Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Chevrolet Silverado 1500 High Country 4wd Crew Cab 6.2L EcoTec3 V8

  Nelivetoinen avolava Amerikasta

 • LINK

  Chevrolet Corvette: Muskelimaailman klassikko

  Corvette on auto, joka ei periaatteessa kaipaa sen suurempia esittelyjä. Se on klassikkomalli, jonka lähes jokainen vähänkään autoista kiinnostunut tunnistaa sekä ulkonäöltä että nimeltä. Siihen on myös hyvä syy. Corvette herättää tunteita.

 • LINK

  Tyypit: Chevrolet Corvette Stingray

  Tämänkertaisen koeajon kohde on Chevrolet Corvette Stingray, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä pk-seudulla, http://www.nettiauto.com/33599 ENSIVAIKUTELMA...

 • LINK

  Koeajo Chevrolet Lumina 3.1 LS V6 Automaatti

  Tämänkertainen koeajettava on valkoinen vuoden 1996 Chevrolet Lumina 3.1 LS V6 Automaatti, joka on myytävänä Helsingissä Aamuruskontiellä autoliike Carmond...