Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Kevin Lankinen TsushoAUTOSSA - minkä auton maailmanmestari valitsi?

  Vierailimme Espoon Suomenojalla sijaitsevassa TsushoAUTOssa, joka on osa Toyota Tsusho Nordic Oy:tä, mihin kuuluvat myös täyden palvelun autotalot Vantaalla: Toyota Kaivoksela ja Lexus Kaivoksela.

 • LINK

  Lexus NX300h – Katumaasturin viherpesu

  Lexus NX300h on ekoileva Premium-katumaasturi, joka ei kikkaile ladattavalla hybriditekniikalla.

 • LINK

  Lexus LC 500h – Härski hybriditykki

  Lexus LC 500h on kaikkien aikojen kaunein japanilaisvalmisteinen auto. Lisäksi se on hybriditykki vailla vertaa.

 • LINK

  Lexus RC 300h – Kaunotar ja hybridi

  Toyotan High-end osastoa edustava Lexus on uudistanut mallistoaan isolla kädellä. Nyt vuorossa on sporttinen coupé-malli RC 300h.


 • LINK

  Lexus NX 300 h F-Sport - Tekniikkaa ja tingeltangelia

  Lexus korottaa panoksia hybridimarkkinoilla uudella crossoverilla. Tarjolla on elämyksiä, ajamisen iloa ja tekniikkaa tiiviissä paketissa.

 • LINK

  Lexus IS300h: Premium-luokan ekoilua

  Lexus IS300h haastaa saksalaiset edustusautot erinomaisella viimeistellyllä ja sporttisella olemuksella.

 • LINK

  Lexus GS450h: Tehohybridi

  Emoyhtiö Toyotan high end –tuotteet myydään maailmalla Lexuksina. Toyota ei valmistajana nauti viimeistelyn ja mukavuuden suhteen kovin suurta suosiota, mutta Lexuksen alla myytävät autot näyttävät muille merkeille, mitä hyvä viimeistely oikein tarkoittaa.

 • LINK

  Tyypit: Lexus GS300

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Lexus GS 300:lla, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Riihimäellä. Myynti-ilmoitus löytyy linkistä...

 • LINK

  Tyypit: Lexus IS 200

  Tämänkertainen Viikon Auto on Lexus IS200 4d, joka on myytävänä SinunAutossa Tikkurilassa ( http://www.nettiauto.com/28917 ) ENSIVAIKUTELMA LEXUKSESTA Dynaaminen,...