Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Maserati Levante – Äreä luksusmaasturi

  Urheiluautovalmistajana paremmin tunnettu Maserati laajentaa tuoteperhettään katumaasturiluokkaan uudella Levantella.

 • LINK
  Video Icon

  Maserati Ghibli – kaunotar ja kulkuri

  Isojen saksalaisten työsuhdesedanien kilpailijaksi suunnatun Maserati Ghiblin vahvuudet ovat muotoilussa ja menohaluissa. Tutustuimme malliston huippuversioon hieman lähemmin.

 • LINK

  Tyypit: Maserati Racing

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Maserati Racingistä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Espoossa http://www.nettiauto.com/315582 TAUSTAA Maserati on legendaarinen...