Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Range Rover - luksusmaasturi edustuskäyttöön ja tarvittaessa maastoon

  Entistä isompi Range Rover näyttää edestä päin aika samalta kuin edeltäjä, mutta kyseessä on täysin tuore sukupolvi. Minkälainen auto uusi Range on?

 • LINK

  Range Rover Evoque - Voimakas ja tyylitajuinen, eksklusiivisuutta henkivä SUV

  Uusi Evoque on edeltäjäänsä verrattuna ulkoisesti hyvin samankaltainen, mutta teknologioiltaan se on täysin uudistettu kevythybridi.

 • LINK

  Range Rover Velar – Katumaasturi suoraan catwalkille

  Range Velar on valtavan kaunis katumaasturi, joka ei jätä kylmäksi kuskia saati ohikulkijoita.

 • LINK

  Land Rover Discovery – Brittieleganssia modernilla twistillä

  Discovery uudistuu ronskisti lähemmäs modernia muotokieltä. Edeltäjästä on tähteellä lähinnä mallinimi.


 • LINK

  Range Rover Sport: Eliitin suosima mukavuus-simulaattori

  Brittiläisvalmistaja Land Roverin ensimmäinen automalli esiteltiin vuonna 1948. Tuolloin auton funktio oli toimia maatalouskäytössä ja työkaluna. Nykyisellään autoja ei juuri nähdä jyväjemmareiden työjuhtana, vaan lähinnä aristokraattien kulkupelinä.