee asioinnista entistä vaivattomampaa.

  Meillä autosi on taatusti hyvissä ja osaavissa käsissä. Tonifix Oy on kokonaisvaltaisesti palveleva autokorjaamo, jossa sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppoa tulla mistäpäin tahansa pääkaupunkiseudulta.

  AUTOKORJAAMOPALVELUT
  Tarjoamme monipuoliset autokorjaamopalvelut jo kolmen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella. Kun tarvitset nopeaa, laadukasta, luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua, olet tullut oikeaan paikkaan. Korjaamme henkilö- ja pakettiautojen pienet ja keskisuuret kolarivauriot merkistä tai mallista riippumatta. Tarkemmin sanottuna, jos autosi on ajokuntoinen, meiltä saat asiantuntevan avun.

  Autokorjaamopalveluihimme kuuluvat mm.

  Kolari- ja peltikorjaukset
  Muovikorjaukset
  Tuulilasien vaihdot
  Automaalaukset
  Nahkaosien ehostukset ja värjäykset
  Tarjoamme jokaiselle asiakkaalle tyytyväisyystakuun: annamme tekemillemme vauriokorjauksille ja maalauksille on jopa 2 vuoden takuun. Tämä on tae palveluidemme ja työnjälkemme lujasta laadusta. Meillä tehty auton vauriokorjaus ei vaikuta mitenkään auton tehdastakuuseen.

  Korkea laatu syntyy pitkän kokemuksen tuomasta tietotaidosta. Lisäksi käytössämme ovat nykyaikaiset välineet, jotka mahdollistavat tehokkaat autokorjaamopalvelut.

  VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ VAURIOKORJAAMO
  Tonifix Oy on myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo. Kun vahinko sattuu ja peltiä menee ryttyyn, tee ensin vahinkoilmoitus omalle vakuutusyhtiöllesi joko netissä tai puhelimitse. Tuo sen jälkeen autosi meille, niin teemme vahinkotarkastuksen ja varaamme sinulle ajan korjaukseen. Joissain tapauksissa voimme ottaa auton työn alle saman tien! Lisäksi useimmat korjaukset onnistuvat saman päivän aikana, eli saat autosi käyttöön vielä ennen iltaa - näin nopeaa palvelua harva alan toimija pystyy tarjoamaan.

  Vaikka maksajana on vakuutusyhtiö, saat itse päättää, missä korjautat autosi. Meillä voit maksaa omavastuun myös erissä – kysy tarjous henkilökunnaltamme. Jos tarvitset sijaisauton käyttöösi korjauksen ajaksi, mainitse siitä tarjouspyynnön tai korjausajanvarauksen yhteydessä.

  Kun tarvitset paikallisen, asiakaslähtöisesti toimivan vauriokorjaamon palveluita, ota yhteyttä tai poikkea käymään paikan päällä. Kerro meille, miten voisimme parhaiten auttaa juuri sinua. Palvelemme Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun asiakkaita asiantuntevasti kaikissa kolarikorjauksiin ja maalauksiin liittyvissä asioissa.

  Jokainen asiakas on meille tärkeä ja siksi tarjoammekin yksilöityä palvelua juuri sinun tarpeisiisi.

  Osoitteemme:

  Tonifix Oy, Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki, Puh. 041 591 103
  Suurenna kuva

  Tonifix

  Yrittäjä?

  Lisää yrityksesi Nettiauton Autopalveluihin ilmaiseksi
  Voit lisätä yrityksesi palveluun helposti vain täyttämällä lomakkeen.
  Oletko jo mukana?
  Pidä tiedot ajantasalla ja lisää myös yrityksesi logo.

  Muokkaa palvelua: Tonifix

  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Soita:
  Puhelin
  Puhelin
  Puhelin