Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Nettiauton suosituimmat automerkit

  Tällä sivulla voit tutustua Nettiauton suosituimmat automerkit listaukseen. Listan automerkit on valittu kävijätilastojen perusteella, joista voidaan päätellä mitä automerkkejä Nettiauto.com sivuston käyttäjät katsovat eniten. Tunnetuilla saksalaisilla automerkeillä kuten Audi, BMW ja Mercedes-Benz on vahva suosio Nettiauton käyttäjien keskuudessa. Myös japanilaiset automerkit kuten Toyota, Mazda ja Nissan ovat hyvin suosittuja.

  Audi

  Audi on Volkswagen-konserniin kuuluva saksalaisten valmistama automerkki. Vuonna 2007 Audi oli halutuin automerkki, mikä käy ilmi kyseisen vuoden Merkkien merkki -tutkimuksesta.

  Nettiauton suosituimmat Audi mallit:
  Audi TT, Audi S3, Audi S4 ja Audi A8

  BMW

  BMW on saksalainen henkilöautoja ja moottoripyöriä valmistava yritys. BMW on lyhenne sanoista Bayerische Motoren Werke suom. Baijerilaiset moottoritehtaat. BMW-konsernin tuotemerkkeihin kuuluvat BMW automerkin lisäksi mm. Mini ja Rolls- Royce automerkit.

  Nettiauton suosituimmat BMW mallit:
  BMW 325, BMW M3, BMW M5 ja BMW 320

  Ford

  Ford on yhdysvaltalaisen Ford Motor Companyn omistama automerkki, jonka perustettiin Detroitissa vuonna 1903. Automerkin tehtaita sijaitsee Yhdysvalloissa, Saksassa, Australiassa ja Brasiliassa. Suomessa Ford on ollut pitkään yksi suosituimmista pakettiautomerkeistä.

  Nettiauton suosituimmat Ford mallit:
  Ford sierra, Ford Mustang, Ford Taunus ja Ford Escort

  Mazda

  Mazda Motor Corporation on japanilainen autonvalmistaja, joka aloitti Toyo Cork Kogyo Co -nimisenä yhtiönä Japanissa vuonna 1920. Euroopan ensimmäiset Mazdat tuotiin Suomeen 2.syyskuuta 1965. Vuoden 1999 lopussa Mazdoja löytyi Suomesta n. 113 000 kpl, mikä oikeutti Suomen seitsemänneksi yleisimmän auton titteliin.

  Nettiauton suosituimmat Mazda mallit:
  Mazda RX-8, Mazda RX-7, Mazda 323F ja Mazda 6

  Mercedes-Benz

  Mercedes-Benz on alusta lähtien panostanut huomattavasti autojen ajomukavuuteen, ylellisyyteen ja tyyliin. Myös urheiluautoilla on tyypillisesti ollut paikkansa autonvalmistajan mallistossa.

  Nettiauton suosituimmat Mercedes-Benz mallit:
  Mercedes-Benz AMG, Mercedes-Benz G, Mercedes-Benz S ja Mercedes-Benz ML

  Nissan

  Nissan on japanilainen autovalmistaja, joka myi autojaan pitkään – aina vuoteen 1983 saakka – Datsun-nimellä. Nissanin tavoitteena on ollut valmistaa edullisia henkilöautoja tavallisten kuluttajien käyttöön. Myöhemmin valikoimiin tuli luksusmerkki Infiniti.

  Nettiauton suosituimmat Nissan mallit:
  Nissan skyline, Nissan 200SX, Nissan 350Z ja Nissan silvia

  Opel

  Opel on rantautunut Suomeen jo 1900-luvun alussa ja tunnettiin 20-luvulla erityisesti taksiautona. 2000-luvulla automerkki on ollut yksi Suomen suosituimmista. Lisäksi Opel Insignia valittiin vuoden 2009 autoksi yhden pisteen erolla Ford Fiestaan.

  Nettiauton suosituimmat Opel mallit:
  Opel Manta, Opel Calibra, Opel Omega ja Opel Ascona

  Toyota

  Toyota on japanilainen automerkki, jonka valmistaja Toyota Motor Corporation lukeutuu maailman suurimpiin kansainvälisiin autovalmistajiin. Automerkin myyntivaltteja ovat asiakastyytyväisyys, laatu ja käytettävyys.

  Nettiauton suosituimmat Toyota mallit:
  Toyota Supra, Land Cruiser, Toyota Celica ja Toyota MR2

  Volkswagen

  Volkswagen on yksi Euroopan suurimpia autonvalmistajia, jolla on pitkät perinteet myös Suomessa. Yhtiön historia alkoi 1930-luvun Saksassa, jossa sana Volkswagen tarkoittaa “kansanautoa”. Volkswagenissa yhdistyvät edistyksellinen tekniikka ja ajoturvallisuuden huomioiminen. Suosituin malli vuonna 2007 oli Golf, joita rekisteröitiin lähes 4000 kappaletta.

  Nettiauton suosituimmat Volkswagen mallit:
  Volkswagen Kupla, Volkswagen Golf, Volkswagen Caddy ja Volkswagen Touareg

  Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettiauto.com
  mobiililaitteissa
  Omat ajoneuvot