Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Lotus Evora – Elämää ja eksotiikkaa

  Keskikastin urheiluautoksi Lotus Evorassa on suorastaan superauton särmää. Yllättäen sellaisen saa klikkailtua itselleen nettikaupasta.

 • LINK

  Koeajossa Lotus Elise 20-vuotisjuhlamalli

  Vuonna 1995 Lotuksella oli Elise mallin ensiesittely. 20 vuotta myöhemmin mallia on lähtenyt Hethelin tehtaalta jo noin 32000 kpl.

 • LINK

  Satumaista kyytiä - Lotus Exige S

  Tänään on esittelyssä Lotus Exige S, jonka virallinen lehdistöpäivä pidettiin maahantuojan, Tampereen Autocenterin toimesta Alastaron moottoriradalla. Tampereen Autocenter...

 • LINK

  Tyypit: Lotus Elise S

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Lotus Elise S:llä, joka on myytävänä Tampereen AutoCenterissä Tampereella. Myynti-ilmoitus löytyy tästä...