Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle

Mercedes-benz jutut

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset autouutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä automessuilta ja autonäyttelyistä. Jos ...Lue lisää kaipaat tietoa auton valinnan tai vaikkapa parhaan merkkihuollon löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki autovertailut niin perheautoista, pikkuautoista kuin maastureistakin. Jos sinua kiinnostavat automaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet automallit, tai kaipaat lisätietoa auton valinnan tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  MAINOS

  BMW iX3 rikkoo ennakkoluuloja täyssähköautoista

  2

  BMW iX3 on uuden sukupolven täyssähköauto, jonka meriitit ovat pitkässä toimintamatkassa ja nopeassa latauksessa.

 • LINK
  MAINOS

  Suomalainen suosii edelleen omaa autoa - näin suhtaudumme autoilun muutoksiin

  Jyrääkö oma auto vielä kymmenen vuoden päästä? Vai nousevatko yhteiskäyttöautoilu tai kuukausimaksullisuus samanvertaisiksi haastajiksi? Erilaiset käyttömallit haastavat perinteisen omistamisen.

 • LINK
  MAINOS

  Takuuohjelmalla turvaa vanhemmankin auton ostoon: “Kuntotasoa ei tarvitse jännittää”

  Monesti ajatellaan, että merkkitakuu koskee ainoastaan pari vuotta ajettuja autoja. BMW Premium Selection -takuuohjelman saa vanhempaankin malliin, sillä siinä ei ole ikä- tai kilometrirajoituksia.

 • LINK
  MAINOS

  Miten rahoittaa auto yksityishenkilöltä ostaessa?

  Auton rahoitukseen on tarjolla nykyään monia vaihtoehtoja, ja karkeasti ne voidaan jakaa vakuudellisiin ja vakuudettomiin. Yksityisten välisessä autokaupassa perinteinen autolaina on usein paras vaihtoehto.


 • LINK

  Varmista autosi sujuva myynti hankkimalla Helpot Kaupat -merkki

  Kauppakirja on tärkeä muistaa yksityisten välillä. Sen tekeminen käy helposti, sillä saat rekisterinumerolla esitäytettyä tiedot Traficomista. Samalla saat Helpot Kaupat -merkin, joka auttaa ilmoitustasi erottumaan.

 • LINK

  Romutuspalkkio tulee taas - näin hyödynnät sitä

  1

  Romutuspalkkio tulee voimaan 1.12.2020. Romuttamalla vanhan autosi voit saada rahaa uuden, vähäpäästöisen auton hankintaan.

 • LINK
  MAINOS

  Oletko ostamassa käytettyä autoa? Toyota Approved tuo alalle kaivattuja standardeja

  “Netin ansiosta vaihtoautojen saatavuus on parantunut ja maantieteelliset hintaerot tasoittuneet”, kertoo Toyotan palvelutuotepäällikkö Seppo Saxholm. “Kehitys on luonut selvän kysynnän laatustandardeille.”

 • LINK

  Auton ostaja, näistä syistä kannattaa tehdä myyjän kanssa Helpot Kaupat

  Kauppakirja on ehdoton yksityisten välisissä autokaupoissa. Helpot Kaupat -merkki Nettiauton myynti-ilmoituksessa kertoo, että myyjä on valmistellut etukäteen sähköisen kauppakirjan sujuvaa omistajanvaihdosta varten

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Tieliikennelaki muuttui - millaisilla renkailla kannattaa nyt ajaa?

  Uusi tieliikennelaki määrittää, että marraskuun alusta maaliskuun loppuun autoissa on pidettävä talvirenkaita, jos keli ja olosuhteet sitä edellyttävät.

 • LINK

  Miten yksityiseltä ostaminen eroaa autokaupoista liikkeen kanssa? Kauppakirja suojaa sekä myyjää että ostajaa

  Käytetyn auton voi hankkia joko autoliikkeestä tai yksityiseltä ihmiseltä. Ostajan tärkein turva omistajanvaihdossa on kauppakirja, jonka voi yksityisenkin kanssa tehdä kätevästi ja luotettavasti sähköisenä.

 • LINK

  Vaihdata talvirenkaat vaivattomasti - näin löydät autoilun palvelut lähelläsi

  Älä anna liukkaiden kelien yllättää, vaan varmista että talvirenkaat ovat ajoissa alla. Autopalvelut-sivulta näet sinua lähimmät toimipisteet niin renkaiden vaihdolle, pesuille kuin korjauksille.

