Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle

Mini koeajot

Onko aikomuksenasi hankkia uusi auto, mutta kaipaat vielä lisätietoa auton ominaisuuksista ja ajettavuudesta päätöksesi tueksi? Taukopaikan ...Lue lisää koeajot ja autotestit -osio tarjoaa mittavan määrän tietoa ja käytännön ajokokemuksia helpottamaan auton ostoa. Testiajomme kertovat lähes kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen auton valintapäätöstä. Mikäli haluat omakohtaisempaa kokemusta ajokokemuksesta ennen ostopäätöstä, sivustomme kautta pääset myös helposti varaamaan itsellesi koeajon!

 • LINK

  Mini Countryman Hybrid – Pistokkeen verran parempi

  Countryman on Minin näkemys katumaasturista. Korkeammalla maavaralla varustettu auto tarjoaa perus-Miniä jämäkämmät kyydit.

 • LINK

  Mini Cooper Clubman – Maxi-Mini

  Mini Clubman on kasvanut tuntuvasti edelliseen malliin verrattuna, joten mukaan mahtuu nyt muutakin kuin pelkkä golfbägi ja pieni rotukoira.

 • LINK

  Mini John Cooper Works – Ilopilleri ja erektiolääke

  Mini JCW tarjoaa käyttöön 231 hevosvoimaa ja valtaisan määrän iloa ja euforiaa. Kyseessä on tehokkain koskaan valmistettu sarjatuotanto-Mini.

 • LINK

  Mini Cooper SD – Hauskuutta diesel-voimin

  Minin viisiovinen ja tehokkain diesel-versio on malliston monikäyttöisin auto. Samalla se on säväyttävä ajokokemus.


 • LINK

  Mini Cooper S – Pikkupaholaisen paluu

  1

  Uusi Cooper S soittaa ensisävelet Mini-malliston uudistumiselle. Uusi Mini tarjoilee lisää tehoa, paremman ajettavuuden ja modernimpaa tekniikkaa.

 • LINK

  Mini Cooper S Roadster: Avo sen olla pitää

  Minin avoversio on kaikkea mitä avoauton kuuluukin. Cooper S Roadster on kaunis, tunnelmallinen ja nopea.

 • LINK

  Mini Cooper SD Countryman: Peto pikkufarkun sisällä

  Mini on kulkenut pitkän matkan hassun pikkuauton maineestaan. Vaikka Mini Cooper lakaisikin pöytää muilla autoilla rallin MM-sarjassa 60-luvulla, on se lähes koko historiansa ajan ollut lähinnä hauska kuriositeetti.

 • LINK

  Isot saappaat täytettävinä: Mini John Cooper WRC

  Mini on valmis palaamaan rallin huipulle, mutta millä eväillä 1960-luvulla maineensa luonut automerkki aikoo sen tehdä? Lähes 40 vuoden tauon jälkeen rallin...

 • LINK

  Koeajossa Mini Cooper D Countryman

  Mini laajentaa repertoaariaan. Sporttisen pikkuauton rinnalle saadaan nyt pieneksi perheautoksi venytetty näkemys modernista Ministä. Muuttuneista mittasuhteista huolimatta...

 • LINK

  Tyypit: Mini 1000

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Mini 1000:llä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Helsingissä http://www.nettiauto.com/507687 TAUSTAA Mini on klassikkojen...

 • LINK

  Tyypit: Mini One D

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Mini One D:llä, joka ei ole myytävänä, vaan sattui lainaksi muutamaksi päiväksi. ENSIVAIKUTELMA MINISTÄ Auto, johon olen halunnut...