Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Range Rover Evoque - Voimakas ja tyylitajuinen, eksklusiivisuutta henkivä SUV

  Uusi Evoque on edeltäjäänsä verrattuna ulkoisesti hyvin samankaltainen, mutta teknologioiltaan se on täysin uudistettu kevythybridi.

 • LINK

  Range Rover Velar – Katumaasturi suoraan catwalkille

  109

  Range Velar on valtavan kaunis katumaasturi, joka ei jätä kylmäksi kuskia saati ohikulkijoita.

 • LINK

  Land Rover Discovery – Brittieleganssia modernilla twistillä

  Discovery uudistuu ronskisti lähemmäs modernia muotokieltä. Edeltäjästä on tähteellä lähinnä mallinimi.

 • LINK
  Video Icon

  Range Rover Hybrid ja Range Rover Sport SDV8 – autovoimalat

  Land Rover pienentää huippumalliensa päästöjä hybriditekniikalla. Samat voimat vain hieman isommalla kulutuksella tarjoilee V8-diesel.


 • LINK

  Range Rover Sport: Jokapaikan kulkija

  Range Rover -malliston viimeistelee täysin uudistunut Sport, joka on kyvykkäin koskaan valmistettu Land Rover.

 • LINK

  Range Rover Sport: Eliitin suosima mukavuus-simulaattori

  Brittiläisvalmistaja Land Roverin ensimmäinen automalli esiteltiin vuonna 1948. Tuolloin auton funktio oli toimia maatalouskäytössä ja työkaluna. Nykyisellään autoja ei juuri nähdä jyväjemmareiden työjuhtana, vaan lähinnä aristokraattien kulkupelinä.

 • LINK

  TM koeajo: Range Rover Evoque SD4 A Prestige

  Evoque kilpailee asiakkaista, joille mielikuvat ja tunteet vaikuttavat ostopäätökseen enemmän kuin auton hinta. Koeajossa kulissit kärrätään nurkkaan ja katsotaan, mitä...

 • LINK

  Villimpi Range: Range Rover Evoque

  Uusi pieni Range Rover Evoque on suorastaan hämmästyttävän uskollinen vuoden 2008 LRX-koemallille. Osaltaan sen vuoksi autosta voi tulla melkoisen haluttu. Land Roverin...