 • LINK

  Tarkista auton rekisteritiedot helposti Rekkari.fi-palvelusta

  Etsitkö tietoja tietystä autosta? Oletko tekemässä autokauppoja ja haluat varmistaa, että tiedät mitä ostat? Rekkari.fi-palvelusta saat haettua ajoneuvon rekisteritiedot nopeasti ja mutkattomasti rekisteritunnuksella.

 • LINK

  "Nettiauto on nyt maailman toiseksi suosituin autojen markkinapaikka"

  Syksyllä 20 vuotta täyttävä Nettiauto on kasvanut tasaisesti. Nyt Nettiauto on noteerattu maailman 41. suurimmaksi autojen kauppapaikaksi, listaa markkinapaikkoja analysoiva...

 • LINK
  MAINOS

  Vältä autoilun piilokulut - mieti nämä talousasiat kuntoon ennen kauppoja

  Auton käyttöön ja ylläpitoon liittyy sekä suoraviivaisia että välillisiä kuluja. Kokonaisuus kannattaakin laskea huolella etukäteen. Panostamalla hankintavaiheessa voit myöhemmin säästää pitkän pennin.

 • LINK

  Auton osto ulkomailta on yhtä helppoa kuin kotimaasta - tutustu Nettiauton valikoimaan Suomen ulkopuolella

  1

  Kun etsit uutta autoa, voit helposti laajentaa vaihtoehtoja Nettiauton haussa myös kotimaan rajojen ulkopuolelle. Ison osan ulkomailla sijaitsevista menopeleistä saa avaimet käteen -periaatteella vaikka kotiovelle.

 • LINK
  MAINOS

  Automatkan äänikirjat suomalaisesta palvelusta

  Äänikirjojen alati kasvavalle suosiolle ei näy loppua. Se ei ole yllättävää, sillä äänikirja on elegantein ja helpoin tapa lukea kirjoja.

 • LINK
  Video Icon

  Skoda Octavia Combi - tekniikkaa ja tyyliä koko rahan edestä

  2

  Uusi Skoda Octavia on rantautunut Suomeen ja myynti on käynnistynyt. Uuden Octavian hinta alkaen on 26 622 euroa. Kyseessä on Octavian 4. sukupolvi.

 • LINK
  Video Icon

  Sähköinen kauppakirja ajoneuvokaupoissa on myyjän ja ostajan etu

  Käyttäjädatamme kertoo, että vain noin kolmannes suomalaisista tekee kauppakirjan yksityisten henkilöiden välisissä ajoneuvokaupoissa. Kauppakirja kannattaa aina laatia, sillä siitä on pieni vaiva mutta iso hyöty.

 • LINK
  MAINOS

  Onnistu autokaupoilla – 3 vinkkiä auton ostajalle

  Auton hankinta on kuluttajalle usein iso päätös. Sopivan auton löytäminen on monen tekijän summa. Miten löytää omaan käyttötarkoitukseen auto, jonka kulut eivät rasita taloutta kohtuuttomasti?

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Tiesitkö tämän? Uusi tapa ostaa käytetty auto mullistaa markkinaa

  Toyota Jousto on jo vuosia ollut suosituin tapa rahoittaa uusi Toyota. Nyt siitä pääsevät hyötymään myös käytettyjen autojen ostajat.

 • LINK
  Video Icon

  Nyt on digiloikan aika - video mukaan ilmoituksiin!

  Video tehokas väline auton etämyynnissä. Nettiauton data kertoo, että esittelyvideolla varustettujen ilmoitusten myyntiajat ovat lyhentyneet selvästi.

 • LINK

  Voiko auton ostaa näkemättä? Näin teet ehdollisen kaupan yksityisen myyjän kanssa Nettiautossa

  Autoa ostaessa on tärkeää, että varmistut sen kunnosta ja teet koeajon ennen kaupan lukkoon lyömistä. Joskus autoon tutustuminen on kuitenkin syystä tai toisesta hankalaa. Silloin hyvä ratkaisu on ehdollinen kauppa.

 • LINK

  Auton koeajo kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - muista poikkeusaikana myös nämä asiat

  Auto on merkittävä sijoitus ja koeajo on hyvä tapa tutustua vaihtoehtoihin paremmin. Kokeilemalla selviää, sopiiko menopeli tarpeisiisi. Koronapandemian aikana on tärkeä muistaa fyysinen etäisyys ja huolellinen hygienia.

 • LINK
  Video Icon

  Muistatko, milloin autosi pitää katsastaa?

  Osaatko sanoa, milloin seuraava katsastus on edessä? Nettiauton OmaNettix-palvelussa voit tarkistaa seuraavan katsastusajan kätevästi Traficomin kannasta ja lisätä itsellesi siitä muistutukset.

