Close
Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  MINI Cooper SE – Minitunnelmaa myös sähkömuodossa

  Mini pääsee totisesti yllättämään uudella sähköversiollaan, joka tarjoaa huikean hauskaa ajettavuutta.

 • LINK

  Mini Countryman Hybrid – Pistokkeen verran parempi

  Countryman on Minin näkemys katumaasturista. Korkeammalla maavaralla varustettu auto tarjoaa perus-Miniä jämäkämmät kyydit.

 • LINK

  Mini Cooper Clubman – Maxi-Mini

  Mini Clubman on kasvanut tuntuvasti edelliseen malliin verrattuna, joten mukaan mahtuu nyt muutakin kuin pelkkä golfbägi ja pieni rotukoira.

 • LINK

  Mini John Cooper Works – Ilopilleri ja erektiolääke

  Mini JCW tarjoaa käyttöön 231 hevosvoimaa ja valtaisan määrän iloa ja euforiaa. Kyseessä on tehokkain koskaan valmistettu sarjatuotanto-Mini.


 • LINK

  Mini Cooper SD – Hauskuutta diesel-voimin

  Minin viisiovinen ja tehokkain diesel-versio on malliston monikäyttöisin auto. Samalla se on säväyttävä ajokokemus.

 • LINK

  Mini Cooper S – Pikkupaholaisen paluu

  Uusi Cooper S soittaa ensisävelet Mini-malliston uudistumiselle. Uusi Mini tarjoilee lisää tehoa, paremman ajettavuuden ja modernimpaa tekniikkaa.

 • LINK

  Mini Cooper S Roadster: Avo sen olla pitää

  Minin avoversio on kaikkea mitä avoauton kuuluukin. Cooper S Roadster on kaunis, tunnelmallinen ja nopea.

 • LINK

  Mini Cooper SD Countryman: Peto pikkufarkun sisällä

  Mini on kulkenut pitkän matkan hassun pikkuauton maineestaan. Vaikka Mini Cooper lakaisikin pöytää muilla autoilla rallin MM-sarjassa 60-luvulla, on se lähes koko historiansa ajan ollut lähinnä hauska kuriositeetti.

 • LINK

  Tyypit: Mini 1000

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Mini 1000:llä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Helsingissä http://www.nettiauto.com/507687 TAUSTAA Mini on klassikkojen...

 • LINK

  Tyypit: Mini One D

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Mini One D:llä, joka ei ole myytävänä, vaan sattui lainaksi muutamaksi päiväksi. ENSIVAIKUTELMA MINISTÄ Auto, johon olen halunnut...