Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
 • Autotarvikkeet ja varaosat

  , Riihimäki

  Tuumacid Oy

  USA-autoihin palvelut, osat ja moottorit

  Y-TUNNUS: 23504690
  autojen myynti autotarvikkeet moottorit Pultit ja mutterit Työkalut USA-autot vanteet varaosamyynti varaosat
  Maahantuomme USAsta huippumerkit: Trick Flow, Scat, BAER, Auto Custom Carpets, Hughes, Currie, Pertronix, Schneider Racing Cams, Maximum Motorsports, Chris Alston's Chassis Works, TCP, JBA, TTI Exhaust, Spintech Mufflers, ym ym. Luotettavat säännölliset lentokuljetukset ja myös konttikuljetukset (autot ja isommat/painavammat osat). Toimitamme normaalit huolto-osat USA-autoihin ja myös laadukkaat osat autojen paranteluun alustaan, jarruihin, moottoriin, koriin, sisustaan yms.

  Suoritamme USA-autoihin huoltoja, korjauksia ja osien asennuksia. Suurimpaan osaan myymistämme osista voimme tarjota asennuspalvelun.

  Moottorit USA-autoihin!

  Perussäätöjä ja korjauksia, ja myös täydelliset avaimet käteen -moottoriprojektit. Moottorikoneistukset osaavien kumppanien kautta.

  Koodinluku

  Koodinlukulaitteistollamme voimme lukea vikakoodeja OBD-!- ja OBD-II -pohjaisista järjestelmistä. Onnistunut koodinluku toimipisteessämme 20,-. Tarvittaessa lähiseudulla myös käyntinä paikan päällä, jolloin matkakulut lisätään ja käynti veloitetaan tuntiveloitteisena.

  Moottorilohkojen sonic-testauspalvelu.

  Voimme mitata moottorilohkosi sylinteriseinämien paksuudet ultraäänimittauslaitteella.

  Autojen restaurointi- ja muutospalvelut.

  Haluaisitko teettää kokonaisen auton entisöinti/rakennusprojektin? Ota yhteyttä niin keskustelemma mahdollisuudesta lisää. Suoritamme myös autojen tekniikanvaihtoja / päivityksiä, esim. moottori + vaihteisto + perä. Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan oikeat osat ja toteutamme projektin kustannusedullisella tavalla. Kumppaniverkostomme avulla voimme suorittaa myös korityöt, kolarikorjaukset, sisustan verhoilut (penkit), maalaukset jne isommat työt autoosi.

  Uutiset ja myynnissä mahdollisesti olevat autot löydät kotisivuiltamme! Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen sivustoomme. Löydät meidät nyt myös Facebookista! Tervetuloa asiakkaaksemme!

  Yrittäjä?

  Lisää yrityksesi Nettiauton Autopalveluihin ilmaiseksi
  Voit lisätä yrityksesi palveluun helposti vain täyttämällä lomakkeen.
  Oletko jo mukana?
  Pidä tiedot ajantasalla ja lisää myös yrityksesi logo.

  Muokkaa palvelua: Tuumacid Oy

  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Soita:
  Puhelin
  Puhelin
  Puhelin