 • LINK

  Autokauppa käy Suomessa koronasta huolimatta

  Koronapandemia on vaikuttanut talouteen laajasti. Myös autokauppa on kokenut muutoksia, ja esimerkiksi etäpalveluja lisätään vauhdilla. Nettiautossa kaupankäynti jatkuu ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

 • LINK
  Video Icon

  Tarkista, minkä arvoinen autosi on

  Tiedätkö, minkä arvoinen autosi on? Entä miten arvo muuttuu iän ja kilometrimäärän mukana? Nettiauton OmaNettix-palvelussa saat autollesi muutamalla klikkauksella Nettiauton laajaan dataan perustuvan hinta-arvion.

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Vaihtoautojen kauppa on entistä joustavampaa - vuokraa haluamaksesi ajaksi tai tee kaupat kokonaan etänä

  Käytetyn auton hankkimiseen on tarjolla entistä enemmän vaihtoehtoja. Vaihtoplus-palvelussa voit hoitaa koko ostoprosessin digitaalisesti, tai vuokrata auton kuukausihinnalla käyttöösi ja päättää kaupasta myöhemmin.

 • LINK
  Video Icon

  Laita nyt auton rahanarvoiset tiedot talteen vaikka kännykällä

  2

  Nettiauton OmaNettix tarjoaa paikan auton tärkeille tiedoille, kuten katsastus, huolto, hinta-arvio ja kuitit. Voit myös kytkeä päälle muistutuksia.

 • LINK

  Kaasuautot puhuttavat – Nettiauto selvitti kiinnostusta kaasuautoihin

  4

  Volkswagen yllätti maaliskuun alussa ilmoituksellaan lopettaa kaasuautojen kehitystyön. Toisaalta se ei ole kovin suuri yllätys, jos ajatellaan miten paljon Volkswagen satsaa sähköautojen kehitykseen.

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Uusi tapa hankkia käytetty auto: vuokraa ensin - osta jos tykkäät

  3

  Tapa hankkia ja käyttää autoa on isossa muutoksessa. Se lisää valinnan mahdollisuuksia. Nyt uutuutena käytetyn auton voi myös vuokrata vaikka testiin.

 • LINK

  Suksiboksilla lisätilaa matkustamoon

  Meneillään oleva talvi on ollut suuressa osassa Suomea ennätyksellisen lämmin ja lumiraja on kivunnut maantieteellisesti poikkeuksellisen korkealle.

 • LINK

  Mercedes-Benzin CLA ja B-sarja turvallisimmat perheautot Euro NCAP -törmäystesteissä 2019

  CLA ja B-sarja huippupistein Euro NCAP -testien perheautoluokan kärkimallit 2019.

 • LINK

  Citroënin Baltian maahantuonti ja Virossa sijaitsevat Citroën- ja Honda-vähittäiskaupat liitetty osaksi Bassadone Groupia

  Bassadone Automotive Nordiciin kuuluva Auto-Bon Oy on saanut kaikkien Baltian maan kilpailuviranomaisten hyväksynnän hankkia Veho Eesti AS:n osakekanta.

 • LINK

  Vuoden 2019 katsastustilastot julkaistu

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on julkaissut henkilöautojen mallikohtaiset katsastuksen vikatilastot viime vuodelta.

 • LINK

  Hyundai Kona Electriciä aletaan valmistaa myös Euroopassa

  Hyundai Kona Electricin tuotanto laajenee Hyundain Tsekin tehtaalle (HMMC). Kona Electriciä aletaan valmistaa Euroopassa maaliskuussa 2020.

 • LINK

  Tällainen on tyypillinen suomalainen kuski – Tunnistatko itsesi?

  Suomen tyypillisin kuski on 42-vuotias Juha, joka ajelee mieluiten kesällä eikä tahdo sietää neuvoja pelkääjän paikalta.

 • LINK

  Kia paljasti sähköisen strategiansa – tulossa 11 uutta sähköautoa

  Kia Motors Corporation tulee panostamaan voimakkaasti sähköisiin autoihin tulevina vuosina.

 • LINK

  Mercedes-Benzin valoteknologiat

  Tuikkivasta kynttilänvalosta huipputehokkaisiin ledeihin ja valoilla kommunikoiviin autoihin.

 • LINK

  Jeepin uudet ladattavat hybridit: Renegade ja Compass 4xe

  Uskollisena seikkailunhaluiselle historialleen, Jeep siirtyy sähköisen liikenteen aikakauteen palkittujen maastoautojensa sähköistymisen myötä.

 • LINK

  Yksi viidestä autoilijasta kohtaa talviauringon ilman aurinkolaseja

  Aurinkolasit ovat tärkeä turvavaruste autoilijalle etenkin kevättalvella.

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »